...es negribu kasīties, neesmu tur mākslas eksperts, bet tik daudz saprotu, ka mākslai ir jāatšķiras no IKEA produkcijas...dāmas ir cītīgi strādājušas, mīcījušas mālus (vai kas nu tur par materiālu) - tas nav krāsot Brektes murāli, ko es ar varētu

,likušas lietā fantāziju un dzīves pieredzi - nav vairs tīnes, daudz laikam redzējušas, šokē un priecē publiku - tātad tā ir māksla....ja Brekti es varētu uztaisīt, tad šo noteikti nē, tas arī manu viedokli nosliec par labu mākslai....un kas ir Venēcija? - tak viena perversa pilsēta, kur pa ielām brauc ar laivām....un ja palasa vēsturi - tur tak visi pasaules izvirtuļi ir pabijuši!...un kāpēc nedrīkst fallus veidot?....viss dabīgais ir skaists...vienīgi nesapratu, vai viņas ir arī dzīvesbiedres?....tas tāds lezbiešu uzbrauciens vīriešiem?....a figviņzin, kāda ideja - varbūt kaut ko pīpēja, aizgāja uz mežu ieraudzīja sēnes, kuras atgādina daiktus - un ideja mākslas darbam rokā...bet sievietēm jau vieglāk, jo es tik daudz eretētu pimpju neesmu redzējis....tikai vienu!