Autors Tēma: profesionāla apkopēja  (Lasīts 4037 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

profesionāla apkopēja
« : 2023. gada 19. janvāris, 14:17:16 »
Man šodien piedzīvojums uz goda. Esmu meitas dzīvoklī, mazais klepo un uz dārziņu netiek.

Znots sarunājis, ka ierodas apkopēja -profesionāle, kas uzkopj viņa māsas dzīvokli. Suns iepriekšējā vakarā tiek aizvests pie dēla.
Ierodas enerģijā kūsājoša krieviete, varētu būt ap 50-60. Meita sāk izrādīt slotas, lupatas, sūcējus. Un tad sākas -tie sūcamie ir "gavno na lopatke", jo īsta putekļu sūcēja šiem nemaz nav. Nav arī kārtīga grīdas lupata no veca dvieļa. Nemācēju palaist meitas trauku mašīnu, dabūju zvanīt uz darbu. Znota māsa atveda savu putekļu sūcēju. Teica, ka kaut vai sēž netālajā kafejnīcā, bet ne  mājās, kamēr tīra, neuzturas. Pirmajā reizē esot teikusi "atzīstieties, jūs nekad neesat šīs grīdas mazgājusi" :smej:

Te bija apmēram tāpat -kāds ārprāts, kāds ārprāts. Es steigā mēģināju kaut ko vēl noslaucīt :mrgr:

Tīra jau protams perfekti, izsūc, tad mazgā, slauka visas virsmas. Virtuves zonā es pašlaik labāk nerādīšos, abi ar sīko guļam diendusu.

Znots jau viņai prastu pateikt, ka tādēļ jau izsaucām, ka netīrs, tas ir jūsu darbs. Uz sievietēm vieglāk iedarboties. Interesanti, cik būs jāmaksā, dzīvoklis laikam kādi 100 vai vairāk m2

Atslēdzies kvadra

Atb: profesionāla apkopēja
« Atbilde #1 : 2023. gada 19. janvāris, 14:49:33 »
Kā jau visur - cilvēka faktors. Gadījusies tāda ar muti braucēja. Man viena paziņa stāstīja par savējo - uzkopēja, jauna sieviete, sacījusi, ka tāpēc jau viņu sauc, ka netīrība un nekārtība ir, citādi jau nesauktu.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 19. janvāris, 14:55:26 no kvadra »

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2023. gada 19. janvāris, 15:04:33 »
Tā jau ir -ja visi būtu tik kārtīgi, viņai darba nebūtu. Un ja vēl mājās suns, kas spalvojas.
Gribas ēst, bet pašlaik tiek kopta virtuve

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #3 : 2023. gada 19. janvāris, 15:22:35 »
Loģiski, ka apkopējai jātīra, kad neviena nav mājās.
Kā cik jāmaksā?  Par cenu vienojās iepriekš.
Nekad neņemu galvā šādas personas. Teiktu - tāpēc jau jūs saucu, ka pati nekad neesmu mazgajusi.
Bet latvietes tipiskas duras vēl pirms apkopējas izmazgā, ir dzirdēts :rofl:
Un parasti viņam savi sūcēji ir ir līdzi.
Man ir pieredze ar meitas dzīvokļiem Rīgā. Es tur mazliet pieskatīju procesu.  Nemuldu tāpat no zila gaisa.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2023. gada 19. janvāris, 15:28:47 »
Patiesībā jā, esmu redzējusi, ka pie vienas manas darba devējas uzkopēja atbrauc ar auto un nāk ar saviem štrumiem apkrāvusies. Jo, galu galā, tie ir viņas darbarīki, bet tev varbūt vispār nav mājās putekļusūcēja - nu kur rakstīts, ka obligāti jābūt? Tāpēc arī nav, ka nelietoju, pati nesūcu, klīningu saucu!

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #5 : 2023. gada 19. janvāris, 15:35:36 »
Man draudzenei 2stavu privātmāju tīra par 25 eiro...province.
Man kaimiņiene- iemetēja - par 5 eiro. Kad vajag šmigu, nāk tīrīt man dzīvokli . Īstenībā visiem kas grib mūsu mājā. Ērti :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2023. gada 19. janvāris, 16:38:32 »
pļacc... lai šitādu mātīti ielaistu, tak visas zeķes, apenes no pagultes jāizķeksē, skapjaugšas jānovāc, māja jāpiekārto... a tad jau nav jēgas saukt, tad jau tikpatkā tīrs??!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2023. gada 19. janvāris, 16:43:21 »
Vo, daddy, gluži manas domas! :mrgr:   Visgrūtakais ir ar mantām tikt galā, a tukšas virsmas kas tur vairs ko nesakopt.
Tāpēc arī es nevienu uzkopēju nesaucu  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2023. gada 19. janvāris, 16:47:18 »
Vo, daddy, gluži manas domas! :mrgr:   Visgrūtakais ir ar mantām tikt galā, a tukšas virsmas kas tur vairs ko nesakopt.
Tāpēc arī es nevienu uzkopēju nesaucu  :mrgr:

tieši tā!! tas jau grūtākais. tur jau robotu var palaist, ja visi krēsli sacelti un pagultes izvāktas...

OI, a ko Nāras kaimiņien par 20 eur dara?? nūu, es domāju - malku saskalda, dārziņu izravē??

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2023. gada 19. janvāris, 18:02:53 »
visas virtuves atvilknes iztīrīja un sakārtoja, diez kā tagad ko atradīs. Izberza cepeni, ledusskapi, dušu utt., daudz kas tiešām bija aizlaists
Visu dienu bez pārtraukuma. 10-18, 100 eur.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #10 : 2023. gada 19. janvāris, 18:07:48 »
Kas ir 100 eiro, nekas. Reizi mēnesī varbūt vajag. Tad visu mēnesī var neko nedarīt.
Viņai bija savi tīrajiem līdzekļi? Jo parasti viņām katrai savi favorītlīdzekļi.
Tas ir ļoti forši, ka ir tādi dienesti.
Reiz, kad Rīgā izvācāmies, gan iztīrīja, gan visas mēbeles utt nonesa, viss tik ok tempā.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #11 : 2023. gada 19. janvāris, 18:15:48 »
Pastāstiet, kā tas notiek? Es pasaucu tīrītāju, pasaku, ka vajag virtuvi, vannu? Vienojos par cenu. Un tad ilgi meklēju rīsus un nažus?

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2023. gada 19. janvāris, 18:51:06 »
Vispirms tu meklē uzticamu tīrītāju

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2023. gada 19. janvāris, 18:52:39 »
Šī bija privāti

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #14 : 2023. gada 19. janvāris, 18:55:09 »
Es nedomāju, ka apzags. Es domāju, ka es neko nevarēšu atrast.