Autors Tēma: Miseņu stāstiņi  (Lasīts 7780 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Miseņu stāstiņi
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. februāris, 14:36:06 »
paldies didlly :)
man šodien garguļamā diena..tikko mostos, tikko lasu teemu un !!! :faint: šodien tak misenes diena...lecu biksēs, skrienu pa trepēm...fuuu. Paldies vīrietim, tas tomēr izvilcis(vispār tas mans darbs, tāpēc stress)...bet par tēmu  :talking:
 Pirmais gads UKijā,ziemsvētku laiks, strādājam ar meitu vienā maiņā. Man kā permanentajam darbiniekam savs skapītis ar atslēgu, viņai naf...ejot breikos viņa paņem no manis atslēgu, lai tiktu pie somas ko liek pie manis.
paiet kkādas paris h eju meklet meitu,lai tak atdod atslēgu, jo mans laiks breikot...Viņa mani ierauga, rokas pa kabatām..iepleš acis un..atslēgas ta naf.. !!! ilgi blakus stāvēt un apdomāt scenārijus nevaram... vaizeri luur un pārtraukuma minūtes rit...
eju uz kantīni un pa celam jau meklēju un domās izskatu variantus.... uz trepēm nav,garederobē nav, virtuves darbinieces neko nav redzeejušas... tātad, atliek kantīnes misenes! :smile:
kantīnē misenes lielas, jo tautas daudz un ārā metamo sūdu arī daudz... saprotu ,ka man laika skaidroties nav(pārtraukums 15.min) tāpat neviens nesapratīs ņemu pirmo miseni un velku uz tualeti...(turpat kantinē krāmēties man kkā nelikās gudra doma).... starp kafijas kružkām, šķīvjiem, salvetēm un citu figņu atradu milziigu daudzumu dakšiņu un nažu..tapa skaidrs, ka vieglāk nopirkt jaunus nekā mazgāt... oky... eju atpajkaļ un ņemu nakamo maisu... tas pats stāsts....trešajā misenē... olā!!! mana atslēga.  :go_go:
salieku misenes pa vietām ,nomazgajos, nomazgaaju atslegas un eju atpakaļ...mans breiks beidzies  :rofl:
Izradās, ka meita zemapziņā izmetusi kafijas kružku,salvetes un atslēgu, tās vietā rokaa paturot ziemsvetku katriņu, kuru kāds turpat kantiinē esot iedāvinajis... itkā viss pareizi, ar cik priekšmetiem rokas iegaaja ar tikpat iznaca, tikai, tie bija citi prieksmeti :)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. februāris, 16:19:14 »
Tagad visu sapako maisos, un pārrokamais apjoms ir krietni mazāks. Vecvecmāmiņa  Z. Meierovica bulvāra pagalmā kopīgo kasti pārrakusi,līdz atrada savu briljanta gredzenu -tā vismaz ģimenes teika vēsta

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. februāris, 16:25:21 »
Bet baisāko miseņu skatu atceros  Rīgā. Centra pagalmā stāvēja tie bunduļi, kurus puslīdz regulāri izveda. Vienu ziemu kaut kas bija noticis, neizveda, katrs nākošais izbēra savu šmucspaini blakus, uznāca ziema, viss sasala un žurku aptekātais  atkritumu kalns  pamazām virzījās uz pagalma vidu. Pēc tam laikam tika ieviestas Norbas Alfredovnas

Bet Grobiņā pie izgāztuves poligona esot nevajadzīgo lietu muzejs -sākot ar klavierēm, gleznām, akordeonu, šujmašīnu -TV rādīja
Ziedu laiki tādiem atradumiem laikam bija 70. gadu beigās, kad cilvēki dabūja dzīvokļus jaunajās mājās.

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. februāris, 19:13:37 »
Stāsts iz draudzenes piedzīvojuma- viņas māte riktiīgs Pļuškins- nemet ārā nevienu hlamu. Hlamu kolekcijā vecs izļodzījies ķeblītis, kam sen vieta izgātuvē, bet māte to glabā kā senu relikviju. Reiz draudzene, kad mātes nebija mājās, iztīrija māju un izmeta to ķebli ārā, t.i. daudzstāvenē nonesa lejā un nolika pie miskastēm. Vakarā māte nāk no darba mājās, starojoša  tur rokās veco hlamu ar tekstu: "Skaties, ko es lejā pie miskastēm atradu! Tāds pats kā mūsu vecais ķeblītis, nu mumd būs divi tādi!"

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. februāris, 19:36:20 »
un ko viņa meitai teica par pārējo "hlamu", ko vairs neatrada ne mājās, ne pie misenēm?

Atkārtošos, es tādai meitai, ja ir jau 18, palūgtu rīt (vai tūlīt pat, ja zinātu, ka atradīs,kurp iet) aizvākties nah... par viņas pašas resursiem, protams un poooo, ja viņai tādu nav, lai paātrināti iemācās pie tiem tikt un tad mest ārā citu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. februāris, 19:45:38 »
Man ir gadījies iziet no mājas ar diviem maisiņiem- vienā vajadzīgas lietas, otrā misene un tikai transporta attapties, ka vajadzīgais maisiņš ir izmests, bet miseni es vedu uz centru. :)
Toties man ir dažas jaukas grāmatas un mīļa somiņa no misenes. Jā, es nekaunos to atzīt! :P

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. februāris, 19:51:19 »
to:tex -ūja, ūja tu tā smagi visu uztver.:) labi ,ka draudzenei un mātei ir humora izjūta, un vēl jau  no malas nevar zināt kuru tur ar visiem halmiem vajadzētu na... aizsūtīt:) Ne vienmēr visi var dzīvot atsevišķi un ne vienmēr visi pielāgojas otra kārtības/ nekārtības izjūtai

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2015. gada 25. februāris, 11:32:16 »
Mans misenes stāstiņš:

Kādā reizē uz pusdienām bija nu ļoti sakārojies makaronus ar tušonku, tad nu domāts darīts. Katlā draudzīgi top makaroni, pannā daiet sīpoliņi, bet pati uz galda taisu vaļā konservus ar tušonku. Tajā brīdī, kad vāciņš jau vaļā, nezināmu spēku vadīta tušonkas bundža aizslīd pa galdu taisnā virzienā ielidojot miskastes spainī... Paldies dievam, ka tas bijai svaigi iztukšots un pretēji Mērfija likumam tā bundža šoreiz piezemējās uz dupša, nevis uz mutes, līdz ar to ... :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #23 : 2015. gada 25. februāris, 11:58:49 »
jā , dažiem veicas ! :smile: , man gan vienreiz kaimiņš apjautājās , vai es vienmēr metot atkritumus konteinerā ar kliedzienu ? teicu , ka tikai tad , kad negaidot , no turienes izlec pārbijies kaķis ! :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #24 : 2015. gada 25. februāris, 12:14:51 »
Mans misenes stāstiņš:

Kādā reizē uz pusdienām bija nu ļoti sakārojies makaronus ar tušonku, tad nu domāts darīts. Katlā draudzīgi top makaroni, pannā daiet sīpoliņi, bet pati uz galda taisu vaļā konservus ar tušonku. Tajā brīdī, kad vāciņš jau vaļā, nezināmu spēku vadīta tušonkas bundža aizslīd pa galdu taisnā virzienā ielidojot miskastes spainī... Paldies dievam, ka tas bijai svaigi iztukšots un pretēji Mērfija likumam tā bundža šoreiz piezemējās uz dupša, nevis uz mutes, līdz ar to ... :)

Man bieži gadījies, ka vajadzīgie produkti iegāžas misenē. Bet tāpēc jau tie sliktāki nepaliek un ēdāji to nemaz nezina :P
Makaroni pa izlietni - tā jau vispār klasika  :rofl:

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 25. februāris, 13:10:28 »
to:tex -ūja, ūja tu tā smagi visu uztver.:) labi ,ka draudzenei un mātei ir humora izjūta, un vēl jau  no malas nevar zināt kuru tur ar visiem halmiem vajadzētu na... aizsūtīt:) Ne vienmēr visi var dzīvot atsevišķi un ne vienmēr visi pielāgojas otra kārtības/ nekārtības izjūtai
Vai nu dz. saimnieka/ces kārtības izjūtai pārējie, kas tur vnk dzīvo (un nereti parazitē) pielāgojas, vai tomēr dzīvo atsevišķi.
EEs pieņēmu, ka tas bija mātes dzīvoklis. Ja meitas (un iegādāts bez mātes palīdzības), tad mātei ieteiktu meklēt citu dzīves vietu.
Vnk varu iedomāties, ko es izdarītu ar kādu, kas tīšām met ārā manu viiņaprāt hlamu, kas man nebūt nešķiet hlams. Ja mans dz. - ārā tādu. Ja ne mans, -meklēt savu. Un jā, vrb samgi uztveru, bet kā iedomājos kādu metam ārā MANU hlamu, tā "pa seju"... un neko humorīgu vai smieklīgu tur nesaskatu...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 25. februāris, 14:12:59 »
nnu trakums ar tevi tex  :big_hug: , bet labi ka brīdināji  :talking: mēs tavu hlamu neaiztiksim ...
manu hlamu ar nedrīkst aiztikt, bet par to es nesatraucos, jo neviens i nemēģina aiztikt... drīzāk man ir jāseņemas un kāda cita hlami japarevidē, jo manēji visār kūtri uz jebkada veida nahrenizāciju :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies rutta

« Atbilde #27 : 2015. gada 25. februāris, 14:17:20 »
Nu manu hlamu jau ar neaiztiek, bet, ja kaut ko tai momentā nevajag, vīriet`s uzreiz nosaka- jāmet laukā.
Un šitā daudz ko no savām mantām, pēc tam vajadzīgu, ir izlidinājis.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #28 : 2015. gada 25. februāris, 14:44:32 »
Nu manu hlamu jau ar neaiztiek, bet, ja kaut ko tai momentā nevajag, vīriet`s uzreiz nosaka- jāmet laukā.
Un šitā daudz ko no savām mantām, pēc tam vajadzīgu, ir izlidinājis.

Man ar tāds netikums. Ikreiz, kad izdomāju štrumu skapī ieviest kārtību, daudz visādu štruntu izlidinu miskastē. Kaut kādus neizmantotus leņķīšus, stiprinājumus no mēbelēm, savienotājus... nu tie visi ir krietni ilgi mētājušies neizmantoti, tātad nav vajadzīgi.
Pēc nedēļas kaut ko taisu vai laboju un atceros, ka izmetu ikurāt ko tādu, ko šobrīd varētu lieliski pielāgot vajadzībai.
Nākas nopūsties, kāpt auto un braukt uz veikalu :)

Atslēdzies rutta

« Atbilde #29 : 2015. gada 25. februāris, 14:50:02 »
Nu to štruntu veikals mums ir, var teikt, blakus- mašīnu nevajag.
Tas vienīgais labums :)