Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181339 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #255 : 2016. gada 14. septembris, 13:31:30 »
man tiek uzdots jautājums, kā izsargāsimies. Pēkšņi pār mani nāk milzīga atjauta, ka esmu precējusies un ka vīram tūliņ jābūt mājās. No šausmām gandrīz pamodos. :D

apdomīgais idiņš, ne??! visu izbojāja ar savu jautājumu... tādiem arī ir jāiznīkst. ģenētiski. :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #256 : 2016. gada 24. septembris, 14:11:54 »
Satusējām ar Sex Pistols solistu Džoniju Rottenu. Viņš bija tāds mīlīgs, teica, ka mani precēšot, glāstīja man rokas. Tad kkur pa tumsu gājām, es šo stutēju, jo bija galīgi atslēdzies no narkotikām. Uzskrējām policistam, kuram Rottens, kā nopratu, bija pastāvīgs "klients". Policists viņu uzrunāja, Rottens momentā atžirga un tēloja tīru un baltu jēriņu.

« Atbilde #257 : 2016. gada 24. septembris, 14:41:40 »
Labi, ka uzdūros šitai sadaļai, jo saskaņā ar izplatīto māņticību, sapnis jāizstāsta, lai nepiepildās :) Man bija darīšana ar runājošu galvaskausu, acīmredzot, kaut kādu ļaunu dēmonu, kurš pūlējās mani pierunāt viņu nesadedzināt, bet es viņu tomēr nosvilināju. Secinājums, ēst vēlu vakarā nav labi :)   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #258 : 2016. gada 25. septembris, 14:10:09 »
Mūsu ittas viena (no daudzajiem) darba pienākumos ietilpa sīpolu un svaigas gaļas griešana gulaša vai šašlika lieluma un izskata gabaliņos. Pilnu metāla bļodu bija piegriezusi un tad laukā noteiktā teritorijā viņai tas viss vienmērīgi bija jāizkaisa. Kāds pajautāja, cik itta par šo papildus darbiņu saņem, un viņa atbildēja, ka 17€ mēnesī. Visi skeptiski grozījām galvas - sak - nuuu, nav vērts par šādu summu rauties

Atslēdzies itta

« Atbilde #259 : 2016. gada 25. septembris, 19:48:55 »
 :steak: :rat:

Kas tik sapnii nenotiek :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #260 : 2016. gada 25. septembris, 20:08:36 »
Kādu laiku nebiju lasījusi  šo sadaļu-pārsmieties var!

Būs man arī atkal jākoncentrējas uz atcerēšanos -tas nozīmē uzreiz pēc pamošanās visu piefiksēt. man parasti ir tā -5 min un viss izkūp kā dūmi. Atceros atsevišķas deta\las varbūt, bet ne vairs stāstu, kas sapnī parasti ir ļoti loģisks

Atslēdzies reno

« Atbilde #261 : 2016. gada 26. septembris, 09:37:03 »
Pilnīgs ārprāts! Atcerējos detaļu no gara sapņa, ka paziņo rezultātus -Uzvarējis Tramps!

Ja pastāsta, tad nepiepildās, vai ne?

Atslēdzies dille

« Atbilde #262 : 2016. gada 26. septembris, 11:46:06 »
Brīnos par sevi - kā iespējams nosapņot kaut ko tik spilgtu, krāsainu ?
Eju pa kādu svešu pilsētu - fantastiskākā arhitektūra, īstenībā nekur neko tādu neesmu redzējusi.
Naktsmājas man kaut kādā šaurā ieliņā, pa vēl šaubīgākām trepītēm jākāpj. Adresi atceros  - Herder 9.
Izskriešu vēl uz centru, bet vecpilsēta tur tāda gara, kā desa, eju , eju un jau satumsis.
Dodos atpakaļ, bet vairs nesaprotu, kur tā mana ieliņa, vajadzēja būt, bet nav.
Tas it kā būtu Čehijā, cenšos teikt gan vāciski, gan angliski - Herder Straße 9, Herder Street...
Mani pārņem tādas šausmas, iznākusi pastaigāt vispār bez nekā, kur naksts vidū likšos?
Pēkšņi viena sieviete saka - uz nakti šai pilsētā mazās šķērsielas tiek slēgtas, jums palikušas 25 minūtes. Un tiešām redzu - ieliņas tiek aizvērtas ar milzu koka vārtiem, kā slēģiem - sarkaniem ar baltu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #263 : 2016. gada 26. septembris, 11:57:48 »
... Un tiešām redzu - ieliņas tiek aizvērtas ar milzu koka vārtiem, kā slēģiem - sarkaniem ar baltu.

http://www.dziednieks.lv/sapnu_tulks/v
nu vo, kautkādi mērķi Tev uz 18. novembri izbeigsies :) protams, ja Tu visu pareizi nosapņoji un atstāstīji :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #264 : 2016. gada 26. septembris, 12:04:06 »
daddy - pesteļotājs :)
man īsti nekad nav bijis skaidrs, kā vispār iespējams tulkot sapņus - redz taču kā filmu - spilgtu, krāsainu, ar dažādiem pavērsieniem, kādi tur atsevišķi priekšmeti izraujami un tad izskaidrojami?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #265 : 2016. gada 26. septembris, 12:07:57 »
daddy - pesteļotājs :)
man īsti nekad nav bijis skaidrs, kā vispār iespējams tulkot sapņus - redz taču kā filmu - spilgtu, krāsainu, ar dažādiem pavērsieniem, kādi tur atsevišķi priekšmeti izraujami un tad izskaidrojami?

da labi, nospļaujies 3x pār kreiso plecu (tik nevienam netrāpi!!) un būsi atbrīvota!! :D 
ne jau viss no tās filmas prātā paliek...

sapņi vispār interesanta parādība...var jau iesmiet par tulkiem un horoskopiem, bet deja-vu katrs ir piedzīvojis...UN TAS liek padomāt, ka tur tomēr kaut kas ir :) 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #266 : 2016. gada 27. septembris, 08:53:53 »
Laukos šūpuļtīkls starp divām ābelēm iesiets.
Sapnī tajā centās iekārtoties labi noaudzis leopards, šim nekādi neizdevās ērti iegrozīties.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #267 : 2016. gada 28. septembris, 07:55:34 »
Staigājam pa milzu akvāriju - liels vestibils, atzarojas gaiteņi, malās stikla sienas, aiz tām visādi lieli ūdens briesmoņi un milzu zivis. Silts, visi īspiedurkņu krekliņos. Viss patumšā zilā gaismā. Viens no mūsu pulciņa [visi sveši] skatās uz mani un saka - tu esi baigi tumša, kā tu tiki iekšā? Paskatos - jā, man zilajā gaismā tiešām izskatās tumšāka āda nekā pārējiem*. Bet akvārijā ieiet var tikai ar gaišu ādu, kaut kāda atmosfēras specifika vai kaut kas tāds. Stallone [jaunāks gan nekā tagad] saka, ka viņš mani piespiedīšot klāt, iziesim abi kā viens, ja izdosies caur turniketu izspraukties. Izstaigājam vēl vienu gaiteni, caur turniketu izdodas iziet. Fū.
To, ka man āda tumšāka, jau biju pamanījusi pirms akvārija, kad ar kolēģēm jaunām, blondām un gaišādainām - sēdējām un kaut ko runājām.

Staigājam tālāk - jau normālākā gaismā, spektrs parastais, bet vietām puskrēsla. Gaiteņi, vaļēji kabineti. Gar sienu postaments ar cūkām vaļējos aizgaldos - tādi apaļi, koši rozā sivēni. Daži stāv nekustīgi, nodomāju, ka roboti. Viens - pirmajā aizgaldā nāk klāt glaudīties, pa ceļam čurādams. Saku, ka manai vecmāmiņai bija tāds teiciens par šķību šuvumu - kā cūka čurādama gājusi. Visi smejas.

Tālākās telpas pilnā apgaismojumā. Grāmatvedei priekšā gaisā ar elektrisku dūkoņu/čirkstoņu uz mirkli pazib sarkans, šķautņains kaut kāds tā kā telpas stūris vai nepareizs galds. Tad man pielec, ka viss akvārijs ir sublimētā inversija [termins no sapņa] - kad ar enerģētiska lauka iedarbību telpa dublējas pati sevī - ir telpa telpā, kas viena ar otru nesaskaras - katra savā dimensijā. Lauka iedarbības dēļ tehniski tur nevar iekļūt tumšādaini cilvēki, jo viņiem kaut kas var nesaslēgties pareizi ar to lauku, sekas gan nezinu.

Ārpus ēkas vietējais tirdziņš. Mana māte par katru cenu mēģina man nopirkt zābakus - vai nu 33. izmērs, vai šķībi, vai drausmīgi neglīti, vai pilnīgi kropli, kājai neatbilstoši. Visu laiku mēģinu ieskaidrot, ka pilnīgus mēslus jau nu nav vērts pirkt, tad labāk botās staigāt. Pie viena stenda viņa pirka žāvētu gaļu, paņēma nogaršot šķēlīti - izcili garšīga!
Un te pulkstenis, maita... Būtu vismaz gaļu pieēdusies...

[Kā saprotams, viss garāk un izvērstāk - ar sarunām utt., bet pēc bērnu izbērnudārzošanas visu restaurēt vairs nesanāk.]

*IRLā es esmu pilnīga Ķekavas vista - zilibaltā. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #268 : 2016. gada 09. oktobris, 11:11:10 »
Sapnī redzēju, ka ar vienu foruma personāžu, nekad dzīvē nesatiktu, sarunājām iet uz kino. Norunājām tikties pie Foruma kasēm, pirms tam man tika atsūtīta bilde, lai varu viņu atpazīt. Vēl padomāju, ka savu telefona numuru arī tak varēja iedot, lai varu piezvanīt, ja nu kas. :)
Tālāk viss notiek - satiekamies, noskatāmies filmu (nav ne jausmas kādu), pēc filmas tieku aicināta uz viņa mašīnu. Pirmā doma man bija, kur nu tagad brauksim.  :confused: Pieejam pie mašīnas, viņš attaisa bagāžnieku, izņem maisiņu ar āboliem un dod man.

Un tad sapnis pārtrūka....

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #269 : 2016. gada 09. oktobris, 12:22:02 »
Redzu sev priekšā uz ielas ik pa brīdim sastājamies jaunus puišus vairākās rindās - tādi smaidīgi, priecīgi, bet sejas izteiksmes šķelmīgas un nebēdnīgas - tādas, it kā darītu ko ne īpaši atļautu.Viņu vidū arī mans tuvs rads, kurš arī te parādās, te kaut kur pazūd, te atkal uzrodas.Tad vienā brīdī - redzu - manam radam rokā tāds nesaprotams veidojums - kā sapresēts siens, bet neliels - apm. puse no tenisa bumbiņas.Kas tas? Tās esot "labrences pēdas".Un no kā taisītas?Nu saprotams - no cilvēku kakām.(Bet nesmird, izskatās pilnīgi normāļi rokās paņemami.Šitos viņš pārdodot... poličiem :rofl: Prasu, vai tad šie pērkot ar?Jā - pa 1-2 eu gabalā pērkot.Un redzu ar, ka tā tirgošanās notiek ik pa brīdim