Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181004 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #660 : 2018. gada 18. oktobris, 00:50:15 »
Kas ir PT???
Varbūt tiem kuri pieraksta tos sapņus tā ir nozīmīga dzīves daļa...
Es gan tos uztveru vienkārši kā smadzeņu dienā uzkrātās informācijas ap/pārstrādi.
Nu jā, pārstrādes procesā tās rokādes mēdz izveidoties pārsteidzoši dažādas :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #661 : 2018. gada 18. oktobris, 07:06:00 »
Kas ir PT???

Nāras gadījumā PT ir psihoterapeits.

Atslēdzies reno

« Atbilde #662 : 2018. gada 18. oktobris, 07:52:59 »
man ienāca prātā  apzīmējums TP -treniņpartneris -piem. Ittas gadījumā :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #663 : 2018. gada 18. oktobris, 08:09:49 »

no Latvijas - TPLV  ;)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #664 : 2018. gada 18. oktobris, 09:23:36 »
Es nez kādēļ dzīvam cilvēkam, kurš stāvēja man blakus, ierādīju kapa vietu blakus manai vecmammai. Vēl prasīju viņam(ai), vai domā, ka vietas pietiks. :rat:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #665 : 2018. gada 18. oktobris, 11:09:32 »
Uz rītapusi iegriezos spēļuzālē (dzīvē nekad neesmu to darījusi): bija tukšs un paplucis kantoris, vēl nodomāju, ka nemaz tik slikti ar azartspēlēm pie mums nav, ja tik tukšs. Nebija jārausta kloķi, bet jāspiež podziņas uz galda noliktām sarkanām kastēm (kaut kur atgādināja padomjlaiku telefonbūdiņu telefonus). Cena par vienreizēju nospiešanu 20 centu. Laimēju otrajā reizē - zem galda sāka birt sīkas pērlītes un nevarēju saprast, ko ar tām iesākt - diez vai īstas, laikam jānes mainīt pret naudu uz vietas spēļuzālē. Un vēl atceros, ka prātoju, vai spēlēt vēl, vai pietiks... bet varbūt paveiksies vēlreiz, tikai jāizvēlas cits aparāts... Un kaut kur fonā maniem spriedelējumiem, kāds džeks klāsta, ka laimēt var, tikai laikus jāapstājas...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies itta

« Atbilde #666 : 2018. gada 18. oktobris, 12:09:19 »

Hi hi, a man arī tāds ir :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies PT

« Atbilde #667 : 2018. gada 20. oktobris, 22:18:12 »

Nāras gadījumā PT ir psihoterapeits.
:thinking:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #668 : 2018. gada 20. oktobris, 22:48:58 »
:thinking:

A kas? Nāra tā saīsina savu psihoterapeitu (par naudu un uz sarkanā dīvāniņa). :) 
Mums pārējiem PT (ar izpletni avatarā) ir tehniskais administrators. Mīlam un cienām. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #669 : 2018. gada 20. oktobris, 23:06:58 »
Es gan tādu Administratoru-iesācēju redzu pirmo reizi. Viņš visu šo laiku klusējis?  :scratch:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #670 : 2018. gada 20. oktobris, 23:16:15 »
Es gan tādu Administratoru-iesācēju redzu pirmo reizi. Viņš visu šo laiku klusējis?  :scratch:

Jā, tā ir, ja neskaita īsus un retus ierakstus adminu čatā, lai informētu par kārtējās tehniskās problēmas atrisināšanu. :)

Atslēdzies vilks

« Atbilde #671 : 2018. gada 21. oktobris, 11:14:30 »
Man šonakt sapnī bija milzīgs gaļas gabals, ko mums ar vīru kopā vajadzēja pagatavot, kādi 5kg. Bet pārdevējs bija jauks, bija jau sagriezis karbonādes šķēlēs un apkaisījis ar sāli un pipariem. Mēs nolēmām vēl aplaistīt to ar apelsīnu sulu.
Tiesa, pamodos vēl pirms gaļa bija gatava.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #672 : 2018. gada 21. oktobris, 13:04:40 »
Ar kkādu cilvēku esam pie Nāras un viņas mammas mājās. Uz augsta plaukta izkārtotas sveces kārtīgu divu plaukstu tilpumā un dažādu dzīvnieku un augu formās. Nez kādēļ ar manu pavadoni sagribam vienu no tām paņemt, nočiept laikam. Kamēr Nāra nav klāt, ņemu malējo sveci - resnu, dzeltenu cāli ar sarkanu knābi un sekstīti. Apņemu to ar plaukstām un gribu nocelt no plaukta. Pēc sajūtam atgādina marcipāna masu, turklāt cālis no ilgas tupēšanas uz plaukta ir pielipis pie tā, un to nevar pakustināt, pie tam šim vēl aizlūzt kakls. Nāk atpakaļ Nāra un es atraujos no (ne)darba, baiļodamās par to nolauzto galvu. Padomāju, ka tad, kad Nāra atkal aizies, vajadzētu mēģināt ar platu, lielu nazi nocelt, atdalīt to cāli no plaknes un galvu varbūt izdotos pielīmēt, pieveidot atpakaļ, jo masa plastiska.
Nāra kā jokojot pabrīdina, ka neviens lai neuzdrošinās skarties klāt viņas svecēm. Abas ar mammu izstāsta, ka savulaik strādājušas pie sveču taisīšanas un kā tādi metalurgi ar gariem ķekšiem ar āķiem galā cēlušas nost no plaknēm gatavās sveces. Sadzirdu Nāras balsi - zemu, zemu, vīrišķīgu balsi un vizualizēju dusmas par nočiepto sveci, un man kļūst ļoti neomulīgi

Atslēdzies ragana

« Atbilde #673 : 2018. gada 22. oktobris, 09:07:47 »
Redzu, ka mammas pagalmā aka ir pilnīgi sausa. Smuki izbetonēts pat dibens, bet nevienas lāsītes ūdens. Tad nez kādēļ atguļos uz zemes un skatos, kā no malām uzrodas mazliet mitruma. Es vēl nodomāju, ka tas ir dīvaini, jo sals vēl nav iestājies.

Atslēdzies reno

« Atbilde #674 : 2018. gada 23. oktobris, 09:05:36 »
Mans tēvs ir slimnīcā, un brīžiem viņam tā realitāte aizpeld, pie tam dažreiz nemaz nevar īsti uzķert to mirkli, tikai pēc tam saproti, ka pateica kaut ko diezgan ku-kū. Brīžiem viņš nemaz īsti nesaprot, kur atrodas un kāpēc. Tas, ka palātā viens pats, arī šajā gadījumā nav nekas labs.Tad nu mans sapnis ir atbilstošs

Pagalmā iebrauc mašīna, piestūrē pie pašām durvīm. Eju skatīties - priekšā sēž nesen mirusi  attāla radiniece, bet aizmugurē -tēvs! Mani sapnī sagrābj briesmīgas dusmas, jo viņš ir aizmucis no slimnīcas. Kliedzu, kā tu tā drīkstēji, tagad personāls tevi meklē