Autors Tēma: attiecību izbeigšanās  (Lasīts 3873 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: attiecību izbeigšanās
« Atbilde #15 : 2024. gada 12. aprīlis, 11:42:04 »
Paskaidroju: it kā žēlojot to otro. Cērtot asti pa mazam gabaliņam. Mazdūšīgi? Jupis viņu zina. Nu, kā filmā "Rudens maratons" Buzikins. Man ļoti saprotams :sad_smiley:

Vispār es negribētu, ka man kā ar nazi. Man vajag sagatavoties.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 12. aprīlis, 11:47:31 no Amālija »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2024. gada 12. aprīlis, 11:48:49 »
Neatceros, ka kādreiz būtu tik mazdūšīgi rīkojusies.

Situācijas dažādas. Varbūt tas otrs ir cīši lobs cilvāks, pat nedara neko sliktu, bet sācis besīt tā, ka zobi sāp. Un pat nepateiksi, ka viņš krāc vai pīpē, vai šņauc puņķi aizkaros. Jo to tak nedara, viņš visu dara "pareizi". Bet ja tu pateiksi, ka sorī, bruņiniek, es tevi labāk redzu ejam nekā nākam, jo tāpēc, ka tāpēc, tad šis kā pirtsslotas lapa pie pakaļas pielips, centīsies būt vēl pareizāks un mēģinās noskaidtot, kas viņam jādara, lai tev zobi nesāpētu.

Un tur jau ne tikai zobi sāpēs, bet žoklis mezglā siesies un ausis asaros.

Vieglāk ir mēģināt nopurināt pamazām. Varbūt pašam pāries indeve un atlips, bet tad jau nesāpīgi, nevis ar sirpi pa p...otīti.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2024. gada 12. aprīlis, 11:52:57 »
Žēlojot to otru? He, he, ka tik ne, tā ir atbildības pārlikšana uz to otru. Es jau neko, es tāds labiņais, re, pat žēlsirdīgais, bet tu jau tas, kurš ar tādu "labiņo" negribēja vienā smiškastē spēlēties... šī  diezgan pretīga manipulācija un otra dzīves laika izķērnāšana.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #18 : 2024. gada 12. aprīlis, 12:03:42 »
Trix saprata pareizi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #19 : 2024. gada 12. aprīlis, 12:24:46 »

Vieglāk ir mēģināt nopurināt pamazām. Varbūt pašam pāries indeve un atlips, bet tad jau nesāpīgi, nevis ar sirpi pa p...otīti.

Piekrītu, BET...(atkal BET)...un tā vienā brīdī attopies, ka "velns"! Dzīve taču paiet!!...vecums klāt....un esi žēlojis, stiepis, cietis, žēlojis, jo vispār jau nav slikts cilvēks, bet... iekāriena (ne tikai sex) vairs nekāda...
Manuprāt, kopā būšanai tomēr jābūt bez ciešanām, bez žēluma. Pat krietnos brieduma gados.
P.s. man vnk tagad ir 50+ krīze.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2024. gada 12. aprīlis, 12:43:51 »
Žēlojot to otru? He, he, ka tik ne, tā ir atbildības pārlikšana uz to otru. Es jau neko, es tāds labiņais, re, pat žēlsirdīgais, bet tu jau tas, kurš ar tādu "labiņo" negribēja vienā smiškastē spēlēties... šī  diezgan pretīga manipulācija un otra dzīves laika izķērnāšana.

Nē, nevis žēlot otru, bet savas smadzenes no izvarošanas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2024. gada 12. aprīlis, 12:49:22 »
attiecībām jābūt abpusēji izdevīgām  :talking:  un nevajag sasteigt to aiziešanu...
es re, 40nieku krīzes laikā pastiepu gumiju, attiecības sakārtojās, viss kārtībā, šogad 40 gadu jubileja...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #22 : 2024. gada 12. aprīlis, 12:53:56 »
Nē, nevis žēlot otru, bet savas smadzenes no izvarošanas.

Savas smadzenes, diemžēl, tāpat tiek izvarotas. Lēnām vai ātri. Tad jau labāk ātri. Iedomājies, ātrāk pasaki, ātrāk jaunas iespējas. Tam otram cilvēkam taču arī ir iespēja sākt kaut ko no jauna. Kaut ko labāku. 

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #23 : 2024. gada 12. aprīlis, 12:55:21 »
attiecībām jābūt abpusēji izdevīgām  :talking:  un nevajag sasteigt to aiziešanu...
es re, 40nieku krīzes laikā pastiepu gumiju, attiecības sakārtojās, viss kārtībā, šogad 40 gadu jubileja...

Atslēgas vārds: - abpusēji izdevīgām. Bet, ja nav izdevīgas?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2024. gada 12. aprīlis, 12:56:32 »

Atslēgas vārds: - abpusēji izdevīgām. Bet, ja nav izdevīgas?

TAD NAFIG TO NASTU!!!  :fryingpan:  un pēc iespējas ātrāk

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2024. gada 12. aprīlis, 13:33:25 »
gadās cilvēki-parazīti... gan materiāli, gan morāli... pirmos vieglāk pamanīt, otrie nodara lielāku skādi...  protams, jāvērtē izmaksas/ieguvums (foršam zaķim, lielu kāpostu vajag), arī savus "putnus" nevajag aizmirst, katram tādi ir... bet ja jūties izmantots, tad nopietni viss jāpārvērtē... nevajag cerēt, ka otrs mainīsies, ka izdosies viņu mainīt... vienīgais cilvēks, kuru varam mainīt - esam mēs paši....

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2024. gada 12. aprīlis, 13:34:43 »

Savas smadzenes, diemžēl, tāpat tiek izvarotas. Lēnām vai ātri. Tad jau labāk ātri. Iedomājies, ātrāk pasaki, ātrāk jaunas iespējas. Tam otram cilvēkam taču arī ir iespēja sākt kaut ko no jauna. Kaut ko labāku. 

Nu tas ir tā, kā lekt zem vilciena, ja augonis kājā iemeties. Gals būs ātri un droši, bet ja pagaidīsi, augonis var uzsūkties, vilciens neatnākt un visi veseli, nevis metru zem zemes.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2024. gada 12. aprīlis, 13:52:02 »
kurš tad spēj tā baigi novilkt robežu - vakar es vairāk mīlēju to, bet šodien no plkst. 10:32 es vairāk mīlu šito! Vsjo, punkts, basta - tai pirmajai saku - āmen!. Sieviešu žurnālu tematika vispār. Amā piestrādā brīvajā laikā ganjau

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #28 : 2024. gada 12. aprīlis, 14:04:50 »
kurš tad spēj tā baigi novilkt robežu - vakar es vairāk mīlēju to, bet šodien no plkst. 10:32 es vairāk mīlu šito! Vsjo, punkts, basta - tai pirmajai saku - āmen!. Sieviešu žurnālu tematika vispār. Amā piestrādā brīvajā laikā ganjau

Nepiekrītu. Īstenībā ļoti aktuāla tēma.
Tas vai mīl vai nemīl, grib būt kopā vai nē, tas nerodas vienā dienā...to tiešām neizlemj vienā dienā...Bet saprotu to tā:  varu gadiem domāt, svērt un izsvērt. Un jau ja tāda "svēršana" attiecībās vispār radusies, tā ir tā pirmā pazīme, ka ritīgi nav.
Ja pieņem lēmumu, tad tomēr pienākums ir "nečakarēt" dzīvi arī tam "otram".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2024. gada 12. aprīlis, 14:08:31 »
Nu tas ir tā, kā lekt zem vilciena, ja augonis kājā iemeties. Gals būs ātri un droši, bet ja pagaidīsi, augonis var uzsūkties, vilciens neatnākt un visi veseli, nevis metru zem zemes.

Ja konstatēts, ka "augonis" nekur neuzsūksies no tās astes, kur jēga no astes katru mīļu mūža dienu nogriezt pa mazai šķēlītei? Upurēšanās, domā, kādam vajadzīga, kāds pēc gadiem par to pateiks paldies? Šaubos...
Es tādās situācijās allaž cenšos iejusties apgriestā situācijā, vai es vēlētos, lai mani piecieš kā zobu sāpes un upurējas, nē, negribētu gan.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 12. aprīlis, 14:13:35 no tuk »