Autors Tēma: Sievieti vai vīrieti?  (Lasīts 12278 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Sievieti vai vīrieti?
« : 2015. gada 19. novembris, 13:48:08 »
Es te padomāju, varbūt par šito var atsevišķu tēmu izvērst. Piemēram, man nav nekādu problēmu aiziet pie ginekologa vīrieša, bet tās pāris reizes, kad esmu bijusi pie friziera vīrieša, man nepatika -- es gribu atslābināties un izbaudīt, kā man iemasē galvā visādas jauki smaržojošas figņas, bet te svešs vecis, pat ja zilais un strikti profesionāli, grābājas manā intīmajā zonā, t.b. gar matiem un galvu.     

Vot te ir iespējas visiem iegūt sev tīkamo - kam patīk sievietes, tam sievietes, kam patīk vīrieši - tam vīrieši. Mūsdienās vairs un vēl tādas diskriminācijas nav, ej un strādā, ko vēlies.

Es, piemēram, ar sarkanām aizdomām skatos uz sievišķiem būvmateriālu veikalos. Nomācošā vairākumā gadījumu viņas māk nolasīt cenu zīmes un vēl šo to, ko es jau zinu, bet tas, kas mani specifiski interesē, ir tāāālu aiz viņu spēju robežām (puiši gan arī daudz neatpaliek nezināšanā...).
Ir gan bijis viens izņēmums - sensenos laikos MNL aiz Deglava tilta pie atslēgām strādāja bik īpatnējs meitietis. Nu tur man sirds sila skatoties, kā mulsa vīrieši, kas ar pārākuma apziņā izslietu seksti "man te vajag...", un meitietis ar pusduci precizējošu jautājumu pretī. Absolūta cieņa par to, cik izcili viņa zināja to specifiku, kur strādāja, - un redzams, ka nevis grāmatiņu izlasījusi, bet patiešām saprot drēbi.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 19:52:06 no Spārka »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

Re: sievieti vai vīrieti?
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. novembris, 13:53:26 »
Citāts: Trix
Mūsdienās vairs un vēl tādas diskriminācijas nav, ej un strādā, ko vēlies.

mhm. bet nav arī tāda servisa - izvēlies sev stjuarti, arī biznesa klasē ne.   

Citāts: Trix
Ir gan bijis viens izņēmums - sensenos laikos MNL aiz Deglava tilta pie atslēgām strādāja bik īpatnējs meitietis. Nu tur man sirds sila skatoties, kā mulsa vīrieši, kas ar pārākuma apziņā izslietu seksti "man te vajag...", un meitietis ar pusduci precizējošu jautājumu pretī. Absolūta cieņa par to, cik izcili viņa zināja to specifiku, kur strādāja, - un redzams, ka nevis grāmatiņu izlasījusi, bet patiešām saprot drēbi.

Tā lielā gudrība reizēm rada to pārgudrību :)... bet konkrēto MNL "meitieti" atceros, laba bija...nebija jau iespējams tajos 1001 sīkumā orientēties, bet ja viņai problēmu izstāstīja, tad kaut ko vienmēr mācēja piemeklēt! :)

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. novembris, 13:54:17 »
Pie šitā man ir pastāstiņš no pretējās nometnes, tālajos 90.gados, kad visi veda no ārzemēm un te uz vietas tirgoja visu, kas agrāk padomju laikos nebija tik plaši pieejams, mums vietējā tirdzniecības vietā bija vīrietis, kas tirgoja zeķubikses un reāli labi orientējās savā precē  - kurai firmai izmēri standarta, kurai jāņem vienu izmēru lielākas vai mazākas, lai riktīgi derētu, kādi ķīļi un purngali utt.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2015. gada 19. novembris, 13:58:26 »

Es, piemēram, ar sarkanām aizdomām skatos uz sievišķiem būvmateriālu veikalos.

Gan jau viņas ar tādām pat aizdomām skatās uz Tevi lielo būvniecības materiālu nodaļā :D

Bet vispār Depo esmu novērojis vismaz vienu tādu, par kuru visu laiku domāju, ka tas ir čalis, bet uz šiltītes tomēr sieviešu vārds uzrakstīts..  :thinking:

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. novembris, 14:35:28 »

Bet vispār Depo esmu novērojis vismaz vienu tādu, par kuru visu laiku domāju, ka tas ir čalis, bet uz šiltītes tomēr sieviešu vārds uzrakstīts..  :thinking:
Nu paga, man cilipicā ir bijis viesmīlis Sintija uz šiltītes, bet čalis kas čalis. Citā dienā jau tas pats bija laikam Edgars vai tml. Sooo, acīmredzot ar kreklu bijusi kāda ķibele un uzvilcis, ko nu varējis pa fikso aizņemties...

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. novembris, 16:45:59 »
Man gan  patīk ja frizieris vīrietis.Daudz labāk zin kā masēt intīmo zonu, t.i. galvu. Kādreiz man  bija Ģima, visādus advancētus krāsojumus taisīja, bet samācījās un aizbrauca uz Ukiju

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 19. novembris, 16:46:49 »
manā autoservisā dāma-administratore visu zin

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. novembris, 17:00:54 »
Ir viena sieviete profiņš arī manā depiņā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. novembris, 18:02:58 »
Vienu īsu brīdi savā mūžā esmu pastrādājusi "Krūzā" un redzējusi bildi no darbinieku puses. OMG... Pusotra slodze stresaina darba par žēlīgu algu plus attieksme kā pret zemcilvēku. Un, protams, kadru mainība attiecīga. Pārdevēji nāk un iet, atnāk kārtējais jauniņais pārdevējs/a - noliek nodaļā aiz letes, bet nu, protams, ko viņš no tā sortimenta var zināt un kāds no viņa pircēju konsultants...
Nezinu, varbūt citos veikalos situācija labāka un cilvēki vairāk turās pie tā darba, līdz ar to profīgāki.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. novembris, 18:17:38 »
Man ir pilnīgi vienalga kāda dzimuma un orientācijas, :) ja vien profs attiecīgajā jomā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2015. gada 19. novembris, 18:36:07 »
Nūu, es teiktu, ka kā nu kurā jomā. Veikalā man vienalga, bet +/- intīmās lietās noteiktu došu priekšroku sievietei. Un man po par to izplatīto pieņēmumu, ka "labākie frizieri vai labākie ginekologi ir vīrieši", esmu lieliski iztikusi bez viņiem.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2015. gada 19. novembris, 18:56:07 »
Es veikalos skatos pēc sejas, kurš man liekas gudrāks  :) un, protams, attiecīgajos veikalos- vīrieši par vīriešu, sievietes par sieviešu lietām.  Vīrietis par epilatoru diez vai izstāstīs ko jēdzīgu, jo nav izmēģinājis. Pie ārstiem eju vīriešiem, nezinu, kkā iegājies, laikam stereotips, ka gudrāki.

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2015. gada 19. novembris, 19:12:39 »
Atkal tēma sadalīta ....

Par SN sākotnējo komentu: viss pilnīgi otrādi - ginekoloģe sieviete, frizieris vīrietis. Neviens sievišķis maniem matiem neko labu nekad nav izdarījis :@ Griezt viņas neprot.

Un remontiem turpmāk tikai sievietes vai krievus. LV runājošus vīriešus laikam negribēšu redzēt

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2015. gada 19. novembris, 19:27:03 »
Šī tēma tad vispār kāpēc ir garāžā?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2015. gada 19. novembris, 19:42:02 »
Adminiem.
Ja nākamreiz izdomāsiet no mana komentāra cept jaunu tēmu, papūlieties tēmas virsrakstu sākt ar lielo burtu. Es gramatikas likumus zinu, ievēroju un savus ierakstus vienmēr pārlasu un kļūdas izlaboju [izņemot ļoti retus steigas gadījumus, bet tas nekad nav tēmas pieteikums]. Ar mazo sākuma burtu rakstīts it kā manas tēmas nosaukums mani dziļi aizvaino katru reizi, kad to nākas redzēt jaunāko ierakstu sarakstā.
Es visu atceros, Ričard...