Autors Tēma: satiku kaķu tanti  (Lasīts 10082 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

satiku kaķu tanti
« : 2014. gada 05. decembris, 19:23:25 »
 Šodien izdevās satikt mājas kaķu tanti(es tur reizi nedēļā ieskrienu,bet nedzīvoju),kas regulāri baro kaķu koloniju. Biju jau agrāk domājusi iepirkt sausbarības maisu,lai ir viņai vieglāk,kādu latu. Bet šodien izdevās viņu pierunāt paņemt nedaudz naudiņas no manis un pateicos,ka rūpējas par minkiem . Tantuks pavisam apjucis,bet priecīgs palika. Es arī.

Atslēdzies ragana

Re: satiku kaķu tanti
« Atbilde #1 : 2014. gada 06. decembris, 11:17:36 »
Visu cieņu tiem cilvēkiem, kas (pielietojot saprātu) rūpējas ne tikai par saviem mīluļiem, bet arī "sabiedrības kopīpašumu" . Man vienmēr paticis noskatīties kā gar mājām gozējas labi paēduši, spīdīgi minkāni. Un ne jau ar reņģu galvām šos baro. Kaut kā šķiet, ka tajās mājās dzīvo labestīgi ļaudis.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 06. decembris, 18:05:33 »
Vot man arī liekas, ka pareizāk ir tiem minkāniem drusku palīdzēt, nekā zākāties, ka visu kultūrvidi nafig piecūkā pašā Purčika sirdī. Tikai ar prātu viss jādara, ar prātu.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2014. gada 07. decembris, 10:44:35 »
 dzīvo tur daudz tantuku,kaķiem ir savi vārdi,baro ar sauso,un redzēju,ka slapjo paciņbarību.
 Par sterizlizāciju neļaujas runāties,slavē savu apaļos minkas.
 Ir tur arī sētniece,bestija. Paradoksāli,bet abas šīs puses ir katra savu nacionalitāti,variet minēt,who is who...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2014. gada 07. decembris, 11:27:54 »
hm, nez kaa pie jums, bet vsp par ielas kakju sterilizaaciju biezhaak krievu kundziites intereseejas... ...es gan to bik norakstu uz to, ka, liekas, Riigaa vsp krievu vairaak...

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2014. gada 07. decembris, 22:18:03 »
hm, nez kaa pie jums, bet vsp par ielas kakju sterilizaaciju biezhaak krievu kundziites intereseejas... ...es gan to bik norakstu uz to, ka, liekas, Riigaa vsp krievu vairaak...
RD ir u**u bardaks. Bez "svojih" un, potams attiecģas nacionalitātes tur vsp neko nepanāksi, i darbā nepieņems. Pilnīgs sovjetisms valda.
Un tas ne tikia par šo,bet par jebkuru tēmu, kur kāda darīšana ar RD vai tai pakļutajiem kantoriem

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2014. gada 07. decembris, 22:19:56 »
:) par RD neko nezinu, es par tiem, kas pie mums par/ap sterilizaaciju intereseejas...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2014. gada 08. decembris, 23:35:01 »
Ticiet man- es mīlu košakus, man paši te  visu laiku viena pūkainā saulite gar kājām  trinās.
 Bet man ir viedoklis... Man riebjās, tās džuses, kas lidina savas siļķu galvas pa logu ārā ( un pārējās pārtikas atliekas) , no kuriem daļa regulāri atrodās uz manas palodzes un pārējo drazu sētniecei  divas reizes dienā jāsavāc, no zemes. Man riebjās vecenes, kas  pirms gulētiešanas atver plaši pagraba durvis, lai tam baram būtu kur pārnakšņot, jo  pēc tam viss pagrabs  smird trakāk par miseni karstā laikā. Es pat nepieminu to, ka visas nesen svaigi siltinātās karstās trubas(kurām naudu  visi krāja divus gadus)  tiek  nodīrātas līdz bleķim vienā ziemas sezonā un firma, par atjaunošanu pieprasa ap  trīs  tūkstošu eiriku. Pati savām acīm redzēju, ka viens cienijama vecuma mamucis ar kruķi lauza  vaļā  ventilācījas šahtu, lai košakiem sagādātu  mājvietu. Droši vien labu gribēja, bet tik daudz tā prāta, ka  šahta aiziet uz tehnisko koridori, no kurienes neviens košaks ārā netiks, ka tur viņiem nav ne ūdens ne ēdāmā un ka katru gadu pavasarī santehniķis to visu nabadziņu atliekas regulāri izmet misenē... par to nevienai galva nesāp.! Reiz mēģināju tādu nabadziņu dabūt ārā, kad tas  divas nedēļas  nelābi bļāva... domājat to mežonīti var rokā dabūt... tā arī palika . Blakus mājā uztaisīja  siltināšanu, izsauca vietējo komandu... izķēra visus - tagad no visa bara, labi ja pārītis ir palicis.
Ziniet, tā kaķu pieradīnāšana grozīties ap daudzstāveniem, tā ir  kaķu mocīšana. Tai vietā, lai pa silto laiku tie atrastu sev kādu foršu vietu pie privātmājām, tos pieradina gaidīt  barību  pie daudzstāvenēm, nedomājot parto, kas  tās nabaga dzīvibiņas sagaida

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2014. gada 09. decembris, 01:10:56 »
sava taisniiba jau ir, bet- nu nepietiks visiem Riigas kakjiem to privaatmaaju...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #9 : 2014. gada 09. decembris, 12:56:26 »
Bet vot kāpēc tā vietā, lai siļķu galvu lidinātājām savas galvas vietā iegrozītu, par vainīgajiem padara kaķus?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2014. gada 09. decembris, 13:01:26 »
Bet vot kāpēc tā vietā, lai siļķu galvu lidinātājām savas galvas vietā iegrozītu, par vainīgajiem padara kaķus?

kurš tad tā dara? ja rūpīgi izlasa olguča tekstu, tieši par tām tantēm (kuras diemžēl nav pārtaisāmas, jo viņām ir sava dzelzaina taisnība) arī ir sāpe. bet cieš kaķi. un līdzcilvēki. a tante, bļin, varone jūtās, ventilācijas šahtu atlauzusi, humāniste...

una

• Viesi
« Atbilde #11 : 2014. gada 09. decembris, 13:49:48 »
Skatos ka te dzīvnieku nīdējas savākušās :cry:  vairs te nekad neko nerakstīšu un nelasīšu:(

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2014. gada 09. decembris, 13:53:01 »
Skatos ka te dzīvnieku nīdējas savākušās :cry:  vairs te nekad neko nerakstīšu un nelasīšu:(

eu, toč? kur?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2014. gada 09. decembris, 13:55:19 »
nu, nav te fanaati kuplaa skaitaa, tak va ta taapeec forumam vaina...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #14 : 2014. gada 09. decembris, 13:57:50 »

kurš tad tā dara? ja rūpīgi izlasa olguča tekstu, tieši par tām tantēm (kuras diemžēl nav pārtaisāmas, jo viņām ir sava dzelzaina taisnība) arī ir sāpe. bet cieš kaķi. un līdzcilvēki. a tante, bļin, varone jūtās, ventilācijas šahtu atlauzusi, humāniste...

A es par ko? Nu tak gana lasīts/dzirdēts, ka kaķi vainīgi pie smirdoņas zem logiem ... Jei bogu, ja ķertos vispirms pie pseidobarotāju pāraudzināšanas, visiem, t.sk. kaķiem, būtu labāk.
P.S. Par Olguča kaķujūtām man gan šaubu nav :)