Man šodien piedzīvojums uz goda. Esmu meitas dzīvoklī, mazais klepo un uz dārziņu netiek.
Znots sarunājis, ka ierodas apkopēja -profesionāle, kas uzkopj viņa māsas dzīvokli. Suns iepriekšējā vakarā tiek aizvests pie dēla.
Ierodas enerģijā kūsājoša krieviete, varētu būt ap 50-60. Meita sāk izrādīt slotas, lupatas, sūcējus. Un tad sākas -tie sūcamie ir "gavno na lopatke", jo īsta putekļu sūcēja šiem nemaz nav. Nav arī kārtīga grīdas lupata no veca dvieļa. Nemācēju palaist meitas trauku mašīnu, dabūju zvanīt uz darbu. Znota māsa atveda savu putekļu sūcēju. Teica, ka kaut vai sēž netālajā kafejnīcā, bet ne mājās, kamēr tīra, neuzturas. Pirmajā reizē esot teikusi "atzīstieties, jūs nekad neesat šīs grīdas mazgājusi"
Te bija apmēram tāpat -kāds ārprāts, kāds ārprāts. Es steigā mēģināju kaut ko vēl noslaucīt
Tīra jau protams perfekti, izsūc, tad mazgā, slauka visas virsmas. Virtuves zonā es pašlaik labāk nerādīšos, abi ar sīko guļam diendusu.
Znots jau viņai prastu pateikt, ka tādēļ jau izsaucām, ka netīrs, tas ir jūsu darbs. Uz sievietēm vieglāk iedarboties. Interesanti, cik būs jāmaksā, dzīvoklis laikam kādi 100 vai vairāk m2