Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181404 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1320 : 2024. gada 14. jūlijs, 21:10:37 »
Šonakt, kamēr es kaut ko laiski pindzelēju mājā sāk čupoties visādi radu gabali. Noskaidroju, ka būšot kāzas... man. Man protams, par to nav ne jausmas, bet pēc brīža sāku uztraukties. Vispirms, kādas kurpes vilkšu, tad, vai kāds ir padomājis par vietu, kur visi tusēs. Jo vairāk domāju jo lielāks stress! - pasākums liekas divos un vai kāds ir pieteicis frizieri!!!! Un kleita!, kur kleita? Vienīgais, kā tikt ar to visu galā bija ... pamosties. Un tad es tā skatos griestos un prātuļoju,- labi, kurpes, frizieres.... Kāpēc nenoskaidroju, kur (un kas) līgavainis?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1321 : 2024. gada 29. jūlijs, 05:19:15 »
Ir šis rīts, tikai vēlāks, vētra beigusies, bet elektrības vēl nav.
Ejam ar S k-gu aplūkot postījumus. Nu tur zari šādi tādi, nekas graujošs. Nonākuši līdz šķūnim, spontāni sākam mīlēties. Bet, sasodīts, nāk kaimiņu meitēns ar suni, kurš sāk interesēties par kaķiem šķūnī. Iespējami delikāti pārvācamies uz māju, turpinām. Sasodīts, pie durvīm klauvē.
Tā ir pastniece. Atvedusi man baltā pasta busiņā kaudzi kokmateriālu, rāda sūtīšanas deklarāciju - no Nāras, dāvinājums Sarunu forumam.
Nodomāju, Nāra gan detektīvs, manu vārdu uzvārdu vēl var samedīt, bet adresi...
Sāku atcerēties, ka čatā viņai stāstīju, ka jāceļ jauns šķūnītis, bet bik kokmateriālu pietrūkst. Nu tad atsūtījusi no savas remontējamās lauku mājas smukas durvis un vēl visko.
 Man jāsaraksta savas deklarācijas - viena tāda kā amatpersonas deklarācija - amati, īpašumi, ienākumi, radinieki utt. Labi, sāku pildīt tos papīrus, skaidroju, ka SF nav juridiska persona, bet privātīpašums. Apmaina man to veidlapu, bet tur nez cik jautājumu, kas sākas ar kafijas dzeršanas paradumiem... Lūst un zūd pildspalvas. Eju iekšā meklēt, bet tur S k-gs ar pasta šoferi olimpiādi skatās, omulīgi konjaku dzerdami. Es priecīga, ka elektrība atjaunota, bet bik šokā par konjaku no rīta :mrgr:
Negribu vairs ar tām deklarācijām ņemties, sarunāju, ka pastniece nākošā rītā paņems.
Nu, fū, pamodos.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1322 : 2024. gada 24. augusts, 09:10:04 »
Man nākamais murgu seriāls. Uzaicināti viesi. Daudz viesu. Un neko nevaru atrast. Trauku nav, gaļas nav. Tik liela bļoda ar rosolu. Visi gaida svinību sākumu, es kaut ko haotiski meklēju. Un nesameklēju.
Iepriekš bija eksāmeni un diplomdarbi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1323 : 2024. gada 31. augusts, 12:54:03 »
Sapnī darbā puiši bija iemetuši tualetes ūdens skalojamajā kastē kaut ko, kas ūdeni pārvērta sniegā un tualete nebija lietojama. Varēja redzēt nevis vienkārši sniegu, bet sniega pikas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1324 : 2024. gada 30. septembris, 07:21:33 »
Krievijā, kaut kur Eiropas puses z-daļā atrasta kāda pils, tāda tipa lielākā Eiropā. Labi saglabājusies, pinībā autentiska, krustnešu vai kā tur celta. Saglabājusies, jo apaugusi ar mežiem, aizmirsta, tagad atvērta apmeklētājiem, muzejs utt. Attēlā kaut kas līdzīgis lorda Fārkvata pilij no Šreka tikai balta un ar vienu stūra torni, kā Pulvertornim. Ļoti augsta. Mēs ar vīru braucam ekskursijā. Pils tiešām pamatīga, zemāk vēl visādi ķieģeļu aizsargmūri, kas attēlā nebija redzami, muzejs arī atvērts, bet priekšā latviešu tūristu grupa un pie biļešu kases baigā rinda, kas galīgi nekust. Pie sevis pukojos par atpalikušajām tehnoloģijām un veco kases aparātu, turklāt, kasieris paņem pusdienu pauzi... Bet mums plkst. 15 atpakaļtransports. It kā vēl viens ap 19, taču tas šķiet ļoti vēlu. Tad nu atlikušo laiku aizpildu, līmējot  pret Putinu un Krievijas valdību vērstus uzsaukumus. Izlīmēju 3 piemērotākos, bet mapē bija čupa dažādiem protestiem paredzētu. Ar lipināšanu gāja visādi, jo  bieži līmi ziedu uz nepareizās puses, rokas visas līmē.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #1325 : 2024. gada 01. oktobris, 14:44:47 »
Kaut kāda apokalipse Krimsona stilā. Bet beigās viss sāka sakārtoties, telefonam parādījās zona, internets gan vēl nebija

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1326 : 2024. gada 22. oktobris, 17:31:30 »
Uzdāvināju Čārlzam III pāri zeķu :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1327 : 2024. gada 23. oktobris, 09:16:39 »
Vot neraža - kad beidzot ir brīvdiena, nav jāceļas un varētu ilgāk pagulēt, tad še tev! - uztrūkos pati no sava sapņa  :angry:   :mrgr:
Gribu kāpt mašīnā un braukt prom, jo esmu noparkojusies tādā kā vecpilsētā, kur citu auto neredz un droši vien vispār vispār iebraukt nedrīkstēja... Tad nu gribu ātri notīties, kamēr vēl policija nav paņēmusi mani pie dziesmas. Eju pie mašīnas, kāpšu iekšā un pēkšņi pamanu, ka labās puses riteņi tai stāv līdz ar pašu stāvas kraujas malu, priekšējais pat pa pusei pāri...Un kā man sanācis tā noparkoties?! Tumšs bija, lāgā neredzēju, kur lieku, nemanīju, ka tur krauja... Laime, ka neiegāzos! Bet tagad ta ko darīt?! Kā sākšu kustēties, varu nobrucināt malu un nogāzties. Un man vispār bail ir iekšā kāpt... Paņemt trosē nav kam, un vispār kurš tad gribēs šādā situācijā pie sava auto kabināt... Citi cilvēki arī pēkšņi visi pazuduši. Stāvu bailēs un nesaprašanā, ko iesākt, un šķiet, ka pat par policijas uzrašanos būtu nopriecājusies, bet arī tās nav...

Šito laimi, kad apjēdz, ka mierīgi guli zem sava deķīša un auto tikpat mierīgi turpat zem loga  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1328 : 2024. gada 24. oktobris, 08:46:25 »
Man paretam rādās sapņi, kur ir it kā Rīga, bet citāda. Kaut kad atkārtoti rādījās kāda "cita " iela starp Stabu un Ģertrūdes, tāda šaura un viduslaicīga

Bet šonakt abas ar meitu ejam pa Brīvības ielu un apm. kur bij. Operete iela sazarojas, nami milzīgi un meitai rādu  -re, tādas ieejas arkas 2-3 stāvu augstumā ir Barselonā. Uz stūra ieraugām veikalu, it kā nejauši atrastu. Un tad sākas mans "vācējas-krājējas"īstais sapnis.
   Jau skatlogā redzam zemus galdus, piekrautus ar Rīgas Porc. Fabr. traukiem. Ieejam iekšā, dziļumā kāpnes gan uz pagrabu, gan augšu. Sākam apstaigāt lielas telpas, kur skapjos izliktas visādas veclaicīgas lietas -trauki, rotaslietas, audumi. Viss skaisti iekārtots, vairāk kā kāds muzejs, ne veikals. Meita priecīgi nes lielu stikla boles trauku un glāzes. Pēc tam atrod lielu vīna glāzi, viņa arī sākšot vākt tādas masīvas lielās glāzes.
Ieraugām bufetes ar lellēm. Kad atver durvis, tur ir saliktas vēl. Fotografēju, lai aizsūtītu māsai. Cilvēki staigā, izvēlas.  Nokļūstam pie kaut kādiem apģērbiem, vecām brokāta kleitām. Visa atmosfēra ir tāda mierīga, mazliet sapņaina, neviens nesteidzas. Man gan, verot vairākas skapju durtiņas, tās izrādās tikai iestutētas un gāžas ārā. Atceros krāsas , faktūras, priekšmetus, ko ņēmu rokās, pagrozu un lieku atpakaļ. Beigās esmu mazliet neapmierināta -meitai pilnas rokas, bet es nekā nevaru atrast...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1329 : 2024. gada 25. oktobris, 13:19:02 »
Murdziņi par eksāmeniem ir zināma lieta, bet es šonakt stājos vidusskolā, savā reālajā vecumā. Pirmām kārtām man paprasīja ar bankas karti apmaksāt kaut kāda projekta dalības maksu  :f-palm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1330 : 2024. gada 03. novembris, 06:58:51 »
Iedomājieties, ko es sapnī redzēju - Spārku!  :mrgr:  Blenzu diezgan nekautrīgi virsū, jo es ta zinu, ka tā ir Spārka, bet viņa nezin, ka es esmu es, un pie sevis brīnījos, ka galīgi neatbilst tam priekšstatam, kas man bija izveidojies,  nu nepavisam neatbilst  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1331 : 2024. gada 03. novembris, 08:51:04 »
man šonakt piegulēja (jā, tieši piegulēja, glaudās klāt) skaista un smaržīga sieviete. Muļķis, vārdu nepaprasīju  :f-palm: :f-palm: :f-palm:
avosj...   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1332 : 2024. gada 03. novembris, 09:27:51 »
man šonakt piegulēja (jā, tieši piegulēja, glaudās klāt) skaista un smaržīga sieviete. Muļķis, vārdu nepaprasīju  :f-palm: :f-palm: :f-palm:
avosj...   
Oi, daddy... Ja tā būtu tā, ko ES redzēju, tad diezin vai Tu būtu dikti priecīgs  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1333 : 2024. gada 09. novembris, 12:13:46 »
murgains sapnītis. Sākumā es ar kādu cilvēku pulciņu sēžot laivā attālinājāmies no krasta. Tad redzēju, ka kāds pliks vecis nosēdās krasta malā lotosa pozā un sāka meditēt. Tad viņam aizmugurē nogranda pamatīgs sprādziens, pēc kura sekoja kāds ducis mazāku, līdz viss krasts pazuda dūmos un ugunī. Nākošais moments, pelēks rīts mazpilsētā, sievietes lēnītēm brien uz darbu. Pirms tiek uz ražotnes teritoriju visām jātiek caur būdiņu, kas paredzēta dzimstības veicināšanai (valsts demogrāfisko rādītāju uzlabošanai). Visas atbilstošas manipulācijas veic kāds tīnis. Tad dabū papīru kuru jāuzrāda uzņēmuma caurlaidē. Vīriešus vispār neatceros, bija kāds vecītis dzīvoklī, liekas kontrolēja kārtību.
Laikam, jābeidz ziņas skatīties.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1334 : 2024. gada 18. decembris, 07:56:29 »
Eju pa ielu, ieeju biroju ēkā. izkāpju no lifta – pelēka, diezgan moderna telpa, kādi trīs rakstāmgaldi, tipa birojs. Saku, ka es te atnācu strādāt. Viena pajauna sieviete [sekretāre vienā no manām bijušajām darbavietām], saka, ka es varu viņas vietā strādāt, savāc savus papīrus un taisās iet projām. Apsēžos pie galda, sakārtoju, skatos, kas tur ir, – dažādi kancelejas piederumi, rakstu uz līmlapiņām kaut ko, kāda no citām meitenēm jautā, vai es iešu pusdienās, velku zābakus, bet vēl kaut ko sakārtoju. Tad atceros, ka pat nezinu kur iegāju. Pajautāju – ja nav noslēpums, kas šī ir par firmu? Man tā mierīgi: Bosch filiāle [īsti neatceros, bet kaut kas īss, no starptautiski ļoti lielajām kompānijām].

Izejam no kabineta, skatos, ka mēs taču esam Preses nama gaitenī.

Atgriežos mājās – māja liela, puspabeigta, tur kaut kādas viesības. Ieeju vestibilā, tur tauta uzvalkos. Paskatos apkārt, saprotu, ka šī ir viena no nedaudzajām pabeigtajām telpām, uz grīdas marmora flīzes. Nosaku, ka šī telpa man mājā patīk vislabāk. Jaunības draugs stāv man blakus un komentē, ka es esot auksta un noslēgta personība, ja man patīk vestibils.

Zinu, ka jāaiziet līdz virtuvei. Aiz vestibila ir zāle, tur notiek balle – pustumsa, dzīvā mūzika, bet dejo trīs pāri. Grīda dīvaina – kā puscaurspīgīga plastmasa, un slidena. Cauri zālei es izslidoju ar visādiem līkumiem un piruetēm, kājās parasti apavi, bet pa to grīdu var vienkārši slidot.

[Un tālāk vēl daudz un ilgi par puspabeigtu 2. stāvu, putekļiem, kaut kādām plāksnēm, balkonu bez margām, no kā neko neatceros.] Pagalmam blakus būvbedre, tur milzīgs ekskavators kaut ko rok, skatos, ka bedres dibenā pie ekskavatora riteņa iekritis kaimiņa zemes urbis. Viņš pats jau pamanījis, rāda ekskavatoristam, lai apstājas. Izvelkam to urbi.
Es visu atceros, Ričard...