Autors Tēma: satiku kaķu tanti  (Lasīts 10078 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: satiku kaķu tanti
« Atbilde #15 : 2014. gada 09. decembris, 14:06:29 »
Wow, kādi mēs jūtīgi. Es tagad noteikti nakti negulēšu - nu kā tā - nebija un nebūs una...
Bet ja par lietu - tiem tantukiem zvēruļus žēl. Bet ne tik žēl, lai ņemtu sev mājās. Hm... Var ziedot visu citu līdzcilvēku labsajūtu un ērtības. Bet savējo - nēēēēē....
Nevienā citā valstī neesmu redzējusi šitādu cūcību, ko rada mežonīgi kaķi, komunālajā saimniecībā. Nu nenāks prātā kundzītei Vācijā vai Norvēģijā lauzt vaļā ventilācijas lūku! Atrausies no municipāļiem tā, ka visi tarakāni kopā ar kaķīšiem aizmirsīsies! Un nesakiet, tur nemīl dzīvniekus. Mīl. Un ir atbildīgi.
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 09. decembris, 14:11:39 »
Man liekas TUR, tajos Rietumos, šitais viss ir krietni sakārtotāks. Gan labturība, gan klaiņojošo savākšana, adopcija, pašu cilvēku atbildības sajūtas... Protams, visur jau pa kretīniem gadās, bet pie mums ir kā mežonīgajos laikos, kur nav nekāds retums sirojošu mežonīgu it kā mājdzīvnieku bari (vairāk gan suņi un lauku teritorijās vai citās vietās (mazmeži, pamestu dārzu kolonijas etc)).

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2014. gada 09. decembris, 20:08:59 »
nepiekriitu cammas un citu indiviidu argumentam- njem maajaas... ok, man nav aktuaali (tfu tfu tfu), bet ir citi pagalmi, kur barotaajcilveeld nevar panjemt 10+ dziivniekus maajaas..  da i pat vienu, svesha izmestu, vai shim pienaakyms maajaas njemt..

Un teikt, ka taa luuku atlauzodhaa kundziite ir taa neatbildiigaa, nu sorry... jaacitee muusu teiktais- nekriit vinji no gaisa, mees pashi vinjus izmetam...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 09. decembris, 20:14:43 »
Ir, kas tiek izmesti, bet shkjiet, ka lielaakaa dalja jau ntajaas paaudzees ir 100% ielas kakji, kas vairojas vairoja vairojas vairojas un turpinaas vairoties....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2014. gada 09. decembris, 20:23:20 »
Baigi atkariigs no pagalma... Ir daudz vietu, kur buutu perfekti sakoptas kolonijas, ja ne kaarteejie piemesties :(

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2014. gada 09. decembris, 21:08:05 »
nepiekriitu cammas un citu indiviidu argumentam- njem maajaas... ok, man nav aktuaali (tfu tfu tfu), bet ir citi pagalmi, kur barotaajcilveeld nevar panjemt 10+ dziivniekus maajaas..  da i pat vienu, svesha izmestu, vai shim pienaakyms maajaas njemt..

Un teikt, ka taa luuku atlauzodhaa kundziite ir taa neatbildiigaa, nu sorry... jaacitee muusu teiktais- nekriit vinji no gaisa, mees pashi vinjus izmetam...

liktu tam lūkatlauzējtantukam tos olguča aprakstītos līķīšus izlasīt no turienes, kur šie ārānetiek, kur pati šos ielaida, moš i kaut kas atbildīgāks smadzenēs iedēstītos. tas, ka tādi dzīvnieki ir, neatceļ arīdzan cilvēku tiesības uz siltinātām trubām un ciešami tīriem pagrabiem. ja viens laipnais tantuks negrib pēcāk satīrīt. bet negrib jau drošvien.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2014. gada 09. decembris, 21:16:51 »
Nez vai TUR ir tik perfekti, ka neviens nepamet. Tomēr TUR ir ielikts lielum lielajam vairākumam, ka par pieradināto ir jāatbild.
ŠEIT kaķu kolonijas ir KATRAI daudzstāvenei. Manam kolēģim Vācijā arī  ir Seškaķis. Bet šeit atbraucot kungam natūrā ir šoks! "A vai tad municipāļi jums neko nedara? Te jau cilvēki ar alerģiju pret kaķiem vispār dzīvot nevar! Te ir pārkāptas cilvēktiesības! Un jūs vēl nodokļus maksājat? ? ?"
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2014. gada 09. decembris, 21:26:30 »
piedod, Emiilij, Tavaa razkladaa, "nedalu" viedokli... ne tas tantuks atbildiigs par probleemu. .. un liikjiishus ui! cik liidzjuutiigo nelasachupiem... neba ielaishana pagrabaa shos rada, kas par murgu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2014. gada 09. decembris, 21:28:35 »
par to alergiju un cilveektiesiibaam es vsp figeju...savu psihosomatiku vajag aarsteet, nevis kaa karogu vicinaat...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2014. gada 09. decembris, 21:55:50 »
Figej vien! Ja alerģiju pie psihosomatikas pieskaiti .... nu ko... te nu mēs iram.... dziļi....
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2014. gada 09. decembris, 22:07:01 »
Nu man kā mājas grāmatvedīm, bija reizi mēnesī pienākums  izstaigāt pagrabus un pierakstīt  ūdens un siltuma skatītāju rādījumus... līdz ar to pirmo reizi  biju novērtējusi, kā tas dabā rādās... Tas ir ārprāts! Piezvanīju dzīvnieku ķērājiem, man paskaidroja principu - atved  krātiņu,  atstāj uz pāris dienām un košaki pa to laiku tajā sačupojās ( droši vien ir kaut kādi veidi, kā tos iemāna) Tad, košakus  aizved uz patversmi, tur tur pāris nedēļu, sniedz primāru medicīnusku aprūpi, ja tāda nepieciešana. Ja divās nedēļās nepiesakās saimnieks ( bija gadījumi, kad piesakās), tad  iemidzina. Un tam, kas izsauca  atsūt rēķinu, kur ir viss (izķeršana,  2 nedēļu barošana,  med aprūpe un arī iemidzināšana, to viu pareizinot ar  dvēseļu skaitu. Kad es to visu uzklausīju, sapratu, ka es nekam tādam neparakstos...  Bet laikam kāds parakstījās.... liekas tā pēdēja māja, kuru nesen siltināja, skumji, bet es arī viņus saprotu

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #26 : 2014. gada 09. decembris, 22:12:53 »
pavisam aizmirsu, par alerģijām... :medic:  nemaz nezināju, ka tas ir tik aktuāli. man triju mēnešu laikā bija darīšana ar trim, kuriem  tā alerģija - viens - puisis, kas atnāca logus regulēt , man te visas divas stundas šķaudīja un tad atzinās, tad bija kāda kundze, kus taisījās  braukt uz Eiropas pusi, un  gribēja precizēt norēķinu kārtību,  kā ieraudzīja kaķi, piecās minūtēs bija prom un tad zvanija - atvainojās,  un vēl  bijusi kolēģe, kas jau durvīs ieraugot manu astaino brīnumu  šausmās iesaucās, - viss , pazūdu, man tulīt būs  deguns ciet. Es pat atbildēt nepaspēju - viņai jau acis  sartas un asaro ... Tā kā ir ... tāda lieta  :medic:

Atslēdzies cinsh

« Atbilde #27 : 2014. gada 09. decembris, 22:13:02 »
Aizgaajaat bish...sviestaa. tais arzemees ir iipashas iires maajas. Kur nedriikst iireet cilvji ar zveeriem, jo alergjiskie dziivo. Alergjijas dokumenteetas, nu ok, lai dziivojas. Sheit taada kaartiiba nav. Ij luuudzu, baro ar ko gribi. Un sheit...biju ieskreejusi ar sunci baseina priekshtelpaa, burtiski uz piecminuuteem. Un tad gadiijaas dzrdeet peerli. Vai tas ir teevinsh? Jaa. Tad izejiet, man alergjija no sunju seekliniekiem. Nu ok, izgaaju, bet taadu alergjiju dzirdeejusi nebiju. Aarsti, apgaismojiet!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #28 : 2014. gada 09. decembris, 22:30:32 »
ineshuk, visu cienju tavai dziivniekmilestibai, bet tomeer varbuut izlasi olgucha ieprieksh rakstiito. ne tikai baarsti domu peerles.

olgucis skaidri un gaishi rakstiija, ka tantuks lauzh valjaa un laizh kakjus tur, kur shie netiek aaraa :( jaa, un IR atbildiigs par tiem liikjiishiem! konkretajiem. ne pasaulee vispaar, un badu aafrikaa!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2014. gada 09. decembris, 22:36:25 »
Es ne visai saprotu "iekshaa tiek, aaraaa netiek", to ieeju kaads aizmuuree? Savukaart par alergjijaam man ir sava doma, jo iipashi kopsh "man pat no kakja bildes ir elpas truukums"... ...bet es salrotu, ka camma paarstaav citu fronti...