Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181231 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #105 : 2016. gada 26. janvāris, 09:55:21 »
Luīz, Tava zzemapziņa paziņoja, ka Tu nekad neatteiksies no ērtas dzīves garīguma (nu tur pašizaugsme, harmonija utml) dēļ, un labāk ar prieku aizskriesi viegli tingeļtangeļodama :D Laikam pārdzimšana augstākā būtnē Tev nākamajā dzīvē nespīd  :evil:

Nu nekas. Visi nevar būt guru. :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #106 : 2016. gada 26. janvāris, 13:32:40 »
Sapnī sēdēju mazā kafejnīcā kādā dienvidu pilsētā, iespējams, ka tā bija Grieķija, kaut kurs kalna augšā, lejā bija redzama baltas pilsētas oranžie jumti un jūra. Logu vietā bija  arkas, kafūzī praktiski nebija neviena, kādi četri  galdiņi ar apaļu virsmu, tīrs gaiss un daudz saules. Tad man pretī apsēdās Pikaso, es viņu pazinu uzreiz, tādā baltā linu uzvalkā. Sākām kaut ko runāt, neko daudz, jautajā, kā es te gadījos.. un vēl kaut ko, neatceros. Tad uzaicināja ciemos un uz salvetes uzzīmēja plānu lai neapmaldos. Tad es gāju uz to pilsētu un domāju, ka cik labi, ka neesmu ar viņu neko par mākslu runājusi, jo viņam droši vien visas tās sarunas ir pieriebušas. Pamodos. Bija tik foršs noskaņojums. Tikai žēl palika, ka tā salvete sapnī palika un man nav nekāda taustāma pierādījuma ;o)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #107 : 2016. gada 13. februāris, 10:22:27 »
Šonakt pamodos no kaut kāda trokšņa. Pamostos, ieklausos - klusums. Ok, laikam kaut kas sapnī bija. Miegs vairs nevienā acī. Hmzz, varbūt TV ieslēgt. Atkal troksnis. Šo es pazīstu. Kaķis grib istabā un grabinās gar durvīm. Tā kā šis mierā tāpat neliksies, tad jāceļas un jāielaiž. Paveru durvis, lai šis nāk. Pustumsā nevar saprast - kaut kāda ēna it kā ieslīdēja. Laikam ienāca.
Ja jau piecēlies esmu, pie reizes var aiziet uz labierīcībām. plkst. 3:22. Nāku atpakaļ, skatos sune kaut kur stūrī lūr. Aha. Viņa greizsirdīga, jo besī, kad kaķis lien glaudīties. Ielienu gultā un gaidu, kad kaķis murrādams uzleks uz gultas malas. Bet ir klusums. Kur šis palicis?! Pasaucu - nenāk.
Ceļos skatīties. Nav. Eju skatīties citās istabās. Jā, šis izlaidies snauž pavisam citā istabā.
Durvju klaudzēšanas iemesls palika nezināms.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #108 : 2016. gada 13. februāris, 11:10:41 »
Dobbijs vai Kuzja no naktsballītes pie Sneipa atgriezās..
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #109 : 2016. gada 15. februāris, 11:18:55 »
Šonakt sapnī visu piedzīvojumu beigās (kurus vairs neatceros) pie manām durvīm piezvanīja un kurjers iedeva man dīvaina paskata telegrammu ar paziņojumu, ka kaut kāds, pavisam citos sapņos zināms bet neredzēts tēls, sūta man apmaksātu tūrista ceļojumu uz Parīzi. Patīkami bija, bet es nekad neesmu gribējusi uz Parīzi un arī satikties ar nezināmu pielūdzēju nebiju iespringusi. Visa šai sapnī mītoša sabiedrība bija patīkami pārsteigta, es sāku domāt kā un kad es to braucienu savienošu ar darbu un te... mani pamodināja kaķis un pieprasīja brokastis... Būtībā, Parīze mani ne īpaši pievelk, nesen biju iedomājusies, ka būtu forši aizšaut uz Indiju un kādu mēnesi padzīvot Avrovillā. Par to jau sen sapņoju- tā ir nākotnes sapņu pilsēta, kuru ceļ un apdzīvo atbraucēji no visām pasaules valstīm, liekas no septiņdesmitajiem gadiem. Pat noskaidroju cik kas tur maksā un valūtas kursu. Bet Parīze, nekad nesapņoju par Parīzi!... Tie veči ar ;o(...  pat sapņos dāvina kaut kādu figņu

Pieslēdzies reno

« Atbilde #110 : 2016. gada 15. februāris, 12:12:17 »
Pēc kaut kādiem notikumiem esmu lielā telpā, daudz cilvēku(bēgļi?)uz grīdas saklātas segas, sieviete dzemdē, 2 mediķes palīdz, paceļ bērnu tādu bālganu, bet ar bieziem melniem matiem un viena otrai saka -nu tas jau kā no vaska,t. i. nedzīvs, bet bērns sāk brēkt Mute pilna baltiem zobiem. Šīs tā grozās, kur likt un ieliek bērnu man rokās. Es neko,aplūkoju -smuks bēbis, te pēķšņi ieraugu, ka pēdām 7 pirksti -no īkšķa uz otru pusi vēl divi maziņi. Daktere saka, nekas, tos mēs tūlīt nokniebsim

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #111 : 2016. gada 15. februāris, 14:22:38 »
Ak, Kungs!!!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #112 : 2016. gada 15. februāris, 17:32:34 »
Vai ne? Un kā to varētu tulkot? Bail man nebija, bērns bija smuks, par pirkstu kniebšanu tikai pabrīnījos

Atslēdzies daddy

« Atbilde #113 : 2016. gada 15. februāris, 17:35:14 »
droši vien puika, bija? :)
...šiem jau tur vajag viskautko pilnveidot, nokniebt, nogriezt... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #114 : 2016. gada 15. februāris, 17:56:22 »
Vispār jau mazi bērni un zobi nav uz labu, bet ja izstāsta tad nekas nepiepildās.
Tā ka viss būs labi.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #115 : 2016. gada 15. februāris, 18:21:58 »
bērns pilnīgi noteikti bija meitene -to es "zināju"uzreiz

Atslēdzies Betons

« Atbilde #116 : 2016. gada 16. februāris, 17:03:06 »
Tuk mums māņticīgā  :rofl:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #117 : 2016. gada 16. februāris, 19:10:43 »
Vispār jau mazi bērni un zobi nav uz labu

Skaic, ka nav uz labu. Izgulēties toč nesanāks :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #118 : 2016. gada 19. februāris, 10:44:49 »
Skatos dziesmas videoklipu un saucu vēl kādu skatīties, jo šķita ļoti iespaidīgs.
Milzīga telpa, domāta fabrika, asociācijas ar kādiem 50. gadiem un stahanoviešiem,  daudz tautas, kas dara ko nu kurais: kaļ, skrūvē, rok..., un visi kopā kaut ko dzied (laikam jau par darbu un darba ražīgumu). Te darba kreklā un ķiverē ienāk Vilis Daudziņš nosmulētu vaigu un ar pamatīgu stellatslēgu rokā, un sāk dziedāt, ka kaut kas salūzis, viņš nevar saremontēt un nesaprot, kas par lietu. Te strādājošie ļautiņi pamet savus darbus tuvojas  plāna vidū stāvošajam Daudziņam, korī dziedot: "Gribi drusku padomāt, gribi drusku padomāt?" (Šobrīd pat meldiņu atceros!  :faint: ) Tad Daudziņš aiziet un visi turpina darbu un dziesmu kā sākumā...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 19. februāris, 10:53:11 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies itta

« Atbilde #119 : 2016. gada 19. februāris, 10:57:58 »
Sodien sapnii visi nokaitinaaja un es savaacu mantas un devos uz Norveegjiju, gandriiz nokaveeju lidmasiinu, bet beigaas veiksmiigi iekaapu reisaa uz Solu un te nu pamodos neizpratnee, ka tik reaals sapnis... laikam patiesaam jaabrauc uz Norveegjiju pastraadaat :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...