Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26716 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #180 : 2022. gada 26. jūlijs, 18:59:47 »
tas ir nākamā līmeņa plurālisms

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #181 : 2022. gada 26. jūlijs, 23:38:02 »
.nu, nevaru es balsot par antivakseriem...nu, vecais, saproti to ? :)

man arī antivakseri šķiet radikāļi un fanātiķi

T.s. "antivakseri" nevienam kārotās glābējvakcīnas no rokām ārā nerauj un iestājas ne par ko citu, kā vienīgi par vakcinēšanās BRĪVPRĀTĪBU de facto. Tas ir par elementārām cilvēktiesībām, tiesībām uz noteikšanu par savu ķermeni..
Neredzu, ar ko viņi varētu kaitēt vakseriem - nevienam vakcinēties viņi neliedz.

Nebalsošu ne par vienu partiju, kas iestājas par vakcīngenocīdu un segregāciju.

Galu galā, arī jūs, "zinātnei ticošie" vakcīnfanāti, nezināt, kādas "pandēmijas", kādi medicīniskie eksperimenti mūs nākotnē sagaida, varbūt būs kārtējās "brīvprātīgi obligātās" medicīniskās manipulācijas, ko arī jūs negribēsiet, tikai atteikšanās tiesības būs  jau zaudētas...
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 26. jūlijs, 23:46:41 no kvadra »

Atslēdzies Milka

« Atbilde #182 : 2022. gada 26. jūlijs, 23:56:24 »
Ha! Un saki vēl, ka sieva nav ietekmējusi.. Un kā vēl!

No Odesas ir R.Paula sieva. Diez vai par Krimsona sievu tas bija teikts.

Atslēdzies olgucis

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #184 : 2022. gada 28. jūlijs, 20:05:28 »
...bet Kurmja kungs tak līmēja sociķu plakātus pirms vēlēšanām...bet ja padomā, kāds bardaks bija Saeimā, ja tai kundzes vīram bija 49.saraksts...šogad mums būšot tomēr mazāk -19...tas bija sociķu numurs filmā.. :mrgr:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #185 : 2022. gada 28. jūlijs, 20:13:43 »
Lembergu par prezidentu!
Mums ir vajadzīgs jauns teātris!
Vecā luga sen jau piegriezusies!

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #186 : 2022. gada 28. jūlijs, 20:48:18 »
...bet Kurmja kungs tak līmēja sociķu plakātus pirms vēlēšanām...bet ja padomā, kāds bardaks bija Saeimā, ja tai kundzes vīram bija 49.saraksts...šogad mums būšot tomēr mazāk -19...tas bija sociķu numurs filmā.. :mrgr:
Bet viņš līmēja tikai tāpēc, ka viņus policijas uzraudzībā plēsa nost. Un cik tāļu šī padomju filma bija no realitātes, mēs tīri labi varam nojaust. ;) p.s. es laikam esmu redzējis tikai Kariņa (kamēr pats sēž karantīnā) plakātu. 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies daddy

« Atbilde #187 : 2022. gada 29. jūlijs, 09:27:43 »
Lembergu par prezidentu!
Mums ir vajadzīgs jauns teātris!
Vecā luga sen jau piegriezusies!

Lembergs ir izšauta hlapuška... ļausim viņam mierīgi nomirt... man simpātisks PM kandidāts šķiet U.Mitrevics... bet vai tāpēc par NA jābalso??
piemērs ar Kariņu rāda, ka drīzāk ne - lai tik Naciķi tiek pāri strīpai :)   Bet varbūt pat to nevajag, ja atceramies Šķēles ienākšanu politikā...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #188 : 2022. gada 29. jūlijs, 12:48:10 »
Ar ko jums A/par kandidāts Brikšens nepatīk, - neviens neko par viņu sliktu nezin, enerģisks un parakstās zem visu ko grūž priekšā? Žēl ka vienlaikus nevar nobalsot par Mašu ...
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #189 : 2022. gada 02. augusts, 14:36:37 »
Šovakar beigsies kandidātu sarakstu iesniegšana, uz šobrīdi ir iesniegti 17 saraksti.  :fryingpan:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #190 : 2022. gada 02. augusts, 14:57:47 »
Šovakar beigsies kandidātu sarakstu iesniegšana, uz šobrīdi ir iesniegti 17 saraksti.  :fryingpan:
...tu Snoriņ, te tā fano par sarakstiem...es kādā nokļuvis?...man nav par ko balsot, bet par Tevi nobalsošu!...izsvītrošu visus vienalga kurā sarakstā, lai tu būtu 1.vietā un balsi atdošu!...SNoriņš Saeimā un gods forumam! :bird:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #191 : 2022. gada 02. augusts, 15:11:44 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #192 : 2022. gada 02. augusts, 15:33:04 »
Un Krimsons par deputāta palīgu

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #193 : 2022. gada 02. augusts, 23:44:23 »
...tu Snoriņ, te tā fano par sarakstiem...es kādā nokļuvis?... man nav par ko balsot, bet par Tevi nobalsošu!...izsvītrošu visus vienalga kurā sarakstā, lai tu būtu 1.vietā un balsi atdošu!... SNoriņš Saeimā un gods forumam! :bird:
Es nefanoju par sarakstiem, bet gan ceru, ka "politiskais process" "iznesīs mūs (Latvijas tautu) no šī sēkļa".

Citāts
Nav vērts
         Jau atkal jubileju svētam
 Zviln goda vietā kliņģers mīksts
 Caur gaļas kalniem viesi ēda
 Un vīna upē saprāts slīkst.
Un galda runā skandē Raini
 lai miers un līdzsvarotu gars
 Ak, Dievs, cik dzeju brīnumaini
 Pa savam katrs skaitīt var.
Bet tautasdziesmas skuju svārkos
 Pie durvīm bikli mīņājas,
 Kā baidoties, lai traukos dārgos
 No viņas neiebirst kaut kas.
Un kamēr viesi loba augļus
 Un lūpas kafijtasē mērc,
 Pār Raiņa kapu lido kraukļi
 Un žēli ķērc, nav vētrs, nav vērts.
Un tikmēr

Citāts

Otrdien noslēdzoties kandidātu pieteikšanai 14.Saeimas vēlēšanām, Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegti 19 partiju saraksti, liecina CVK publicētā informācija.
Šogad kandidēt uz vēlēšanām ir pieteikušās par trim partijām vairāk nekā 2018.gada 13.Saeimas vēlēšanās.
Savus kandidātu sarakstus iesniegušas partijas "Attīstībai/Par!", "Stabilitātei!", "Saskaņa", "Progresīvie", "Jaunā vienotība", "Latvija pirmajā vietā", "Apvienotais saraksts", Nacionālā apvienība, Zaļo un zemnieku savienība, "Katram un katrai", Latvijas krievu savienība, "Republika", Konservatīvie, "Suverēnā vara", "Tautas varas spēks" un "Tautas kalpi Latvijai", "Apvienība Latvijai", "Kristīgi progresīvā partija" un "Vienoti Latvijai".

Kopumā startēt vēlēšanās pieteikušies 1832 kandidāti, kas nozīmē, ka uz vienu deputāta vietu vidēji kandidē 18 dalībnieki. 13.Saeimas vēlēšanās startēja 1461 kandidāts, tātad konkurence uz vietu parlamentā šogad ir augstāka.

Tas ir samērā "banānrepublikas"politiskais ceļš.

Citāts
Banānvalsts pazīmes
Mazie un jaunie lasītāji! Sekojiet līdzi banānvalsts pazīmēm. Ja kādas vairs nav vai neatbilst – iz-
svītrojiet. Ir atstāta brīva vieta, lai katrs varētu ierakstīt savas pazīmes un tās kontrolēt. Apspriediet pa-
zīmes skolā ar skolotājiem. Atzīmējiet, cik viľu bija, ir un būs pirms 8. Saeimas vēlēšanām. Jo aktīvāki
būsit, jo ātrāk tiksim vaļā no šīm pazīmēm.
1. Lieli ārējie un iekšējie parādi salīdzinājumā ar raţošanas apjomiem.
2. Veikalos dominē importa preces.
3. Nav savas nacionālās rūpniecības. Visas svešzemju rūpniecības preces, pat ikdienā lietojamās,
ir vidēji 1,5 reizes dārgākas nekā blakusvalstīs, kur tās tiek raţotas.
4. Maz ārzemju tūristu. Nauda nepārtraukti aizplūst ar saviem ceļotājiem un tūristiem. Sadzīves
līmenī izved naudu, nevis preces.
5. Lauksaimniecības valsts ieved savā zemē tradicionāli raţotos lauksaimniecības produktus.
1997. gadā Latvija iepirka 20 00 tonnu pārtikas rudzu un 50 000 tonnu lopbarības graudu.
6. Nav specializētu investīciju banku, nav arodbiedrību banku, nav valsts uzraudzītu privāto pensi-
ju fondu. Likumdevēji un bankas bloķē masveida krāj-aizdevuma sabiedrību izveidi.
7. Iegūtā peļľa, lai arī niecīga, netiek ieguldīta raţošanā.
8. Valsts neaizsargā savus raţotājus, jo baidās no Starptautiskā Valūtas fonda un Pasaules Bankas.
9. Starptautiskais Valūtas fonds kopā ar Pasaules Banku - piektā vara vai stāvokļa noteicēja valstī.
10. Resni, nobarojušies, ļumīgi ministri, prezidenti, deputātiministri. Minētais neattiecas uz sievie-
tēm.
11. Sieviešu skaits atbildīgos valsts posteľos ir niecīgs.
12. Jebkuru sistēmu veido tikai vara, nauda.
13. Tiesas prāvās vienmēr uzvar oficiālais vai varas viedoklis.
14. Visi līderi izvirzīti, balstoties uz naudu, kura viľiem, posteľos nokļūstot, jāatpelna.
15. Nav sociāli orientētu līderu, jo privātkapitāls tādus nepieļauj.
16. Privātkapitāla izvirzītiem līderiem iemontētas sāpju podziľas ar galveniem vadības signāliem:
«Esi pērkams!», «Esi pārdodams!».
17. Nav attīstītas sociāldemokrātijas, ir tikai burţuāziskās partijas.
18. Nav sociāldemokrātijas preses.
19. Prese iet pa lielkapitāla nosprausto ceļu.
20. Pārtika un komunālie pakalpojumi aprij visu ģimenes budţetu.
21. Zinātnei tiek veltīti tie līdzekli, kas kaut kur vēl paliek pāri.
22. Par valsts līdzekļiem netiek sūtīti uz ārzemēm studenti un zinātnieki.
23. Valsts par saviem līdzekļiem neveido «new-hau» centrus un tehnoloģiskās zonas.
24. Valstī daudz nepaēdušu cilvēku, nepabarotu bērnu, pusaudţu.
http://atradne.ucoz.lv/Lejupielades/Raksti_LAT/Latvijas-labad.pdf

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #194 : 2022. gada 03. augusts, 14:12:13 »
Edīte Brikmane @editeu
Citāts
Latvijā ir zema politiskā kultūra un pēctecība. Te politika vēl nav izaugusi tiktāl, lai spētu respektēt pirms sevis aizsākto darbu un lemt, cienot darītājus, kuri sekos. Politikas mākslai nebūtu jābūt konstantai destrukcijai.  Viedoklis, kāpēc iepaliekam.
https://lvportals.lv/viedokli/343393-zala-kursa-virziena-parkartojas-maz-uznemumu-2022
Tādi būs visi nākamie 4 gadi, ja atkal ievēlēs 14.Saeimu, kas ļaus saimniekot banku lobistiem no Vienotības.