Autors Tēma: satiku kaķu tanti  (Lasīts 10111 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Tille

Re: satiku kaķu tanti
« Atbilde #45 : 2014. gada 10. decembris, 00:24:43 »
  Nu joptvaj, i nafig vajadzēja aizdir@t tēmu, kur cilvēks priecājas ...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #46 : 2014. gada 10. decembris, 00:30:21 »
Nē, nediskutēšu gan. Garlaicīgi, tiešām. Grūtnieces mums vienkārši toksikozes dēl izvirtušas - rij jēlu gaļu un zemi. Laikam minerālvielu trūkums. Un par antivielām runājot - nez vai 20.gs 50.tajos gados kāds mācēja antivielas pret kaķiem noteikt.... Tajos laikos knapi imunoloģijas pamatus sāka likt....
Visus sakost!

Atslēdzies sanda

« Atbilde #47 : 2014. gada 10. decembris, 00:40:46 »
- Taisnība!

Atslēdzies sanda

« Atbilde #48 : 2014. gada 10. decembris, 01:07:24 »
Camma - grūtniecēm  jāmazgā rokas pēc saskarsmes ar jēlu gaļu, dārzeņiem, augsni, kaķiem, vai jādarbojas  cimdos.
Antivielas pret toksoplazmām atklāja 20. gs. 40.- jos gados.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #49 : 2014. gada 10. decembris, 14:40:12 »
Vispaar jau es nedomaaju, ka teema tapa aizdir@ta. Vienkaarshi cilveekiem ir dazhaadi viedoklji par kakju kolonnijaam daudzstaavu maaju pagalmos un pagrabos un tas ir tikai normaali. Taapeec ne visi ir speejiigi priecaaties, redzot sho patiesi aizkustinosho ainu - kaarteejo kakju tanti (to es saku bez ironijas).
Ar visu manu lielo miilestiibu pret muusu chetrkaajainajiem draugiem, es arii dodu priekshroku tiiram pagalmam, neizpostiitiem pagrabiem u.t.t. man labaak patiktos atgriezties maajaas nelaipojot paari n-tajiem kakjbariibas traukiem.
Bet te pie vainas nav kakju tantes, un veel mazaak pashi zveerulji. Vainojamas pashvaldiibas, kas n-to gadu garumaa nespeej atrisinaat klainjojosho - briivee dzimusho un pamesto dziivnieku probleemu

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #50 : 2014. gada 10. decembris, 15:08:38 »
Es gan pieslienos viedoklim, ka šajā gadījumā vainīgais nav "tikai pašvaldības". Un neizplūstot demagoģiskajā "visi mēs" - ja kaķu tantes savu pāri plūstošo enerģiju atlauzt vaļā lūkas u.tml. līdzcilvēku terorizēšanas akcijas, ieguldītu "uzspiest uz pašvaldībām" akcijā, šo to varbūt izdotos iekustināt. Bet tā jau ierasts - visur vainot valsti, valdību, pašvaldības... nevis pašam kaut ko darīt citādi, ja jau sāpe sabriedusi un problēma redzama...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #51 : 2014. gada 10. decembris, 15:24:24 »
Emii - lielos vilcienos es piekriitu - ne tikai pashavaldiibas vainiigas. Var jau iedot  visaam kakjutanteem plakaatus rokaa un aizsuutiit pie domes piketeet - arii taa ir izeja. Bet vispaar - taapeec jau tauta nodokljus maksaa, lai  pashvaldiiba savu darbu dariitu arii bez pistoles pie deninjiem.
Mums te ar visaadi gadaas. Reizeem domei pa pakalju jaauzshauj, jai kas notiktu. Ne gluzhi par kakjteemu, bet... Tie, kas apmeeram seko manis rakstiitajam zin, ka mees gandriiz pashaa kraujas malaa dziivojam - no maajdurviim vien iela ar divaam ietveem un apm. 2 metri zaalaaja skjir. Komunaalie dienesti ne vienmeer ir uzdevuma augstumos un kraujas malu iztiira (kaut peec shejienes likumiem vinjiem tas jaadara). tad nu pirms gadiem diviem, kad viss bija kaarteejo reizi makten aizaudzis, seezh siltaa rudens vakaraa juusu padeviigaa Lynx uz diivaana, kaut ko ada, viirs blakus atlaidies, baudam leenu vakaru - durvis valjaa. peeksnji redzu - pie kaajaam taads resns dzijas gabals - pirmaa doma - es tachu neko taadu shobriid neadu! ieskatiijos - mamma mia - dzijas gabals saak lociities. Izraadaas no nesakoptaas ielas malas chuuska dziivoklii ieliidusi.
Jaasaka uzreiz, ka nabaga raapulis njeema vardarbiigu galu zem viira chiibas.Naakamaa dienaa tapa domes galvam uz rakstaamgalda prezenteets. No taa laika muusu kraujasmala tiek regulaari kopta.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #52 : 2014. gada 10. decembris, 15:55:05 »
Emii - lielos vilcienos es piekriitu - ne tikai pashavaldiibas vainiigas. Var jau iedot  visaam kakjutanteem plakaatus rokaa un aizsuutiit pie domes piketeet - arii taa ir izeja. Bet vispaar - taapeec jau tauta nodokljus maksaa, lai  pashvaldiiba savu darbu dariitu arii bez pistoles pie deninjiem.
Mums te ar visaadi gadaas. Reizeem domei pa pakalju jaauzshauj, jai kas notiktu. Ne gluzhi par kakjteemu, bet... Tie, kas apmeeram seko manis rakstiitajam zin, ka mees gandriiz pashaa kraujas malaa dziivojam - no maajdurviim vien iela ar divaam ietveem un apm. 2 metri zaalaaja skjir. Komunaalie dienesti ne vienmeer ir uzdevuma augstumos un kraujas malu iztiira (kaut peec shejienes likumiem vinjiem tas jaadara). tad nu pirms gadiem diviem, kad viss bija kaarteejo reizi makten aizaudzis, seezh siltaa rudens vakaraa juusu padeviigaa Lynx uz diivaana, kaut ko ada, viirs blakus atlaidies, baudam leenu vakaru - durvis valjaa. peeksnji redzu - pie kaajaam taads resns dzijas gabals - pirmaa doma - es tachu neko taadu shobriid neadu! ieskatiijos - mamma mia - dzijas gabals saak lociities. Izraadaas no nesakoptaas ielas malas chuuska dziivoklii ieliidusi.
Jaasaka uzreiz, ka nabaga raapulis njeema vardarbiigu galu zem viira chiibas.Naakamaa dienaa tapa domes galvam uz rakstaamgalda prezenteets. No taa laika muusu kraujasmala tiek regulaari kopta.

Vai jūs tai malā vieni paši? Vai arī visi ar tādām dzijtiņām tur cīnās?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies tex

« Atbilde #53 : 2014. gada 10. decembris, 15:56:00 »
Wow, kādi mēs jūtīgi. Es tagad noteikti nakti negulēšu - nu kā tā - nebija un nebūs una...
Bet ja par lietu - tiem tantukiem zvēruļus žēl. Bet ne tik žēl, lai ņemtu sev mājās. Hm... Var ziedot visu citu līdzcilvēku labsajūtu un ērtības. Bet savējo - nēēēēē....
Nevienā citā valstī neesmu redzējusi šitādu cūcību, ko rada mežonīgi kaķi, komunālajā saimniecībā. Nu nenāks prātā kundzītei Vācijā vai Norvēģijā lauzt vaļā ventilācijas lūku! Atrausies no municipāļiem tā, ka visi tarakāni kopā ar kaķīšiem aizmirsīsies! Un nesakiet, tur nemīl dzīvniekus. Mīl. Un ir atbildīgi.

Pilnīgi piekrītu. Arī te vajadzēja saukt municipāļus un stādīt aktu, ka atlauza ventilācijas šahtu. Tak vismaz 1 lieciniece arī ir un domāju, ka par sevi lapnais babulis to i nemēģinās noliegt...
Un vispirms piedzīt zaudējumus par aizvēršanu - t.i. apsaimniekotāja darbs un materiāli, nevis visu rēķinā, bet tikai tam babulim.
un lai spītējas un nemaksā, ja vēlas ;)
Kad kaķi sadīrās siltinājumu uz 3000 EUR kopīpašuma kooperatīva (vai kas nu pārvalda un slēdz līgumus visu vārdā) pārstāvji iesniedz tiesā, ka babulis X tad un tad tika pieķerts (PP akts, liecinieki) salaužam lūku, civillprasību par visu kolektīvo skādi. Dēļ tūkstošiem jau būtu to vērts.
Ja babulim nav gana lielu ienākumu (pensija kā bērziņam) vai tūkstošu kontos, lūgt nodrošinājumā dzīvokli.
Ap to brīdi, ja babulim ir kaut druska veselā saprāta, viņam vajadzētu vienoties, ka samaksās skādi, bet nu juristu izdevumi gan lai paliek kooperatīvam...
Ja nu babulis joprojām iecērtas, civillietas iet gadiem (ar pusgadu pauzēm), bet vai babulis var atļauties advokātu un vai tādos apstākļos var vinnēt, ja liecinieki neaizklīst u.t.t.
T.i., ja babulis pret situāciju attieksies spītīgi vai nolaidīgi, eventuāli tiks iztiesāts no dzīvokļa.
Ja nu tomēr nāks pie prāta un samaksās skādi, tad no šādas rīcības būs izārstēts. Jo vēlreiz maksāt noteikti negribēs.

Respektīvi, tādus pāraudzināt nav ne ātri, ne lēti un nevienam ar citu stulbumu negribas ķēpāties, tomēr kādam tas būtu jādara.

Turklāt, ja tie kaķi tur netiek ārā un mirst nost, tad jau tā ir arī dzīvnieku slepkavošana... vēl 1 pants pie huligānisma un kopmantas bojāšanas. Tomēr krimināls viņu diez kmēs un reālu cietumsodu tādam babulim tāpat neiedos. Bet reālo remonta izmaksu segšana vai izlikšana no dzīvokļa gan.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #54 : 2014. gada 10. decembris, 16:38:44 »
Žēl babuļu...
Vot tā ir. Mums babuļu žēl. Šamiem - kaķu. Babulis ar sirdi beikc būs par sodiem un tiesāšanos. Ja vien nav kāda karojoša kaķtanta ar slepkavnieciskām tieksmēm.

P.s. Sitiet mani ar sačurātu čību, ja vēl līdz jaungadam še nebūs sadaļa "glābiet lopiņus".  :rofl:
Visus sakost!

Atslēdzies Tille

« Atbilde #55 : 2014. gada 10. decembris, 17:07:06 »

P.s. Sitiet mani ar sačurātu čību, ja vēl līdz jaungadam še nebūs sadaļa "glābiet lopiņus".  :rofl:

Jāā ... tas nu ir pac ļaunākais, kas ar šejieni var notikt.
P.S. Zub daju, ka nebūs. Un ja tiks mākslīgi uztapināta, būs tukša.

Atslēdzies tex

« Atbilde #56 : 2014. gada 10. decembris, 17:07:40 »
Žēl babuļu...
Vot tā ir. Mums babuļu žēl. Šamiem - kaķu. Babulis ar sirdi beikc būs par sodiem un tiesāšanos. Ja vien nav kāda karojoša kaķtanta ar slepkavnieciskām tieksmēm.

Var jau sākt vēl vieglākā formā: var saukt VP uz huligānismu - par to ir administratīvais. Babulim virs 100EUR noteikti neuzliks(toties nopratinās policijas iecirknī, liks rakstīt savu paskaidrojumu :D izklaide uz pus dienu un liela deva validola), bet varbūt pat ar kādiem 50-100EUR un sodāmību par (sīko)huligānismu pietiks, lai nekad neko nelauztu un nebojātu...
Un likt ar labu samaksāt pārvaldniekam par lūkas remontdarbiem - droši vien arī desmiti kkādi.

Es te iepriekš aprakstīju apiešanos ar sevišķi paštaisnu un spītīgu eksemplāru. Kam ar viesošanos policijā un kādiem 50EUR nebūs gana...

Var jau tiesā vienoties arī par mazāku summu,bet pietiekami ievērojamu tādam babulim (kādu pusgada pensiju vismaz), lai neiedomājas, ka sveikā tikusi cauri un var darīt atkal...
Tikai tad starpba būs atkal jākrāj visiem pārējiem. -Tā arī ielikt r'ēkinā aili: tik un tik par babuļa X postījumiem=tā un tā siltināšanai.... jo tā jau patieībā arī ir... ui, kā viņu tur pēcāk "mīlēs"...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #57 : 2014. gada 10. decembris, 17:40:09 »
Un kad buus sadalja - glaabiet cilveekus - no lopinjiem.
Katra cilveeka normaalas tiesiibas ir tureet SAVAAS maajaas visa veida lopinjus, kameer tas netraucee paareejiem maajas iemiitniekiem. ja es turu vienu vai 10 kakjus - taa ir mana izveele, ja vien mani miilulji ir kopti un nepiesaarnjo komunaalo vidi. Ja kastes ir tiiriitas un smaka no mana vonunga nesit ciet elpu garaamgaajeejiem.
Par nesaimnieka zveeru miileeshanu to diemzheel ne vienmeer var teikt.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #58 : 2014. gada 10. decembris, 18:25:57 »
Da labi, beidziet riņķī apkart - kas, jūsuprāt būtu jādara? Jānogalina visi jūsu ērtību labad?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #59 : 2014. gada 10. decembris, 18:31:13 »
Lynx, kā tas ir tavā mītnes zemē - ja nav pagalma kaķu koloniju, vai nesavairojas grauzēji?  Jebšu pašvaldība/namsaimnieki ir dikti čakli uz deratizāciju?
Pa manam tak jau labāk kaķi kā žurkas...