Autors Tēma: Iesakiet izlietni (veidu)  (Lasīts 6307 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Iesakiet izlietni (veidu)
« Atbilde #30 : 2016. gada 24. februāris, 14:41:08 »
Ko tik daudz var ap vienu izlietni ņemties, nomazgā, kas mazgājams un vissssssss.... It īpaši, ja Tex negatavo vai gatavo minimāli.  ;)

Liekas, ka tex nopietni ķersies pie bioatkritumu pārstrādes :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #31 : 2016. gada 24. februāris, 14:42:37 »
Es atvainojos, IZLIETNEI IR NOTEKA!!!!! Un korķis nav tur ielīmēts. Vai es kaut kur pieminēju "aiztaisa noteku un pielej ar ūdeni?????
Kur te rodas kaut jelkāda ekonomija, ja tāpat tiek tecināts, slapināts utt? Vai Tu pa sauso laid? Kaut kā man tiešām nepielec Tava advancētā superekonomiskā trauku mazgāšanas metode.

Arī "švamme" nav latviešu literārās vārdnīcas vārds, tāpat kā "švabra", "mačalka" un vēl lērums sadzīvē lietotu barbarismu. Ja gribi piesieties pie vārdiem, lūdzu, pati lieto "sūklis".
Tā kā biji lietojusi vārdu "nošvabro" pieņemu, ka ar to apzīmē trauku mazgāšanu ar šādu te birsti (un birstes mēdz saukt par švabrām, ne?): http://www.reneva.lv/pics/1/763.jpg  Tāpēc man grūti saprast Tavu uzbraucienu par valodas lietojumu, jo komentāra daļa bija tieši par mazgāšanu ar šādu rīku.

Piedod, nenoturēšos - dura.
Lai Tev iet labumā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2016. gada 24. februāris, 14:49:05 »
Man gan dubultizlietne der- vienaa kraaj traukus, otraa dara aktuaalo... nu, ja ir traukjene, mosh var kraat tur...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2016. gada 24. februāris, 14:50:45 »
Tu krāj netīros?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2016. gada 24. februāris, 14:52:33 »
Man gan dubultizlietne der- vienaa kraaj traukus, otraa dara aktuaalo...

ļoti pareizi. darīt "aktuālo" uz traukiem ir nehigiēniski

Atslēdzies tex

« Atbilde #35 : 2016. gada 24. februāris, 14:54:12 »
Tev Norba? Tad vēl saprotu. Citādi es nekad miskasti neesmu nesusi speciāli [izņemot bērnību, kad miskaste bija jāiznes, jāizmazgā, bet polietilēna maisiņi bija nežēlīgs deficīts]. No rīta, izejot no mājas, mikrolīkums gar miseni, maisiņš izmests un diena tīra. Pie Norbas arī piešāvos trāpīt uz rīta braucienu un iet tālāk savās gaitās.

Tas Tavs skapītis 600x900 ir rindas galā pie sienas? Vai stūrī un gar otru sienu arī ir skapis?
Apaļā izlietne ir 510 mm, mierīgi ieiet 600 mm daļā no 900, atlikušie 300 brīvi sienas pusē.

Cik steidzami Tu tur plāno? Ja nav aizvakar, tad atsūti plānu ar izmēriem, un gāzes izvadvietu [plānota atsevišķā plīts vai iebūvēta virsmā?], pazīmēšu variantus. Nākamnedēļ kādu mikromirkli varētu piesēst.
Uz nķamanedēļu(OK, vakarā privāti @ pameklēšu vai kkur nebija).
Vai stūrī un gar otru sienu arī ir skapis?  - šis...
Ieradumus var mainīt - sviest mizas izlietnē -pieradīšu gana ātri, par to bažas nav.

Nu nedrasēšu es katru rītu lieku vismaz pus kilometru... To gan zinu un tas paradums nemainīsies. Skrienu, ielecu auto pie durvīm un prom... un nesos kā velns, jo kā vnm kavēju... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2016. gada 24. februāris, 14:54:46 »
ļoti pareizi. darīt "aktuālo" uz traukiem ir nehigiēniski

"Aktuālais" ir tas, ko Betons regulāri dara izlietnē?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2016. gada 24. februāris, 14:55:47 »
Nu nedrasēšu es katru rītu lieku vismaz pus kilometru... To gan zinu un tas paradums nemainīsies. Skrienu, ielecu auto pie durvīm un prom... un nesos kā velns, jo kā vnm kavēju... :D

Uz darbu nevar vest? ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2016. gada 24. februāris, 14:56:09 »
Kraaju... kad tiirie iet uz beigaam tad optom mazgaaju...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2016. gada 24. februāris, 14:58:00 »
Kraaju... kad tiirie iet uz beigaam tad optom mazgaaju...

Tad Tu noteikti visiem "ieliec" ekonomiskumā

Atslēdzies tex

« Atbilde #40 : 2016. gada 24. februāris, 15:04:39 »
Mums parasti ir otrādi, bet no saskaitāmo kārtības summa nemainās. Jā, tikai zem silta tekoša ūdens vienā paņēmienā. Man arī tas 2 kāršais paņēmiens šķiet.. vēē. Tātad izlietne viena.
Tex, stāsti, kā Tu mazgā?
:D šobrīd mazākos objektus ļoooti seklā vannasistabas izlietnē un lielākos ar bidettu podā :D Bet negatavoju neko vairāk par kafiju un sviestmaizēm vai kādu MW sū**...

Neesmu darbojusies viertuvē, kur izlietnei būtu vairākas bļodas, līdz ar to nav pieredzes, cik tas ir ērti, vai lieki aizņem vietu. Tāpeč jautāju pieredzējušākai tautai.
Nez, maza kantaina bija neērta. Liela kantaina ērtāka.
Apaļais štrunts ofisā IMO ir neērts (apmēram tikpat, cik bija mazā kantainā).

Love grib 1 apaļu... F@K... Nepatīk man spiediens šādās situācijās. Baidos, ka izlietne varētu uzkavēties ilgāk...
Un kur izraka Franki ar to ziepjspiežamo man ir miglā tīts jo viņu LV weblapā tāda fīča nefigurē... Un vsp man šķiet lieka vai, ja dikti vajag, tad var tak to izspiežamo trauku blakus nolikt kā Trix, ja tiešām ar 1 roku baisi ērtāk? Kgan es -slamsts- turu fairy pudeli vaļā un tāpat ar 1 roku sanāk: paņem un uzspiež uz švammes un noliek...

Par to arī tēma, ka, redz Trix arī saka, ka vajag brīvu vietu līdz sienai, bet ja uz tās tāpat turēs fairy pudeli, švammi utml, tad jau tikpat labi tur varētu būt tā bleķa mala kā tai bildē un uz tās tad pudele švamme un citi slapji štrunti?

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2016. gada 24. februāris, 15:10:42 »
vsp es arī me'dzu iekrāt , bet ir paredzēta arī trauķene. Ja kaudze liela, tad aizietu turp.
Ilgi krāt trauķenē ir riskanta opcija - iesmirst var... Bet to iztīrīt/nomainīt jau pavisam cita līmeņa klapata

Atslēdzies tex

« Atbilde #42 : 2016. gada 24. februāris, 15:13:03 »
Uz darbu nevar vest? ;)
žēl, bet nevar :( Nestrādāju izgāztuvē ... Aber vadāt līdz vakarā braukšu parkoties gar miskastēm un tad izmest nozīmē, ka smirdēs visu dienu mašīnā - fuuuuui :(

Atslēdzies daddy

« Atbilde #43 : 2016. gada 24. februāris, 15:13:48 »
vsp es arī me'dzu iekrāt , bet ir paredzēta arī trauķene. Ja kaudze liela, tad aizietu turp.
Ilgi krāt trauķenē ir riskanta opcija - iesmirst var... Bet to iztīrīt/nomainīt jau pavisam cita līmeņa klapata

kas tur par klapatu? uzliec uz 70 grādi, viss būs pat izdezinficēts

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #44 : 2016. gada 24. februāris, 15:45:28 »
Lasu šo visu un priecājos, ka sensenis ir trauķene.
Bet senos laikus, kad sildīja ūdeni un vašbļodā traukus mazgāja, atceros. Murgs.