Autors Tēma: Dzīves baudīšana  (Lasīts 5323 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Dzīves baudīšana
« : 2022. gada 05. oktobris, 20:43:19 »
Dina Zuzāne esot teikusi, ka dzīvi vajag baudīt.
Aizdomājos - kas ir dzīves baudīšana? Katram kaut kas cits.
Kas jums ir dzīves baudīšana?
Es pati vēl padomāšu  ;)

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Dzīves baudīšana
« Atbilde #1 : 2022. gada 05. oktobris, 21:08:33 »
Viņai gandrīz 67gadi būtu.. nu, kad man būs šīs vecums, tad pastāstīšu par tām baudām.. tās baudas tak katrā vecumā ir citas, bet šī kundze nolēma kaut ko atgūt no nokavētā un organisms neizturēja..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2022. gada 05. oktobris, 22:26:47 »
Te jau visi par gandrīz visiem zina, kas kuram ir dzīves baudīšana :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2022. gada 05. oktobris, 22:47:59 »
es tieši šodien apstajos pie domas,ka šodiena bija mana idealā diena :) viss ka vajag un ka man patīk. Tā dzīves baudīsana manuprat no glanceto zurnaļugu slejām ir parmetusies uz ikdienu, tapat kā sevis milēšana un izkapšana no koforta zonas .Kad jau maļ par daudz ,kā standarta frāzi, tad man ieslēdzas  :veee:
p.s sorry nelabosu garumzīmes.. ceru,ka pariesu uz jauno kompi..kkad..un tad piedomasu pie smukrakstīsanas vairak.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2022. gada 05. oktobris, 23:26:40 »
Man vienalga, kas tai Zuzànei...man, manos 50+, dzìves baudìśana nozìmè investèśana sevì. Tas ir - to ko nevarèju atļauties agràk- domát par sevi, rùpèties par sevi. Tas ietver gan visvisádas smukuma muļķìbas, gan ceļot, gan èst un dzert kas károjas..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2022. gada 06. oktobris, 07:52:38 »
Baudīt dzīvi. Man laikam tas ir - darīt to, ko gribas. Dažādos laikos jau gribas ko citu. Ļauties. Tādā brīvā plūdumā pacensties sajust laimību. Un svarīgi, lai gribētos gribēt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2022. gada 06. oktobris, 10:21:29 »
Ko nozīmē bagātas pamestas sievietes publisks paziņojums, ka viņa tagad bauda, baudīs dzīvi?     
Viņai kāds laulībā liedza baudīt gardus ēdienus, dzert dārgus vīnus, ceļot uz tālām zemēm, apmeklēt koncertus utt?   
Nu, ļooti stipri šaubos, ka kaut ko no tā visa uzskaitītā, viņai bija liegts laulībā!     
....vienīgais, kas uzticamai sievai šādā materiāli nodrošinātā ģimenē liegts, ir tak šaut pa kreisi?   
Tagad tika teikts, ka viņai ir jauns miesassargs...nevienam nerodas jautājumi pie sevis klusībā?     
Nu, kundze laikam jau jautri nodzīvoja tos pāris gadus pēc šķiršanās!...manuprāt, tas ir apsveicami un tā arī vajag!   
Protams, būtu dzeltenai presei interesanti uzzināt kāds ir lielā testamenta saturs....skaidrs, ka tur ir bērni, bet varbūt arī slepens sirdsāķītis? :in-love:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2022. gada 06. oktobris, 10:22:52 »
Baigi grūti atbildēt. Laikam jau notikumu virkne pie nosacījuma, ka notikumiem ir veiksmīgs iznākums.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2022. gada 06. oktobris, 10:24:42 »
Viņai gandrīz 67gadi būtu.. nu, kad man būs šīs vecums, tad pastāstīšu par tām baudām.. tās baudas tak katrā vecumā ir citas, bet šī kundze nolēma kaut ko atgūt no nokavētā un organisms neizturēja..
bļāviens, nakat, Tu te reizēm izsakies tā it kā Tev būtu jau 76, bet izrādās, nav pat 67  :rofl:  jaunēklis..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2022. gada 06. oktobris, 11:11:07 »
Bet prātā nav pieņēmies. :rofl: Nu ko var tādus murgus izdomāt.. Kāda tur dzīves baudīšana, pa kreisi laišana vai kas tur.. tuvu pie 70 :confused: . Tas tiešām kādai/kādam ir sapnis?
Vienkārši dzīvot ģimenē, ar kādu rēķināties ir pavisam kas cits nekā dzīvot vienam, tā ir cita dzīves baudīšanas kategorija..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2022. gada 06. oktobris, 11:20:06 »
Bet prātā nav pieņēmies. :rofl: Nu ko var tādus murgus izdomāt.. Kāda tur dzīves baudīšana, pa kreisi laišana vai kas tur.. tuvu pie 70 :confused: . Tas tiešām kādai/kādam ir sapnis?
Vienkārši dzīvot ģimenē, ar kādu rēķināties ir pavisam kas cits nekā dzīvot vienam, tā ir cita dzīves baudīšanas kategorija..
es saprotu, ka Tev nav sex jau 40+ gados, bet nevajag tā domāt par dāmām pie 70... :in-love:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2022. gada 06. oktobris, 11:25:52 »
Tu domā, precēta sieviete sapņoja par brīvību, lai visu izmēģinātu, kad tiks vaļā no apnikušā vīra? Pie 70 citu interešu nav? Nu Nakats jau zina. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2022. gada 06. oktobris, 11:39:56 »

Nu, ļooti stipri šaubos, ka kaut ko no tā visa uzskaitītā, viņai bija liegts laulībā!     
....vienīgais, kas uzticamai sievai šādā materiāli nodrošinātā ģimenē liegts, ir tak šaut pa kreisi?   

Daudz nu Tu zini, kas viņai bija vai nebija liegts laulībā.
Pat vislaimīgākā laulība ir kompromisi un rēķināšanās ar otra vēlmēm un vajadzībām, no kaut kā sava atsakoties.
Bet, ja vēl tā nav pati idilliskākā laulība, ļoti iespējams, ka vīrs iebilst pret to, iebilst pret šito, to neļauj un šito neļauj... "Materiāli nodrošināta ģimene" automātiski nenozīmē, ka sieva tajā ir baigi laimīga, tikpat labi tas var būt zelta būrītis, kurā jāatskaitās par katru kapeiku un katru savu soli.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2022. gada 06. oktobris, 11:41:02 »
Tu domā, precēta sieviete sapņoja par brīvību, lai visu izmēģinātu, kad tiks vaļā no apnikušā vīra? Pie 70 citu interešu nav? Nu Nakats jau zina. :)
Nakats zina par cilvēkiem un viņu slepenām vēlmēm daudz... tā pamesto sievu kategorija kā ex-ministre Linda, kurai publiski jāziņo par katru jaunu gultas biedru - tas ir aizvainojums, ka pamesta un atrasta jaunāka....un ja ir nauda, tad "es arī varu" uzskata un ņem žigolo alfonsus, jaunākus vīriešus, kuriem vajag naudu ...tak esi lasījusi Giju de Mopasānu?  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2022. gada 06. oktobris, 12:17:25 »
Nesen bija intervija ar to miesassargu, par to kur un kā viņš uzradās, pienākumiem, bildes ar viņa sievu, jaunu un skaistu, utt, utjp...
Cik tam viņas draugam kurš no rīta zvanīja jo bija paredzēts iziet kur vakariņās un nesazvanīja, kad pēc brīža meita viņam piezvanīja un pateica, ka māte mirusi, to gan nezinu.
Bet nav sliktākais variants, pēc jaukām ģimenes viesībām aiziet. Zinu vēl divas kundzes kurām tā paveicās. Vienai bija 80 gadu jubileja, lustīgi nosvinēja, pavadīja viesus, novāca traukus, izmazgāja grīdas, aizgāja gulēt un vairs nepamodās no rīta.