Spārka, lai paliek. Otru tēmu nav jēgas atskaldīt - nekas no tām saslaukām nebūs.
Bet Trix mēģināja parunāt par to, kā tas ir - mēģināt audzināt bērnus citādāk kā draugi, kolēģi, kaimiņi.
Tas ir feini, ikvienam ir tiesības tā darīt... lai pēc tam bērni atlikušo mūžu vecākiem pārmestu...visiem bija, man nebija, tāpēc es tāds neveiksminieks...
bet vispār tāda tēma arī bija - kāpēc dažus bērnus apceļ - nu te arī atbilde - TĀPĒC!!
Njā. "Visiem", kā zināms, ir pārspīlējums. Nekad viss nav "visiem", bet dažiem, kas ar to plātās.
Tu, kā redzams, esi no meinstrīma nometnes, kam bērni nav izaudzināmi, katru dienu nebarojot ar kolu, čipšiem, krāsainajām konfektēm ar krāsvielām, kas veicina nervu sistēmas problēmas un hiperaktivitāi, dzērieniem ar aspartamu, ēdieniem ar palmu eļļu, E621 un pārējiem E... Jo tāda tagad ir sabiedrība, tā vajag, lai būtu kā visi.
Un jā, šajā punktā lielākā daļa audzina vienādi - "kā var nedot, ja bērniņš prasa". "Viņam arī gribas kādu prieciņu." "Visi tā dara." "Tāpat ēdīs."
Atšķirība ir tajā, ka manējie neprasa. Jo nav radināti. Mājās visu ķīmisko mēslu nav. Ir pagaršojuši, atzinuši par negaršīgiem - par lielu izbrīnu augstākminētā meinstrīma piekritējiem, kas, kārtējo reizi labu gribot, pacienāja bērniņus. Pēc tam iemācījās nest cienastam riekstus, ābolus un tomātus.
Ja trāpīsies kādi sintētiskie mēsli ēdienā - kārties neiešu. Bet tīšām nestiepšu mājās cīsiņus no neēdamām substancēm.
Sen jau stāstu, ka smēķēt nav kruti, bet smirdīgi un stulbi. Vai tiešām vajag otrādi?
Diez vai šie man pārmetīs mazsabojātu veselību un alerģiju trūkumu. Ja gribēs, kad dzīvos paši uz sava rēķina, varēs atēsties bērnībā iekavēto. Ja gribēs.