Vakar man bija sajūta, ka VISI mani paziņas sēž pie tv vai arī vismaz gatvaojas kaut kādā brīdī interaktīvajā pasēdēt un kaut daļu paskatīties

īsts gada notikums:) kā mēs spriedām - teātrim.zip šī izrāde noteikti ir ar visaugstākajiem reitingiem no visām.
Es krietni sen biju Revidentu teātrī redzējusi, tā kā noskatījos visu vienā piegājienā. Un tik tuvu arī nekad nebiju bijusi - izpriecājos par kostīmiem tuvplānā
Par pašu pārraidi -
1) labi, ka Rubenis aktierus intervēja pirms izrādes un starpbrīdī, bet neķēra PĒC izrades, to viņi bija mācījušies no kļūdām Maratā, kad neļāva aktieriem būt ar sevi un lomu PĒC beigām...
2) kameru/režijas darbs ļoti labsm, izņemot - nebija apdomājuši, no kuras kameras rādīt, kad zāle pieceļas kājās ovācijās,, un nācās pārtraukt pārraidi un laist titrus, neparādot Hermaņa un citu uznākšanu, tikai pirmo klanīšanos, ne puķes ne kā.
3) Daudziņš jauki teica, ka būtu labi , ja ierakstītu NE PĒDĒJO izrādi, jo kameras tomēr traucē spēlēt.
4) Gada frāze - ārkārtīgi patika Āboliņa replika Rubenim - ka LTV jau daudzas izrādes aizlaidusi pa skuju taku, būtu labi, ja Revidents nebūtu no tām. Resp - es to saprotu tā - LTV savulaik daudz ko ir ierakstījusi un pēc tam ar vieglu roku izdzēsusi... jo redz - vajadzējis filmu, uz kā rakstīt jaunas lietas. Un tas ārkārtīgi skumdina, Pie tam - ir lietas, ko viņi izdzēsuši arī šajā tūkstošgadē, kad tomēr jau bija digitālās iespējas....