Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94063 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: teātris iekš TV
« Atbilde #45 : 2014. gada 20. novembris, 20:11:55 »
Skaties ltv1 tieshraidi, nu man vismaz raada.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2014. gada 20. novembris, 20:50:09 »
Nee, man nav pieejas, taapeec jau intereseejos par alternatiivaam

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #47 : 2014. gada 20. novembris, 21:46:33 »
Tad nekaa.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #48 : 2014. gada 21. novembris, 00:38:18 »
Ltv.lsm.lv arī nerāda?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #49 : 2014. gada 21. novembris, 09:28:24 »
Ltv.lsm.lv arī nerāda?
oho, es tādu nezināju - mēģinu saprast - tagad LTV tiešraidi varēs skatīties pilnīgi jebkurš, kam ir internets, datorā? Tas gan būtu forši! eidzot attaisnotos tas, ka tā ir SABIEDRISKĀ TV !

Minne - nu, ziņo, kā ir, tu vari redzēt?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #50 : 2014. gada 21. novembris, 09:34:16 »
Es tur vienmēr skatos. Esmu gan tiešraidi skatījusies, gan pēcāk. Venēcijas tirgotāju tikai pēc 2 dienām noskatījos.
Tur arī Sirmā raidījumus skatos, jo ceturtdienās neredzu.
Visus ltv raidījumus var redzēt.
Es tik nezinu, cik dienas glabājas, atšķiras 7-10.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #51 : 2014. gada 21. novembris, 17:58:41 »
O, meitenes, shodien iegaaju, notesteeju - IET!!

Ceru, ka arii kko no ieprieksheejaam, vecajaam lietaam vareeshu atrast.

Mango, miiljsh, sirsniigs paldies!  :big_hug:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #52 : 2014. gada 21. novembris, 23:50:34 »
Riit tatad Revidents. Un pirms un starpbriidii - bildes un video no Revidenta sakumlaikiem! Jau tagad Feisbukaa vecas bildes saliktas, ak jel, forsi

Atslēdzies Mango

« Atbilde #53 : 2014. gada 22. novembris, 00:18:22 »
O, nu, super, Minne.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #54 : 2014. gada 22. novembris, 13:47:50 »
Atļaušos atgādināt teātrmīļiem vēl 1 svarīgu pasākumu - svētdienas (23.nov.) vakarā pa LTV1 rādīs Spēlmaņu nakts ceremoniju.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #55 : 2014. gada 22. novembris, 19:35:35 »
oj, tas taču vispār ir must see un bez vārda runas jau iezīmēts kalendārā :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #56 : 2014. gada 23. novembris, 19:01:48 »
Vakar man bija sajūta, ka VISI mani paziņas sēž pie tv vai arī vismaz gatvaojas kaut kādā brīdī interaktīvajā pasēdēt un kaut daļu paskatīties :) īsts gada notikums:) kā mēs spriedām - teātrim.zip šī izrāde noteikti ir ar visaugstākajiem reitingiem no visām.

Es krietni sen biju Revidentu teātrī redzējusi, tā kā noskatījos visu vienā piegājienā. Un tik tuvu arī nekad nebiju bijusi - izpriecājos par kostīmiem tuvplānā :)

Par pašu pārraidi -
1) labi, ka Rubenis aktierus intervēja pirms izrādes un starpbrīdī, bet neķēra PĒC izrades, to viņi bija mācījušies no kļūdām Maratā, kad neļāva aktieriem būt ar sevi un lomu PĒC beigām...

2) kameru/režijas darbs ļoti labsm, izņemot - nebija apdomājuši, no kuras kameras rādīt, kad zāle pieceļas kājās ovācijās,, un nācās pārtraukt pārraidi un laist titrus, neparādot Hermaņa un citu uznākšanu, tikai pirmo klanīšanos, ne puķes ne kā.

3) Daudziņš jauki teica, ka būtu labi , ja ierakstītu NE PĒDĒJO izrādi, jo kameras tomēr traucē spēlēt.

4) Gada frāze - ārkārtīgi patika Āboliņa replika Rubenim - ka LTV jau daudzas izrādes aizlaidusi pa skuju taku, būtu labi, ja Revidents nebūtu no tām. Resp - es to saprotu tā - LTV savulaik daudz ko ir ierakstījusi un pēc tam ar vieglu roku izdzēsusi...  jo redz - vajadzējis filmu, uz kā rakstīt jaunas lietas. Un tas ārkārtīgi skumdina, Pie tam - ir lietas, ko viņi izdzēsuši arī šajā tūkstošgadē, kad tomēr jau bija digitālās iespējas....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2014. gada 23. novembris, 19:35:48 »
Esmu prieciiga, ka vakar aparaats gaaja, lai gan regulaari kaaraas augshaa.

Ljoti patika. Tie tuvplaani, grimases, kostiimi...

Diemzheel bija iespeeja uzsaakt skatiishanos tikai no otraa ceeliena. Un beigas tieshraidi internetaa vnk noraava - no vietas, kur lasiija veestuli. Laikam translaacijas laiks automaatiski beidzaas vai kaa? Zheel.....Protams, Revidents ir lasiits, staasts zinaams, bet buutu gribeejies tomeer redzeet visu liidz galam.

Nu, un par Peedeejo Izraadi zheel, kaa vienmeer, kas kaut kas labs beidzas.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #58 : 2014. gada 23. novembris, 21:12:15 »
Vakar kaifoju un riktīgi priecājos par saviem mīļākajiem aktieriem. Mēģināju atcerēties, kad tad es biju uz šo izrādi teātrī - nenormāli sen!!!

Un atcerējos Māri Liniņu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #59 : 2014. gada 24. novembris, 16:09:55 »
Skat, kādu man linku atsūtīja
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/24.11.2014-teatris.zip-2014.2015.gada-ziemas-sezona.id39383/

Iekopēšu te tos plānus, lai saglabājas vēsturei:

Superfantastiski, ka rādīs Lūgšanu! Šoreiz tas būs Zvīguļa ieraksts. Ideāli!

Un Viss par vīriešiem -sen gribēju drusku apskatīties.
Marats, protams, izcili, bet šķiet, pavisam nesen bija pēdējās izrādes translācija - tagad man interesanti, vai tiešām laiks tik āti aizskrējis, ka tas notika 2011.gadā vai arī tomēr šis ieraksts ir nedaudz agrāk veikts?

[attachment deleted by admin]