Autors Tēma: nesaprastā māksla  (Lasīts 9501 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: nesaprastā māksla
« Atbilde #15 : 2021. gada 06. septembris, 10:46:34 »
bet kas tad ir māksla?...parādīt cilvēka būtību?....diktators ar ieroci pret SAVU tautu, nav tak Ļeņins tiekas ar pionieriem....un ar fotogrāfijām tagad strādā šķiet visi portretu gleznotāji, jo tad nevajag tur stundām pozēt ...un man domāt, ka galvenais portretā parādīt to katra cilvēka īpašo "monas lizas smaida noslēpumu" ...un šeit tas ir - kalašņikovs! :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2021. gada 06. septembris, 16:23:01 »
Mākslinieki vispār kopumā visi ir liekēži  :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2021. gada 06. septembris, 17:16:44 »
patīk pelēka dzīve?...kas tad to izdaiļosies, ja nebūs visu šo taurenīšu, kuri svin dzīvi? :mrgr:

« Atbilde #18 : 2021. gada 08. septembris, 11:12:52 »

Es aizdomājos par ko citu. Cik ļoti jābūt pārliecinātam par savu ģenialitāti un spēju nopelnīt iztiku ar savu mākslu, lai izvēlētos šo ceļu. Vai varbūt viņos tomēr sēž iekšā tas dzinulis, ka nevar negleznot, un viņi pa dienu zīmē afišas, lai varētu maizi nopirkt, bet naktīs glezno.  :scratch:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #19 : 2021. gada 29. septembris, 13:54:21 »
Nē, nu var jau vipendrīties, bet tak ne Versaļā  :rat:
https://www.tvnet.lv/5193113/versalas-pils-darza-uzstadita-karalienes-vagina

UPDATE: oj, izrādās veca ziņa, bet pašu faktu tas nemaina

« Atbilde #20 : 2022. gada 28. aprīlis, 14:09:50 »
Es varbūt atkal kaut ko nesaprotu, bet tas, piedošanu, pimpju ķekars, skaitās māksla un vēl tāda, kas uz Venēcijas biennāli vedama?  :rat:

https://tautaruna.nra.lvaini/379293-izskan-kritika-par-latviju-parstavosiem-makslas-darbiem/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2022. gada 28. aprīlis, 18:21:25 »
Lustra no pipukiem, super! Komplektā vajadzēja vēl gaismas virteni no p*žām, katrā pa spuldzītei! 
 :sarcasm:
Pasaule jūk prātā, ja šito sauc par mākslu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2022. gada 29. aprīlis, 09:55:44 »
...es negribu kasīties, neesmu tur mākslas eksperts, bet tik daudz saprotu, ka mākslai ir jāatšķiras no IKEA produkcijas...dāmas ir cītīgi strādājušas, mīcījušas mālus (vai kas nu tur par materiālu) - tas nav krāsot Brektes  murāli, ko es ar varētu  :mrgr: ,likušas lietā fantāziju un dzīves pieredzi - nav vairs tīnes, daudz laikam redzējušas, šokē un priecē publiku - tātad tā ir māksla....ja Brekti es varētu uztaisīt, tad šo noteikti nē, tas arī manu viedokli nosliec par labu mākslai....un kas ir Venēcija? - tak viena perversa pilsēta, kur pa ielām brauc ar laivām....un ja palasa vēsturi - tur tak visi pasaules izvirtuļi ir pabijuši!...un kāpēc nedrīkst fallus veidot?....viss dabīgais ir skaists...vienīgi nesapratu, vai viņas ir arī dzīvesbiedres?....tas tāds lezbiešu uzbrauciens vīriešiem?....a figviņzin, kāda ideja - varbūt kaut ko pīpēja, aizgāja uz mežu ieraudzīja sēnes, kuras atgādina daiktus - un ideja mākslas darbam rokā...bet sievietēm jau vieglāk, jo es tik daudz eretētu pimpju neesmu redzējis....tikai vienu! :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2022. gada 29. aprīlis, 11:03:33 »
Neaizmirstiet, ka dāmas ir budistes un Kama ir viena no četrām būtiskajām lietām Indijā. Indijas vēsturiskās tempļu skulptūras ar seksa ainām jūs, cien. Puritāņi, nemaz nemulsina? :D Pasaulē tik daudz seksa muzeju... Tiešām pārsteidzoši, ka kādu tas satrauc.  :?:  Ā, un tas ir porcelāns nevis keramika, kā Nakats minēja. LV paviljons šogad labāko trijniekā, ja kas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2022. gada 29. aprīlis, 15:23:07 »
Man patīk, ko tās dāmas porcelānē. LV paviljons beidzot ir ievērots un diez vai dēļ pipukiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #25 : 2022. gada 29. aprīlis, 16:38:24 »
Te var pat 3D apskatīt - izgrozīt to vāzi ...dzirdēju, ka viņam kaut kāds darbs vērsts pret Putinu 2014.gadā pēc Krimas okupācijas tika pat aizliegts izstādīt, bet tagad pēc Ukrainas notikumiem tas saņemts Venēcijā uz urrā...es tik nesapratu, kurš?...jo esot ripojošs galvaskauss...tā būtu tā vāze, kur Putins kopā ar Huseinu? 

https://www.vividlyapp.com/muzejiem/coronavase

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2022. gada 29. aprīlis, 17:25:22 »
Nē, tā nav "Kroņa vāze" par corona-19 un diktatoriem un kura Zuzāna kolekcijā. Venēcijā telpas vienā stūrī ir vāze ar putlera portretu un no sienas, ja tā var teikt, ripo, krīt iekšā mazi galvaskausiņi. Apmēram tāda tā instalācija.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2022. gada 30. aprīlis, 14:02:03 »
Man ļoti patīk Skujas un Braden stils un izpausmes. Un materiāls. Porcelāns  :in-love:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #28 : 2022. gada 30. aprīlis, 14:22:40 »
Man, bauram, nesaprast. Manā uztverē tā pimpju lustra prasās pēc ķieğeļa...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2022. gada 30. aprīlis, 14:25:07 »
Kādēļ? Kādas problēmas ar ķermeņa nepieņemšanu, vēlies par to parunāt?  :mrgr: 
Domā simboliski, falls ir tik simboliski ietilpīgs.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 30. aprīlis, 14:32:32 no tuk »