paldies didlly

man šodien garguļamā diena..tikko mostos, tikko lasu teemu un !!!

šodien tak misenes diena...lecu biksēs, skrienu pa trepēm...fuuu. Paldies vīrietim, tas tomēr izvilcis(vispār tas mans darbs, tāpēc stress)...bet par tēmu
Pirmais gads UKijā,ziemsvētku laiks, strādājam ar meitu vienā maiņā. Man kā permanentajam darbiniekam savs skapītis ar atslēgu, viņai naf...ejot breikos viņa paņem no manis atslēgu, lai tiktu pie somas ko liek pie manis.
paiet kkādas paris h eju meklet meitu,lai tak atdod atslēgu, jo mans laiks breikot...Viņa mani ierauga, rokas pa kabatām..iepleš acis un..atslēgas ta naf.. !!! ilgi blakus stāvēt un apdomāt scenārijus nevaram... vaizeri luur un pārtraukuma minūtes rit...
eju uz kantīni un pa celam jau meklēju un domās izskatu variantus.... uz trepēm nav,garederobē nav, virtuves darbinieces neko nav redzeejušas... tātad, atliek kantīnes misenes!
kantīnē misenes lielas, jo tautas daudz un ārā metamo sūdu arī daudz... saprotu ,ka man laika skaidroties nav(pārtraukums 15.min) tāpat neviens nesapratīs ņemu pirmo miseni un velku uz tualeti...(turpat kantinē krāmēties man kkā nelikās gudra doma).... starp kafijas kružkām, šķīvjiem, salvetēm un citu figņu atradu milziigu daudzumu dakšiņu un nažu..tapa skaidrs, ka vieglāk nopirkt jaunus nekā mazgāt... oky... eju atpajkaļ un ņemu nakamo maisu... tas pats stāsts....trešajā misenē... olā!!! mana atslēga.
salieku misenes pa vietām ,nomazgajos, nomazgaaju atslegas un eju atpakaļ...mans breiks beidzies
Izradās, ka meita zemapziņā izmetusi kafijas kružku,salvetes un atslēgu, tās vietā rokaa paturot ziemsvetku katriņu, kuru kāds turpat kantiinē esot iedāvinajis... itkā viss pareizi, ar cik priekšmetiem rokas iegaaja ar tikpat iznaca, tikai, tie bija citi prieksmeti