Autors Tēma: Dažādi jautri atgadījumi jeb ķibeles ar apģērbu  (Lasīts 8064 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Dažādi jautri atgadījumi jeb ķibeles ar apģērbu
« Atbilde #15 : 2016. gada 19. janvāris, 20:34:43 »
Oi, oi, atcerējos. Bet nu jautrība toreiz nebij‘ ne prātā...
Bija paredzams kāds pasākums. Vajadzēja kleitu. Skaistu. Pārgurusi vazājos pa veikaliem,
un nekā, pilnīgi nekā jēdzīga. Ne par lielu naudu, ne mazu.
 Jau tuvojas vakars un izmisums..
Un te pēkšņi, ak, debess IR!!! Tieši tas ko gribu, pēc kā alkstu...
Vienīgi nav mana izmēra. 2 reiz lielāks vai 1reiz mazāks.
Mēģināts nav zaudēts un lemju pielaikot izmēru mazāko.
Tavu prieku- iekšā tieku, raiferi aizvilkt varu, neelpojot vakaru varētu izturēt.
Un te nu sākas šausmene - es NETIEKU no kleitas ārā!!!
Mēģinu tā un šitā -nekā! Sāk trūkt elpas un piemetas
totāla baiļu sajūta, panika, klaustrofobija. Pēc kādas pusstundas laukā kā tiku...
Nemūžam ko tādu vairs... tik baisi tas bija.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2016. gada 19. janvāris, 21:35:10 »
Man papus cimperlīgs un kaut ko šamam nopirkt - baiss notikums, jo nekas, NEKAS nebūs pa prātam. Un uz veikalu laikot arī neies! Vienā reizē tomēr uz bodi tiek aizdabūts kurpes iepirkt. Nu tadiņ sākās - kurpes tiek pienestas, kungs uzlaiko un iet vaļā lielais "joptvaimaķ". Pa visu veikalu. Māte no kauna gatava cauri zemei izkrist (augstskolas pasniedzēja - a ja nu students blakus?). Kas tie par xxxx apaviem? Kādiem xxxx taisīti? Tos takš izjāts kuilis kājās nedabūs! Kungs ārdījās līdz brīdim, kamēr pienācu, atņēmu kārtējo nederīgo kurpi un izņēmu no tās kartonu, kas tur parasti ielikts formas saglabāšanai... Pārdevēja kaut ko gribēja klaigāt par neuzvedīgo kungu. Aizbāzu muti ar piezīmi, ka klientu līdz immfarktam novedusi ar savu nevērību - kuram tad tas kartons jāizņem?
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2016. gada 19. janvāris, 21:44:32 »
Bija kādreiz (varbūt tagad arī ir, nezinu) tirgū zeķbikses, izmērs tām bija "na vas". Vienā reizē šitādās zeķbiksēs tērpusies devos uz darbu - braucu ar trolejbusu, kas bija diezgan pārpildīts. Tauta stumjas viens otram garām, jūtu, ka ar tām zeķbiksēm kaut kas nav lāgā... Ar mēteli un svārkiem zeķenes bija 3 reizes apgrieztas riņķī ap kāju un stakles vieta nonākusi tieši ceļgalu apvidū. Nācās izkāpt no trolejbusa un pieturā vilkt augšā zeķubikses - tieši kā skolas 1. vai 2. klasītē... Kopš tā laika neesmu pirkusi "kolgotki na vas"...
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #18 : 2016. gada 20. janvāris, 11:28:41 »
Bija kādreiz (varbūt tagad arī ir, nezinu) tirgū zeķbikses, izmērs tām bija "na vas". Vienā reizē šitādās zeķbiksēs tērpusies devos uz darbu - braucu ar trolejbusu, kas bija diezgan pārpildīts. Tauta stumjas viens otram garām, jūtu, ka ar tām zeķbiksēm kaut kas nav lāgā... Ar mēteli un svārkiem zeķenes bija 3 reizes apgrieztas riņķī ap kāju un stakles vieta nonākusi tieši ceļgalu apvidū. Nācās izkāpt no trolejbusa un pieturā vilkt augšā zeķubikses - tieši kā skolas 1. vai 2. klasītē... Kopš tā laika neesmu pirkusi "kolgotki na vas"...
Tagad Pear Cardin ir izmērs zeķubiksēm MAX, tad nu pa tiešām ir max izklaides, jo tā aukša ir tik plata un taadaam gruntiigaam beibeem paredzeeta, ka visu laiku to vien jādara kā jārausta uz aukšu zeķubikses, kā rezultātā izplēsu caurumu un mierīgu sirdi izmetu misenē, no tās reizes izvairos no izmēra max...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2016. gada 20. janvāris, 12:08:20 »
Man papus cimperlīgs un kaut ko šamam nopirkt - baiss notikums, jo nekas, NEKAS nebūs pa prātam. Un uz veikalu laikot arī neies! Vienā reizē tomēr uz bodi tiek aizdabūts kurpes iepirkt. Nu tadiņ sākās - kurpes tiek pienestas, kungs uzlaiko un iet vaļā lielais "joptvaimaķ". Pa visu veikalu. Māte no kauna gatava cauri zemei izkrist (augstskolas pasniedzēja - a ja nu students blakus?). Kas tie par xxxx apaviem? Kādiem xxxx taisīti? Tos takš izjāts kuilis kājās nedabūs! Kungs ārdījās līdz brīdim, kamēr pienācu, atņēmu kārtējo nederīgo kurpi un izņēmu no tās kartonu, kas tur parasti ielikts formas saglabāšanai... Pārdevēja kaut ko gribēja klaigāt par neuzvedīgo kungu. Aizbāzu muti ar piezīmi, ka klientu līdz immfarktam novedusi ar savu nevērību - kuram tad tas kartons jāizņem?

Nu skaidrs, kuramējā Camma atsitusies...  :rofl: :thumbsup:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2016. gada 20. janvāris, 13:16:25 »
Arī nospriedu, ka tas ģimenē iedzimts.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #21 : 2016. gada 20. janvāris, 14:23:08 »
Sēžam kopā ar draudzeni pie Origo uz sola.Te - pamanu, ka uz viņas somas neliels pleķītis - putns aplaimojis.Pasaku to viņai, aplaimojums tiek novākts, pasmejamies, ka tā jau svētība.Šķiramies, iekāpju trolejbusā, apsēžos.Un tad ieraugu uz savas somas sāna smuki lielu putna uztaisītu svētību.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2016. gada 20. janvāris, 16:34:35 »
Par zeķēm. ;)
Kad vēl cerējos ar savu tagadējo vīru, gribējās tā mazliet erotiski uzposties. Nopirku foršas zeķes ar mežģīņu maliņu un gumiju augšgalā un uzvilku tikšanās reizei par godu. Tuvāk par to nestāstīšu, bet jau romantiskā vakara gaisotnē manīju, ka manas zeķes lāga neturas. Vai nu kājas par slaidām, vai silikons par vaļīgu, kas to lai zin. Pirms promiešanas kaut kur sadabūju 2 spraužamadatas un piespraudu nolāpītos apģērba gabalus pie biksītēm. Pirmos 100 metrus vēl neko, bet jo tālāk gāju, jo manas biksītes vairāk zaudēja savu normālo pozīciju un drīz vien atradās ceļgalu rajonā. Variantu daudz nebija - slepus savilku neklausīgo veļu uz augšu, sabāzu rokas mēteļa kabatās, caur tām turēju bikšeles ciet un kaut kā nokļuvu mājās.
Kopš tās reizes - vai nu zeķubikses vai nekas.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 20. janvāris, 16:46:51 no ragana »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #23 : 2016. gada 20. janvāris, 17:50:56 »
Un te nu sākas šausmene - es NETIEKU no kleitas ārā!!!
Mēģinu tā un šitā -nekā! Sāk trūkt elpas un piemetas
totāla baiļu sajūta, panika, klaustrofobija.
es tikko iespruudu vienaa h&m topaa.
siikais bija man liidz, tad saucu kabiinee, lai mani atbriivo no taa apgjeerba un vinsh pilnaa nopietniibaa man saka .... ko tu bez manis dariitu??  nu ko tu baazies tik mazaas dreebees?? :D

koroche secinaajums viens: apstiprinaajies, ka h&m uz mani nerazjo un ... mosh notieveet vajadzeetu??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #24 : 2016. gada 20. janvāris, 17:57:36 »
Njā... ja man h&m-ā der pat 2 izmērus mazāki topi kā reālie apkārtmēri ir...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #25 : 2016. gada 20. janvāris, 18:09:27 »
jaa jaa man neder. kaadas shausmas
vispaar nepatiik tas veikals.
iepeerku tikai siikajiem kko
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2016. gada 21. janvāris, 20:02:15 »
Bērnībā es sev uzšuvu "džinsus". Daudzmaz atbilstošā griezumā, no plāna zaļpelēka brezenta auduma (laikam tas reiz bija bijis plašķis), ar visām džinsu griezuma kabatām un rāvēju, un vēl ar atlokiem. Gadi 10 man toč bija, bet ne daudz vairāk. "Uz pilsētu" ar tām biksēm man iet neļāva (kauns taču!, ko kolēģi padomās, jo noteikti kādu satiksim!), bet pa pagalmu dauzīties - piecieta. Tā nu manas firmenes piedzīvoja visas skuķpuikas izklaides, ieskaitot kokos kāpšanu. Bet koki, protams, nebija eirosertificēti - kur tie zari bija izauguši, tur nācās aizstiepties, lai uzkāptu. Un vienā jaukā dienā šo eksekūciju neizturēja pakaļšuves trešās šķiras diegi, ar jautru "strrrr!" atklājot, ka zem biksēm man ir arī apenes. Sarkanas.

No koka nošļūcu fiksi, cerībā, ka neviens nav pamanījis, un klusībā svētīju to brīdi, kad maniem vecvecākiem iedalīja dzīvokli šajā mājā, nevis kaut kur citur - kur inteliģentāki cilvēki un bērni ir dzirdējuši par mērkaķu sarkanajām pakaļām...

Bikses, protams, tika salāpītas un valkātas vēl ilgi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #27 : 2016. gada 22. janvāris, 09:31:12 »
Reiz sensenos laikos...
Jūrmala. Melluži, 20. maijs, samērā silts bet peldsezon, protams, vēl nav sākusies, pludmale tukša.
Nākamais vīrs tikko no armijas atgriezies.
Ejam peldēt. Ne tikai apslapināties, bet riktīgi ņurkojām kādu pusstundu.
Iznākam no ūdens un ilgi neticam savām acīm. Drēbju un dokumentu nav. Naudas arī nav.
Labi, ka līdz vasarnīcai tikai nepilns km. Gājām slapjajos peldkostīmos un tur šo to no apģērba pa kaimiņiem salasījām.
Milicijā mūs apsveica, kā togad pirmos apzagtos.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #28 : 2016. gada 22. janvāris, 12:19:21 »
70 .gadi...esmu vidusskolas draudzības pasākuma sakarā ieradusies kaimiņu mazpilsētā.Draudzības stiprināšanai mūs vakarā aizved uz mazpilsētas DK uz balli.Kā jau tajos laikos balle ir kupli apmeklēta un noris intīmā gandrīz-tumsā.Silti un patīkami.Arī man ir uzgadījies partneris,nāk lūgt uz katru deju un man tas gluži labi patīk.Dāmu dejā sarosos un dodos zāles tumsā uz pretējo kaktu puisi uzlūgt.Ja,tur jau viņš ir......bet divos identiskos eksemplāros!Dvīņi un pie tam tumsā gluži vienādi.Apmulsu un uzlūdzu malējo no labās.Dies viņu zin,vai biju dancojusi ar abiem vai tikai ar vienu?Tā arī nepaprasīju un izlikos,ka neesmu neko manījusi un biju priecīga ,ka drīz posāmies prom.Divi identiski bija par  daudz.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2016. gada 22. janvāris, 13:24:12 »
70 .gadi...esmu vidusskolas draudzības pasākuma sakarā ieradusies kaimiņu mazpilsētā.Draudzības stiprināšanai mūs vakarā aizved uz mazpilsētas DK uz balli.Kā jau tajos laikos balle ir kupli apmeklēta un noris intīmā gandrīz-tumsā.Silti un patīkami.Arī man ir uzgadījies partneris,nāk lūgt uz katru deju un man tas gluži labi patīk.Dāmu dejā sarosos un dodos zāles tumsā uz pretējo kaktu puisi uzlūgt.Ja,tur jau viņš ir......bet divos identiskos eksemplāros!Dvīņi un pie tam tumsā gluži vienādi.Apmulsu un uzlūdzu malējo no labās.Dies viņu zin,vai biju dancojusi ar abiem vai tikai ar vienu?Tā arī nepaprasīju un izlikos,ka neesmu neko manījusi un biju priecīga ,ka drīz posāmies prom.Divi identiski bija par  daudz.

Apģērbušies viņi arī bija vienādi? ;)