Autors Tēma: vecums dazhaados dziives posmos  (Lasīts 17172 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: vecums dazhaados dziives posmos
« Atbilde #45 : 2015. gada 29. novembris, 15:54:17 »
Kā jūs līdz šim tikāt?
Es kā reiz domāju, ka tagad var dajebko, salīdzinot ar agrākiem laikiem.
Kgan tad vēl vienkāršāk, - gāja uz klētsaugšu un kas ar ko ko gribēja... vai negāja - pļava arī derēja...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2015. gada 29. novembris, 17:09:52 »
Ierakos mātes albūmos. Oi, pavisam lustīgas bildes, tā bilde nemaz nav tik drūma bijusi.
Varētu būt 60. Darba ballīte.Māte ar tēvu aizrautīgi svingo. Mātei bezpiedurkņu brokāta
pieguļoša kleitiņa, uzkasītā cope ar apsietu banti, dekoltē, krelles.  :) Gadi 38.
Vedēji kāzās - pāri 40, vasara, bezpiedurkņu kleita,ap pleciem uzmesta šalle, kleita pieguļosa, garumā ap celi, nu glīši, tagad ari tā varētu ģērbties.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #47 : 2015. gada 29. novembris, 17:35:46 »
tas, ka sieviete ap 40 jau norakstaama, ir padomju laika mantojums. Ja liidz 25 nav zem aubes - vecmeita u.t.t. Civilizeetajaa pasaulee viss drusku savaadaak.  Man viira maasas vecaakaa meita ikuraat viena vecuma ar manu deelu. Abiem jau 20. Bet man ar maasu 10 gadu starpiiba - es jaunaaka.
Kad mees preceejaamiews, man bija 41, viiram 53.  Bija vesels bars ar radiem un draugiem, kuri mudinaaja par beebi domaat. Es saakumaa taa kaa kautriigi meegjinaaju bilst, ka vecums nav tas. Radiem aces liela - es tak jau esot veel pavisam jauna.
Un jaa - nemaz nejuutos veca. Valkaaju mini, vasaraa arii iisus shortus...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #48 : 2015. gada 29. novembris, 19:23:39 »
Nu kur jūs izrakāt, ka 40 gados sieviete norakstāma, nevar valkāt mini, dekoltē , bezpiedurkņu kleitas??? Es par  kaut ko citu runāju - par attieksmi un uztveri. Par to kā pati sieviete jūtas un darbojas (attieksme)  un to kā viņu redz un izprot/neizprot citi (uztvere).

Un par to ka , ka es dažās jomās neliktu vienlīdzības zīmi starp 20 un 40 gadus vecu sievieti. Un dažās liktu.

Man patīk Jura Rubeņa stāstījums par sievieti , viņas dažādajām lomām mūža garumā - Ieva, Helēna, Marija, Sofija...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #49 : 2015. gada 29. novembris, 19:59:48 »
Taisniiba. Bet lielu Lomu speelee arii sabiedriibas attieksme. Ja tiek skandeets jauniibas kults visos masmeedijos, nav briinums, ka sieviete, kurai ieksheejie resursi vaajaaki, ap 40 gadiem saak justies kaa sirma ome. Par mums, forshajaam nerunaaju - viss kaartiibaa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2015. gada 29. novembris, 20:51:05 »
 :rofl: vahhh, lai nu kurš, bet Rubenis tāds sieviešu spečuks?,
 ij domādams  nepadomāsi...   :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #51 : 2015. gada 29. novembris, 22:09:42 »
:rofl: vahhh, lai nu kurš, bet Rubenis tāds sieviešu spečuks?,
 ij domādams  nepadomāsi...   :)
kāpēc ne? Vnm ir dāmu kopums, un tas nav nemaz tik mazs, kas uz vispārzināmu it kā gudru tekstu muldēšanu pavilksies ;)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #52 : 2015. gada 29. novembris, 22:13:01 »
Nezinu, vai Rubenis ir sieviešu spečuks, bet savas profesijas dēļ gan jau kādi novērojumi par cilvēku dabu viņam ir radušies! ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2015. gada 29. novembris, 22:22:05 »
 :rofl: Nu, tās jau viņa problēmas, kas mums no tā?  :)
Katram savs bizness.  ;)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #54 : 2015. gada 30. novembris, 20:11:59 »
Stāvu es šodien veikalā rindā pie kases, slinki vēroju kā kāda ļoooti apjomīga sieviete ņemas maksāt par pirkumu un padomāju, kā gan var sevi aizlaist tāāādos apmēros. Traģisks skats. Un tad pēc brīža - dzinn, man pielec - es taču viņu pazīstu!  Tikai neesmu gadus nezincik saticis. Trakums, kā laiks mūs pārmaina - simpātiska meitene aizlaiž sevi līdz bezformāta vaļa apmēriem. Motivācijas trūkums? Pofig uz visu pasauli?  Taču ne jau tikai vecums visu nosaka - apkārt tik daudz koptu sieviešu manā vecumā - jebkura taču varētu palaisties..
Es protams, aiz šoka pats ielūrēju tuvākajā vitrīnā - vai tiešām es arī tik briesmīgi izskatos.. Nu, mazliet nīgrs, bet citādi it kā nekas traks...

Atslēdzies tex

« Atbilde #55 : 2015. gada 30. novembris, 21:01:14 »
A varbūt viņas vīrišķim patīk, ka ir kur ieķerties? ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2015. gada 30. novembris, 21:02:39 »
Var būt visādi - gan sevis aizlaišana, gan nopietna slimība. Pazinu reiz vienu "vali", kas tāda bija kļuvusi savas invaliditātes - nieru slimības dēļ. Tāpat pie vainas var būt vairogdziedzeris - zinu vienu tādu pavisam jaunu meiteni. Ar resnumu arī ir tā, ka "paēdušais neēdušo nesaprot" - tie, kam slaids augums dots no dabas bez lielas piepūles, visus resnos uzskata par izlaidīgiem rīmām, un nesaprot, ka cits pat ar drakonisku sevis ierobežošanu netiek vaļā no liekajiem kilogramiem, jo sākas vēl citas veselības problēmas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #57 : 2015. gada 30. novembris, 21:17:37 »
Viss ir galvaa... nu, gandriiz viss...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #58 : 2015. gada 30. novembris, 21:21:35 »
Viss ir galvaa... nu, gandriiz viss...
Pastāsti to tiem, pie kā brauc uz izsaukumiem. Tad nafig jūs, mediķi, vispār esat vajadzīgi?!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2015. gada 30. novembris, 21:45:34 »
Un kursh teica, ka nestaastu? ;)