Autors Tēma: Neliels projekts  (Lasīts 17603 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Neliels projekts
« Atbilde #135 : 2025. gada 26. marts, 10:58:46 »
nu, ja kremējamos sāks pievest ar autobusu, tad varētu atmaksāties. Sakarina šos pie štangām un brauc (sēdeklī jau ielocīt nevarēs). ... Ak, jā, tā mana empātija...  :fp:

tālsatiksminiekiem tak bagāžas nodalījumi apakšā, tur šos var vai cik sakrāmēt!!  :talking:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #136 : 2025. gada 26. marts, 11:00:17 »

tālsatiksminiekiem tak bagāžas nodalījumi apakšā, tur šos var vai cik sakrāmēt!!  :talking:

Tu no koka esi nokritis? Amālija cīnās ar Rīgas satiksmi nevis ar Ecolines

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #137 : 2025. gada 26. marts, 11:02:26 »
Sazinājos ar Krematoriju. Nu jau varēšu gudri pamatot ;)
Nopietni? Vai Tev pašai tiešām to vajag?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #138 : 2025. gada 26. marts, 11:08:49 »
Nopietni? Vai Tev pašai tiešām to vajag?
Ja tās nav dižas izmaksas ( nu nav), ja dara labu cilvēkiem, tad jā, vajag.
Vai man pašai? Konkrēti man - nē. Vēl nē.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #139 : 2025. gada 26. marts, 11:11:26 »
Te jau ir tā problēma, ka darot vienam labu, tu vari daudziem citiem izdarīt sliktu. Un ja empātija neļauj saprast tos citus, tad ir baigi bēdīgi. Cilvēks it kā pārliecināts, ka dara labu, bet visu patiesībā salaiž dēlī. Un trakākais vēl, ka neviens nav prasījis, ka viņam to vajadzētu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #140 : 2025. gada 26. marts, 11:12:25 »

Tu no koka esi nokritis? Amālija cīnās ar Rīgas satiksmi nevis ar Ecolines

Nu tā viņai sākotnējā ideja, te jau izskanēja, ka lauku tantuki/onkulīši tieši tikpat nevar atkļūt!! Iedomājies, kāds no Alūksnes brauc uz Krematoriju - ta viņam vispirms līdz autoostai, tad sazin kā uz to vietējo busu... nu var tak ari Vidzemes puses starppilsētnieki to līkumu izmest??!  Brīvībene tukšāka paliks

un tāpat dzelzceļa staciju "Krematorija" izveidot??!  dzelzceļš iet garām... Varbūt LDZ ir atsaucīgāki??   :talking: :talking:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #141 : 2025. gada 26. marts, 11:18:26 »
Te jau ir tā problēma, ka darot vienam labu, tu vari daudziem citiem izdarīt sliktu. Un ja empātija neļauj saprast tos citus, tad ir baigi bēdīgi. Cilvēks it kā pārliecināts, ka dara labu, bet visu patiesībā salaiž dēlī. Un trakākais vēl, ka neviens nav prasījis, ka viņam to vajadzētu.

Problēma ir cita - pasaule ir ļoti sarežģīta kļuvusi, tik ļoti, ka grūti galveno saskatīt, tb aiz kokiem mežu neredzam...  lasu, ka ES taisās slēgt ar UK vienošanos par aizsardzību un bla bla bla... tač beigās sarunas iestrēga pie ZIVĪM, jā, kādas tur zivju kvotas un limiti starp FR un UK zvejniekiem tiek dalīti... sūc par ES un Ukrainas drošību, ZIVIS jādala...  :mrgr: :smej:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #142 : 2025. gada 26. marts, 11:30:11 »
un tāpat dzelzceļa staciju "Krematorija" izveidot??!  dzelzceļš iet garām... Varbūt LDZ ir atsaucīgāki??   :talking: :talking:
Vispirms tak jāpārbūvē visi peroni, lai var normāli iekāpt/izkāpt vilcienos.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #143 : 2025. gada 26. marts, 11:49:43 »

nu, tā ir izvēles cena - izkāpt (nolekt) 80cm, vai steberēt kājām 800m...  :mrgr:  ...pieņemu, ka atpakaļceļā/uz mielastu izdosies kādam uz astes uzsēst...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #144 : 2025. gada 26. marts, 12:19:50 »
Diskusijas sakarā aizdomājos. Ja, piemēram, sākumā 5 ir pret kaut ko, 5 par. Tā, uzreiz. Tad tos 5 pret diez vai izdosies pārliecināt uz PAR. Turpretī 5 PAR var izdoties pārliecināt par PRET. Jo iezogas šaubas.
Ne jau tikai šajā diskusijā. Es kļūdos?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #145 : 2025. gada 26. marts, 12:23:45 »
Diskusijas sakarā aizdomājos. Ja, piemēram, sākumā 5 ir pret kaut ko, 5 par. Tā, uzreiz. Tad tos 5 pret diez vai izdosies pārliecināt uz PAR. Turpretī 5 PAR var izdoties pārliecināt par PRET. Jo iezogas šaubas.

Kļūdies.
Arī PRET var izdoties pārliecināt par PAR. Bet AR uz aprēķiniem balstītiem argumentiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #146 : 2025. gada 26. marts, 13:03:49 »

kas ir kaut kādi peroni salīdzinājumā ar piekļūšanu krematorijai...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #147 : 2025. gada 26. marts, 13:35:17 »
Pēc psiholoģijas likumiem tā ir taisnība.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #148 : 2025. gada 26. marts, 13:56:27 »
Pēc psiholoģijas likumiem tā ir taisnība.
Redz kā. Tātad, ja pārzina psiholoģiju, tad var krāšņi rīkoties ar cilvēku prātiem? Tā jau ir.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #149 : 2025. gada 26. marts, 14:50:17 »

Kļūdies.
Arī PRET var izdoties pārliecināt par PAR. Bet AR uz aprēķiniem balstītiem argumentiem.

Covidlaiks pierādīja, ka nekādi argumenti nestrādā...  :mrgr: