Autors Tēma: Un kādas jūsu domas par Viesturu Rudzīti?  (Lasīts 9539 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Un kādas jūsu domas par Viesturu Rudzīti?
« Atbilde #45 : 2014. gada 04. decembris, 10:32:11 »
Pilnīgs pilnmēness...

PS. Atbalstu inešuku. Nevar tērgāšanu blogā saistīt ar profesionālām iemaņām un no tā izdarīt secinājumus. Piemēram- ja virpotājs raksta erotiskus stāstus, tas nenozīmē, ka vi'ņš ir slikts virpotājs vai labs mīlnieks.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #46 : 2014. gada 04. decembris, 10:42:07 »
Diez vai tā ir nīšana...tas taisnība. Bet iedomāsimies teorētiski situāciju: atnāk pie viņa sieviete, kuru vīrs sit. Viņš raksta, ka uztver kā savu neveiksmi, ja neizdodas pārliecināt saglabāt laulību. Bet, kā mēs zinām, vardarbība ģimenē bieži ir hroniska. Un, teiksim, tā sieviete paklausa VR, nekur neaizmūk, un galu galā tiek nosista pavisam vai sakropļota.

Ko es mēģinu pateikt: viņa teorijas ir interesantas, bet teorijai ir vispārīgs raksturs. Es esmu satikusi sievietes, kurām vīri ir lauzuši locekļus, žņauguši...vienai vīrs bija ielicis roku durvīs un durvis aizcirtis... Ar visu to, ka es principā saprotu, kāda ir pašu sieviešu atbildība šajās situācijās, es nekad nevarētu apgalvot, ka šis ir veids kā risināt attiecību problēmas. Vai arī, ka "bez vardarbības sievietes dzīvē iestājas paralizējošs tukšums".

Un nebija viņas ne muļķes, ne feministes...vnk mīlēja savus vīrus, cerēja, ka kaut kas mainīsies.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #47 : 2014. gada 04. decembris, 10:50:37 »
Pēc VR sanāk, ka vīrietim attiecībās ir reaktīva pozīcija- sieva nav gana laba, tad viņa vai nu jāsit vai jākrāpj, vai jāmeklē cits iespaidošanas veids. Bet, ja nu pats vīrietis arī ir atbildīgs? Sākot no tā, kādu sievu ir izvēlējies un beidzot ar veidu kā viņš ir definējis viņu kopdzīves likumus. Ak, viņš nevar? Tad varbūt viņam jāiet pie sava tēva, lai tas viņu sit?

Ja jau patriarhāts, tad patriarhāts :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2014. gada 04. decembris, 10:50:58 »
vot par "miilestiibu" shaados gadiijumos gan man vareetu neljerksteet... viss kas cic tur var buut, bet ne miilestiiba

Un vai nu aicinaatu ar taadu roklauzeeju kopaa palikt- shaub99% gan sievietes pashas paliek... un tas var radiit jautaajumu- ar ko lai aizpilda to vinjas tukshumu, kuru shobriid aiznjem vardarbiiba

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2014. gada 04. decembris, 10:54:28 »
Patiesībā tā ir reklāmas kampaņa jaunās grāmatas atvēršanai - Rozē, kaut kad nākošnedēļ

Ja būs niknu sieviešu protesta pikets -vispār super izdevusies!
Pa manam, šis ir  visloģiskākais notikušā izskaidrojums. Tagad grāmatu nopirkt aizskries lērums tautas, kas līdz šim par tādu Viesturu Rudzīti i dzirdējuši nebija.

Pretējā gadījumā tāda  "visādi tulkojama" "tērgāšana blogā" liek apšaubīt viņa profesionalitāti vai prāta spējas vispār.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #50 : 2014. gada 04. decembris, 10:56:37 »
Nu, kad cilvēki dzīvo kopā 10-15 gadus, ir bērni - laikam gluži bez mīlestības nav izticis :)
Protams, tur sarežģīti viss.
Bet tā vardarbība jau pašu vīrieti arī degradē. Vispār, bezatbildīga dominēšana degradē. Vīrs zem tupeles degradē sievu. Sievas sišana degradē vīru. Atbildības trūkums degradē varasvīrus. Nevienam tas nav izdevīgi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2014. gada 04. decembris, 11:13:01 »
oi, flyingcat ku Tu naiva ;) (par to miilestiibu) Ir chupiem kudi ticamaaku iemeslu taadai kopdziivei...

Bet vsp attieciibas tom ir mijiedarbiiba un ir situaacijas, kuraas es varu saprast fiziskaa speeka pielietotaaju... neattaisnoju, bet saprast varu...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #52 : 2014. gada 04. decembris, 11:15:44 »
Ai, nu tak saprast es arī varu :) Ļoti labi varu saprast to kārdinājumu situāciju atrisināt ar uzbļāvienu, pļauku...smagu priekšmetu pa galvu...nevis domāt, argumentēt un audzināt pašam sevi. Galu galā, visas mammas ir bijušas tādās situācijās ar bērniem. Un ko tas maina?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2014. gada 04. decembris, 11:57:03 »
Izdariit secinaajumus, ka nav viena puse vien atbildiiga (situaacijas ar beerniem nje v schot)...

jo iipashi ilgterminja pasaacienos... kaa dzeeraaju sievaam- nu vaig vinjai, lai tas vecis dzer, kaut skalji paudiis preteejo...

PS paldies parr diskusu, man dazhas interesantas atklaasmes dzima ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #54 : 2014. gada 04. decembris, 17:45:45 »
Pēdējā replika :) : man liekas, ka latviešu sievietes - vilcējas, stūmējas, stiepējas - ir gana mazohostiskas pašas par sevi, lai vēl viņās profesionāli psihoterapeiti (abus vārdus varētu likt pēdiņās - atkarīgs no konteksta) šo mazohismu kultivētu. Lielā mērā tieši tāpēc jau viņas pacieš dzeršanu, krāpšanu un sišanu, ka apzināti vai neapzināti jūtas pašas pie tā vainīgas un to pelnījušas. Tikai tas nevienam nav ieguvums, vismazāk jau nu latviešu vīriešiem.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #55 : 2014. gada 08. decembris, 21:37:39 »
Nejauši trāpīju uz interviju ar VR. Žēlīgi. Kompleksu mākts vīrietis, kurš savu kompleksu līdzsvarošanai izdomājis "teorijas" selektīvi izvēloties faktus. Viens teikums runā pretī nākošajam. Riktīga putra. 
Piedod inešuk,nevaru saprast - kā viņš var būt beidzis kādu medicīnas iestādi un nevaru nekādi iedomāties pat kā parastu (ne labu) psihoterapeitu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2014. gada 09. decembris, 01:07:50 »
nu, iesaakumam- kad jams mediciinu studeeja, psihoterapijas pie mums i v pominje nebija ;) taa kaa beidza kaa visi citi ;)

a specs jams ir labs, cik nu saskare sanaakusi... jaa, ne visiem saprotams...

Es to histeerisko biedriibas daamu njemshanos daudz mazaak saprotu... (nu, latiesiibaa saprotu- kaa kliiniskus gadiijumus)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2014. gada 15. decembris, 01:11:47 »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #58 : 2017. gada 25. janvāris, 12:15:50 »
Ceha atbilde feminisma žurnālam.
Bet nez kāpēc nosaukums ir tieši tāds? :)

http://www.cehs.lv/2017/01/sovinistiskais-zurnals-viesturs/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #59 : 2017. gada 25. janvāris, 12:26:06 »
(c) Bijušā psihoterapeita Viestura padomi veiksmīgai laulībai.
Nepārprotami.