Autors Tēma: satiku kaķu tanti  (Lasīts 10083 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: satiku kaķu tanti
« Atbilde #30 : 2014. gada 09. decembris, 22:38:45 »
cinsh

Pasuuti to xxx uz trim burtiem... idiotu vnm pietiek...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2014. gada 09. decembris, 22:40:07 »
mums ir draugu gjimene, ar kuriem ciemojamies... vinjiem sunji, mums - kakjis. dzheks gulj aaraa, kad pie mums atbrauc :( un iekshaa eed pie atveerta loga blakus. tagad ir atradis kautkaadas zaales beidzot, kas ljauj vinjam muusmaajaas tiiri sakariigi uztureeties. citaadi bij saapiigi skatiities uz vinja asarojoshajaam aciim un punkjoshanos...

ineshuk, ja tu neesi redzeejis taadas alergjijas, tas nenoziimee, ka taadas neeksistee...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #32 : 2014. gada 09. decembris, 22:46:48 »
inešuk - tur jau tā figņa, ka  mammis laužot vaļā ventilācijas lūku nezin, ka  kaķis ticis iekšā nokritīs 2.5m dziļā šaurā ejā, kur nevar apgriezties, sliktākā gadījumā tur pretīm arī būs restes, tātad viņš paliks iekšā tai tunelī bez variantiem apgriezties apkārt un ja arī apgriezīsies,  uzķepuroties atpakaļ ir bez izredzēm, kas attiecās uz tehnisko koridori, kur  ir visi cauruļu vadi, tas ir noslēgts un neviens tur ne iekšā ne ārā netiek, izņemot santehniķi un ... mani, jo man ir jānoraksta skaitītāju rādījumi. Citiem ieeja aizliegta, jo tur ir visa ūdens apkures sistēma, no kuras atkarīgs būs vai nebūs mājas iedzīvotājiem  aukstais (karstais ) ūdens,  siltums  radiātoros. Tāpēc bleķa durvis priekšā un  jebkāda ienākšana  iziešana  izslēgta.... kaut kā tā ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #33 : 2014. gada 09. decembris, 22:50:39 »
par alerģijām, nezinu, kā tam puisim, bet tie divi sievišķi  pašreiz  intensīvi ārstē kaut ko vēžveidīgu savos organismos, tāpēc imunitāte uz nulles un parādās  visas šīs alerģijas...  Paldies abas dāmas savu cīņu ir veiksmīgi izcīnijušas, bet alerģija  palika ... neko nevar darīt, kaut kas jau vienmēr paliek.... galvenais, ka dzīve turpinās. es domāju, ka kaķi viņām to nepārmestu ;o)))

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #34 : 2014. gada 09. decembris, 23:10:37 »
Alergjijas ir, visai nopietnas un ne tikai galvaa. Mums piemeeram, kaa jau te tauta zin, ir divi, lieli spalvaini sunji un veel spalvains juurascuukjis, nevienam nekaadas probleemas, bet - manam viiram ir totaala alergjija pret kakjiem - ne galvaa, bet fiziska. Par laimi mums te apkaart visi paarsvaraa sunenieki. Tik vienaa gjimenee divi minchi dziivo, draugi zin par mana kunga alergjiju un taapeec, kad naakam ciemos, abi puukainji tiek uz terasi evakueet. ja kaads pamanaas iekshaa iesprukt - viraam momentaa asaru juura, sarkans deguns un, ja alergeenu fiksi nedabuu prom evakuaacijaa, var saakties elpas truukums. Taa luuk.
Kaapeec visu shito penteri rakstiiju - lai tiek, kas rauc degunu par alergjiskiem cilveekiem - gribas pa mici ieshaut - juusu laime, ka neesat ar to saskaarushies. Shaj sakaraa manupraat taa ir cilveektiesiibu ierobezhoshana, ja cilvis netiek savaa maajaa, nesastopoties ar veselu baru staigaajoshu alergeenu. Un ko tad tam nabadzinjam tagad ripas riit tikai taapeec, ka kaiminjtanteem redz kakjiishu zheel??? Piedodiet - skarbi skan, kaa probleemu risinaat - nezinu...

Atslēdzies sanda

« Atbilde #35 : 2014. gada 09. decembris, 23:21:21 »
Paldies diddly, kaķu tanšu vārdā!

Wow, kādi mēs jūtīgi. Es tagad noteikti nakti negulēšu - nu kā tā - nebija un nebūs una...
Bet ja par lietu - tiem tantukiem zvēruļus žēl. Bet ne tik žēl, lai ņemtu sev mājās. Hm... Var ziedot visu citu līdzcilvēku labsajūtu un ērtības. Bet savējo - nēēēēē....
Nevienā citā valstī neesmu redzējusi šitādu cūcību, ko rada mežonīgi kaķi, komunālajā saimniecībā.

Parasti tantukiem mājās jau ir 4-5-10 kaķi vai vecums tik liels, ka neriskē vairs ņemt dzīvniekus, bet tas mazzinošiem neienāk prātā... Man šādu jautājumu uzdeva brīdī (patiesā izbrīnā - kāpēc neņemu mājās), kad bija 7 kaķi, kuriem vēlāk atradu lieliskus saimniekus.
Rīgu ar visu komunālo samniecību pašreizējos apstākļos būtu žurkas aprijušas, ja nebūtu to "mežonīgo " kaķu, kuri ir augsti attīstīti dzīvnieki, nav vainojami pie sava stāvokļa un kuru skaitu saprātīgi cilvēki cenšas ierobežot sterilizējot.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2014. gada 09. decembris, 23:26:10 »
Man liekās dīvaini, ka cilvēks sakās esam uz ātrajiem bijis - tur tak vajadzētu  šito redzēt diendienā. Un jā, ja 15 reizes esi pabijis intensīvajā dēļ nopietnas alerģiskas reakcijas, tad tiešām var izstrādāties reflekss - kā sajūt smaku vai ierauga spalvu pikuci - viss, sāk smakt. Un mazuļi - praktiski bez ādas - viss vienā jēlā kreveļainā klājienā, niķains, neizgulējies. Nemaz nenosodītu māti, kura šitos žēlīgos tantukus pašus pa vienam pagrabā ieslodzītu.... Tāda nu ir tā medaļas otra puse, kuru spītīgi negribam redzēt.
Visus sakost!

Atslēdzies sanda

« Atbilde #37 : 2014. gada 09. decembris, 23:33:17 »
inešuk - tur jau tā figņa, ka  mammis laužot vaļā ventilācijas lūku nezin, ka  kaķis ticis iekšā nokritīs 2.5m dziļā šaurā ejā, kur nevar apgriezties, sliktākā gadījumā tur pretīm arī būs restes, tātad viņš paliks iekšā tai tunelī bez variantiem apgriezties apkārt un ja arī apgriezīsies,  uzķepuroties atpakaļ ir bez izredzēm, kas attiecās uz tehnisko koridori, kur  ir visi cauruļu vadi, tas ir noslēgts un neviens tur ne iekšā ne ārā netiek, izņemot santehniķi un ... mani, jo man ir jānoraksta skaitītāju rādījumi. Citiem ieeja aizliegta, jo tur ir visa ūdens apkures sistēma, no kuras atkarīgs būs vai nebūs mājas iedzīvotājiem  aukstais (karstais ) ūdens,  siltums  radiātoros. Tāpēc bleķa durvis priekšā un  jebkāda ienākšana  iziešana  izslēgta.... kaut kā tā ...

Ar mammi  nopietni jārunā, pieredzējuši kaķi vieglprātīgi nelien kur pagadās, situācija, kad dzīvniekiem hroniski  eksistē  lamatas,  vispār ir nepieļaujama. Varbūt varēja ielikt kādu dēlīti, man tā reiz izdevās izmānīt kaķi no pagraba.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #38 : 2014. gada 09. decembris, 23:37:30 »
Man liekās dīvaini, ka cilvēks sakās esam uz ātrajiem bijis - tur tak vajadzētu  šito redzēt diendienā. Un jā, ja 15 reizes esi pabijis intensīvajā dēļ nopietnas alerģiskas reakcijas, tad tiešām var izstrādāties reflekss - kā sajūt smaku vai ierauga spalvu pikuci - viss, sāk smakt. Un mazuļi - praktiski bez ādas - viss vienā jēlā kreveļainā klājienā, niķains, neizgulējies. Nemaz nenosodītu māti, kura šitos žēlīgos tantukus pašus pa vienam pagrabā ieslodzītu.... Tāda nu ir tā medaļas otra puse, kuru spītīgi negribam redzēt.

nu tad jau Camma nenosodītu cilvēkus, kuri visus ziedošos augus, pļavas iznīcinātu ar herbicīdiem

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2014. gada 09. decembris, 23:41:17 »
Runa ir par to, ka klīstošiem kaķiem vispār nevajadzētu būt. Varbūt jāsāk šajā virzienā domāt? Citādi visu laiku kāds ir maita, jo nemīl kaķīšus.... Un kamēr tantuki lauzīs lūkas, tām jābūt no čuguna un piemetinātām. Viņiem sava domāšana un rakstura stingrība briedusi padomijas smagajā dzīves skolā...
Visus sakost!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #40 : 2014. gada 09. decembris, 23:44:54 »
Nevajag jaukt p.. ar d...  Ziedoshas pljavas ir sezonaala rakstura paraadiiba, kuru patiesi alergjiski cilveeki zin un attieciigajaa periodaa palieto antihistamiinus vai veel kaadas specifiskas zaales. Tas ir dabas cikls, no kura iespeejams izvairiities vieniigi uz Ziemljpolu paarceljoties. Cilveeki, kuriem ir alergjija pret puteklju eerciiti netur maajaas biecus paklaajus un portejas. Tas ir normaali.
Bet ko dariit cilveekam, kuram patieshaam ir alergjija pret kakjiem, bet paaris tantuki kaapnjutelpaa riktiigu kolonniju uztur? Jaa, jaa - es saprotu - kakji nav vainiigi, ka cilveeki ir nelieshi, tantuki jau ar neko sliktu negrib. A ko tam cilvim - taapeec dziivesvietu mainiit???
P.S. Man patieshaam patiik kakji - pashai kaadrez, sen atpakalj bija riktiigi forsh minkaans. Tagad nav un nebuus...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #41 : 2014. gada 09. decembris, 23:45:10 »
Sanda - nu nevajag! Augi nezied visu gadu. Bet kaki mīž nepārtraukti. Labi, redzu, ka te diskusija vienos vārtos.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2014. gada 09. decembris, 23:49:21 »
sandiņ, nu nevar tajās lūkās  bāzt dēļus,  ventilācijas lūkai ir sava funkcija, un gadījumā ja tā aizdambēsies,  ir draudi, ka pagrabs sāks pelēt ... līdz ar visu, kas tur tiek glabāts, un ja  tā sērga sienā,  to vairs nevar apturēt. Sēne sienā tā būs ne tikai alerģija, bet arī nāvējošs variants... ja tāda ar savām sporām tiek  plaušās ... labāk jums to nezināt. ;o((
 Es ļoti mīlu kaķus, tieši tapēc piekrītu - tā nav tā vieta,kur  tiem astainiem brīnumiem  tusēt un vairoties

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2014. gada 09. decembris, 23:54:08 »
Sandiņai vēl var izstāstīt par toksoplazmozi. Ļoti jauks pasākums, īpaši grūtniecēm un viņu topošajiem bērniņiem. Bet tas jau sīkums.
Visus sakost!

Atslēdzies sanda

« Atbilde #44 : 2014. gada 10. decembris, 00:08:01 »
Tik ekstrēmu alerģiju - dzīvoklī kaķa nav, bet bērnam smagas alerģijas izpausmes kaķu dēļ, gan nav nācies sastapt. Iespējams un ticams, vainīgais alergēns ir pavisam cits. 

Kaķim būtu jābūt nelielā skaitā (nemaz? - mazliet baidos žurku dēļ) un labi koptiem, bet ne jau kaķu tantes katru gadu kādu pie kolonijām piemet.

Sandiņai vēl var izstāstīt par toksoplazmozi. Ļoti jauks pasākums, īpaši grūtniecēm un viņu topošajiem bērniņiem. Bet tas jau sīkums.

Ai, Cammiņ, pastāsti par toksoplazmozi, par antivielu līmeni, teiksim 20. gs. 50.- ajos gados, kad alerģisku bērnu tika daudz nebija un tagad.
Cammiņ, pastāsti pastāsti par galvenajiem inficēšanas ceļiem ar toksoplazmozi, varbut zini, ka jēla gaļa un augsne ir daudz bīstamāka par kaķiem.
atklāti sakot, man būtu garlaicīgi diskutēt ar Tevi par toksoplazmozi.