Autors Tēma: Mīlestība, attiecības  (Lasīts 19463 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Mīlestība, attiecības
« Atbilde #30 : 2016. gada 02. oktobris, 12:41:49 »

Es nojaušu, ka var būt kādi iemesli, kāpēc sieviete no vienaldzīga veča piedzemdē sīčus.

Tu nojaut, bet ne visu. :) es absolūti nerunāju par šiem konkrētajiem piemēriem, tas viens.
Bet otrs- cilvēki mainās, pieaug, attīstās,nogurst....nu viskkas notiek gadu gaitā...
man arī, piemēram 17 gados likās,ka nu to 3kursa Aigaru mīlu ka nost jāmirī. Piedodiet, bet šodien aizmirsies,kāds viņš izskatījās :/  :rofl:

vispār jau vareetu diskutēt,kas tad ir mīlestība katra izpratnē, gan jau daudz versiju un dažadas izpratnes un visp.par to jau visos gadsimtos piediskutēts. bõring....

āā nujā un cik zinu tā mīlestība nav nekāds baigi konstantais stāvoklis? bija un pazuda...izbija , izbeidzās, nobeidzās, izplēnēja, izčabēja pļak pļakpļak.... vainīgos lai katrs meklē pats  :m:
gribēju tikai teikt,ka bērnu skaits un vispar bērni nav nekāds mīlestības rādītājs...absoļutļi !!!!
p.s būtu pieticis ar vienu, šo pēdējo teik. va ne??? :rofl: :rofl: ak bet to ,jau es biju pateikusi  :rat:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2016. gada 02. oktobris, 16:22:43 »

Es nojaušu, ka var būt kādi iemesli, kāpēc sieviete no vienaldzīga veča piedzemdē sīčus.

Tu nojaut, bet ne visu. :) es absolūti nerunāju par šiem konkrētajiem piemēriem, tas viens.
Bet otrs- cilvēki mainās, pieaug, attīstās,nogurst....nu viskkas notiek gadu gaitā...
man arī, piemēram 17 gados likās,ka nu to 3kursa Aigaru mīlu ka nost jāmirī. Piedodiet, bet šodien aizmirsies,kāds viņš izskatījās :/  :rofl:

vispār jau vareetu diskutēt,kas tad ir mīlestība katra izpratnē, gan jau daudz versiju un dažadas izpratnes un visp.par to jau visos gadsimtos piediskutēts. bõring....

āā nujā un cik zinu tā mīlestība nav nekāds baigi konstantais stāvoklis? bija un pazuda...izbija , izbeidzās, nobeidzās, izplēnēja, izčabēja pļak pļakpļak.... vainīgos lai katrs meklē pats  :m:
gribēju tikai teikt,ka bērnu skaits un vispar bērni nav nekāds mīlestības rādītājs...absoļutļi !!!!
p.s būtu pieticis ar vienu, šo pēdējo teik. va ne??? :rofl: :rofl: ak bet to ,jau es biju pateikusi  :rat:

Īsāk sakot, atgriežamies pie tā paša, ko tiku teicis, - jebkurai mīlestībai ir savs ierobežots derīguma termiņš. Pēc tam paliek (ja - paliek) kopīga ikdiena, cieņa vienam pret otru, y rozā brillītes salauztas. Īstenībā nezinu, vai to var vēl saukt tai pašā vārdā, lai arī pie mums tā pieņemts. Musulmaņiem, piemēram, jau pirms laulībām pieredzējušāki cilvēki dod slēdzienu, ir šiem diviem konkrētajiem jauniešiem kopdzīves perspektīvas, vai nav? Un par mīlestību ir tā, ka vispirms ir laulība, bet lielās jūtas rodas pēc tam. Tā skaitās normāli. Y ko? Darbojas. Šķiršanās procents - zemāks nekā pie mums, un bērni arī dzimst tā, ka tiem, kuri bļauj par nācijas un tautas nākotni derētu aizdomāties.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2016. gada 02. oktobris, 18:51:50 »
Nejauc iekaari/iemiileeshanos ar miilestiibu..

Jaa,jaa, taa mana terminologjija/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 02. oktobris, 19:10:59 »
Aha, nesmīdini, gribētu gan.
Šķiršanās procents zemāks - kā var izšķirties, ja dāmai ienākumu
nav, izglītības nav, darba nav, bērnu lērums, jo iespējas kontracepcijai nav...
Izmisums un nolemtība, ja tas vecis derdzas.
Un pamēģini tik šķirties, savējie paši līdz nāvei ar akmeņiem nomētās.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2016. gada 02. oktobris, 20:20:40 »
Aha, nesmīdini, gribētu gan.
Šķiršanās procents zemāks - kā var izšķirties, ja dāmai ienākumu
nav, izglītības nav, darba nav, bērnu lērums, jo iespējas kontracepcijai nav...
Izmisums un nolemtība, ja tas vecis derdzas.
Un pamēģini tik šķirties, savējie paši līdz nāvei ar akmeņiem nomētās.

Nuja, nuja, viņu kādi 1.5 miljardi, y sievietes visas tādas apspiestas, tādas apspiestas! Es neticu un neticēšu, ka visu to milzīgo skaitu sieviešu var piespiest dzīvot tā pretēji pašu gribai.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2016. gada 02. oktobris, 20:40:26 »
Austrumu rotas. Visiem zināmās, skaistās austrumu sieviešu rotas.
Diennakti ap kaklu, rokām..., arī netīros darbus darot...
eksotiskās austrumu sievietes, skaisti...
Bet - rotas netiek diennaktīm noņemtas ne tādēļ, lai būtu skaistas savam vīram,
bet tādēļ, ka vīrs, ja sieva viņam apnikusi var publiski noskaitīt “es šķiros“
un viņu ar šo sievieti vairs nekas nesaista. Tas var notikt jebkuru brīdi un rotu zelts ir vienīgais izdzīvošanas kapitāls, kas sievietei pieder. Viss pārējais ir vīra.
Tā ar tām skaistajām un “laimigajām“ austrumu sievietēm

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2016. gada 03. oktobris, 08:00:38 »

Nuja, nuja, viņu kādi 1.5 miljardi, y sievietes visas tādas apspiestas, tādas apspiestas! Es neticu un neticēšu, ka visu to milzīgo skaitu sieviešu var piespiest dzīvot tā pretēji pašu gribai.

Naivais. Palasi kaut standarta psiholoģiju, ko var izdarīt ar Eiropas cilvēku, ja viņu kopš dzimšanas dzen grīdā un dresē būt par upuri. Bet tur apkārt ir nevis brīvi cilvēki - no kā noskatīties jēdzīgāku dzīves modeli -, bet gadu tūkstošiem tā dzīvojuši primitīvi cilvēciņi, kas atzīst tikai rupju fizisku spēku, turklāt sava panākšanai spēj apvienoties baros, kad tas ir izdevīgi.

Otrs - atceries skolu. Sagāzāt podus, visi barā paziņojāt, ka "mēs nē". Barvūrīgi. Bet kad pa vienam izsauca pie direktora, tad visi bara varoņi stāvēja klusi kā jēriņi un visā atzinās - pa vienam. Tu domā, ka tur viena vai pāris sieviešu kaut ko var izdarīt? Lielos baros viņas tik un tā regulāri netiekas - jo nedrīkst. Bet pretī ir bars vīriešu.

Vēl atceries vēsturi - praktiski jebkurai revolūcijai ir vajadzīga armija. T.i. rupjš spēks, lai fiziski nodabūtu no siles līdzšinējos vadoņus. Kā Tu iedomājies musļu sieviešu darbošanos, lai panāktu jēdzīgu izturēšanos? Ja pie siles visur ir vīrieši. Pateikt vīram, ka viņš sūdīgi izturas un šo neciena, un vīrs tūdaļiņās nokārs galvu, pateiks - jā, mīļā, es vairs tevi nesitīšu un nedrāzīšu, kad vien man iegribas, ej strādāt un esi brīva? Zini, kas sekos īstenībā? Normāls kāviens, un pārējie tuvākie veči, kas to padzirdēs, savas sievas ieklapēs profilaktiski - lai nedomā stulbības.
Revolūcijas, starp citu, vairākumā gadījumu izveica pie siles esošajiem līdzvērtīgi tipi, nevis aitas izdresēja suni.

Kamēr tur nemainīsies tēviņu domāšana - un nemainīsies, jo ir ērti un izdevīgi dzīvot tā, kā ir tagad - tikmēr arābiem sievietes būs vismaz trešajā vietā aiz suņa, čoma un kamieļa. Bērni - vēl zemāk. Nosprāga? Uztaisīs jaunu. Cerams, dēlu.

Tieši tā ir eiropiešu lielākā kļūda - uzskatīt ka "arābu pasaule" domā tāpat kā mēs. Bet viņi nedomā, viņi dara. Primitīvi un bez susuļošanās iekaro sev jaunas teritorijas, kamēr aptukušie eiropieši šļupst par cilvēktiesībām - eiropieši musļus uzskata par cilvēkiem, kamēr musļi eiropiešus - par radībām, kas jāiznīcina.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #37 : 2016. gada 03. oktobris, 11:23:05 »
kkā šoreiz skaļi Trix-im jāpiekrīt.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2016. gada 03. oktobris, 11:30:26 »
Tā ar tām skaistajām un “laimigajām“ austrumu sievietēm

Jordānijas karaliene gan izskatās skaista un laimīga... http://apollo.tvnet.lv/foto/zinas/680709/627838

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2016. gada 03. oktobris, 12:44:57 »
Jordānija nav tipiska islāma valsts.... Laikam viena no izcili retajām, ja ne vienīgā, kur islāms ir daudzmaz attīstījies, nevis iesprūdis pusotra tūkstoša gadu pagātnē.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #40 : 2016. gada 03. oktobris, 14:18:27 »
daddy
un vēl, ņemot vērā,ko jau piebilda Trix, varu teikt,ka arī pie mums, tak nejau visi var atļauties to,ko piemēram galvgalī esošais vienīgais eksemplārs :)

IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2016. gada 03. oktobris, 14:35:40 »
piekrītu!

vēl vairāk - arī pie mums (man par lielu izbrīnu) ir ne mazums sieviešu, kuras gatavas līst zem parandžas, lai kļūtu par vienu no laimīgajām austrumu sievietēm... i nez kāpēc viņas tā dara?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #42 : 2016. gada 03. oktobris, 18:27:26 »
Nejauc iekaari/iemiileeshanos ar miilestiibu..

Jaa,jaa, taa mana terminologjija/

Inešuk, es šajos jautājumos neesmu diezcik uz ceremonijām tendēts, tāpēc parasti runāju diezgan tieši. Vispirms ir uzstādījums, ka pats esmu normāls vidusmēra latviešu vīrietis. Ar saviem putniņiem, protams, bet tādi ir katram. No uzstādījuma Nr. 1 priekš manis izriet, ka to, kā jūtos vienā vai otrā situācijā, varu attiecināt uz citiem tādiem pašiem (kā jau teicu - neuzskatu sevi par nez'kādu izņēmumu). Lūk, vadoties no šī, es tagad saku, ka iekāre no vīrieša puses ir visa tālāknotiekošā cēlonis un dzinējspēks. Bez tās visas jūsu (sieviešu) mīlestības un pārējie traļaļa ir kā auto bez degvielas. Tā kā, ja es kaut ko sajaucu kopā, tad tikai un vienīgi lietas, kuras tāpat viena bez otras neeksistē.

P.s. Man vienmēr ir interesanti skatīties uz sievietēm, kura pūš, elš un saka: "Atkal man tas vecis uzbāžas! Fui! Pē! Kā tā var?! Tas taču tik kaitinoši!" Tā tālāk, tālāk, tālāk. Atbilde tādām ir gauži vienkārša: "Tu, pateicoties stulbo veču stulbajai uzbāzībai šobrīd te vari stāvēt un purpināt. Ja tās nebūtu, tevis uz šīs pasaules nebūtu. Y viss."

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2016. gada 03. oktobris, 18:34:09 »
Nesaprotu, par ko tēma, bet iešām - KĀPĒC TIE VEČI UZBĀŽAS  :rofl:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #44 : 2016. gada 03. oktobris, 18:47:35 »
Naivais. Palasi kaut standarta psiholoģiju, ko var izdarīt ar Eiropas cilvēku, ja viņu kopš dzimšanas dzen grīdā un dresē būt par upuri. Bet tur apkārt ir nevis brīvi cilvēki - no kā noskatīties jēdzīgāku dzīves modeli -, bet gadu tūkstošiem tā dzīvojuši primitīvi cilvēciņi, kas atzīst tikai rupju fizisku spēku, turklāt sava panākšanai spēj apvienoties baros, kad tas ir izdevīgi.

Otrs - atceries skolu. Sagāzāt podus, visi barā paziņojāt, ka "mēs nē". Barvūrīgi. Bet kad pa vienam izsauca pie direktora, tad visi bara varoņi stāvēja klusi kā jēriņi un visā atzinās - pa vienam. Tu domā, ka tur viena vai pāris sieviešu kaut ko var izdarīt? Lielos baros viņas tik un tā regulāri netiekas - jo nedrīkst. Bet pretī ir bars vīriešu.

Vēl atceries vēsturi - praktiski jebkurai revolūcijai ir vajadzīga armija. T.i. rupjš spēks, lai fiziski nodabūtu no siles līdzšinējos vadoņus. Kā Tu iedomājies musļu sieviešu darbošanos, lai panāktu jēdzīgu izturēšanos? Ja pie siles visur ir vīrieši. Pateikt vīram, ka viņš sūdīgi izturas un šo neciena, un vīrs tūdaļiņās nokārs galvu, pateiks - jā, mīļā, es vairs tevi nesitīšu un nedrāzīšu, kad vien man iegribas, ej strādāt un esi brīva? Zini, kas sekos īstenībā? Normāls kāviens, un pārējie tuvākie veči, kas to padzirdēs, savas sievas ieklapēs profilaktiski - lai nedomā stulbības.
Revolūcijas, starp citu, vairākumā gadījumu izveica pie siles esošajiem līdzvērtīgi tipi, nevis aitas izdresēja suni.

Kamēr tur nemainīsies tēviņu domāšana - un nemainīsies, jo ir ērti un izdevīgi dzīvot tā, kā ir tagad - tikmēr arābiem sievietes būs vismaz trešajā vietā aiz suņa, čoma un kamieļa. Bērni - vēl zemāk. Nosprāga? Uztaisīs jaunu. Cerams, dēlu.

Tieši tā ir eiropiešu lielākā kļūda - uzskatīt ka "arābu pasaule" domā tāpat kā mēs. Bet viņi nedomā, viņi dara. Primitīvi un bez susuļošanās iekaro sev jaunas teritorijas, kamēr aptukušie eiropieši šļupst par cilvēktiesībām - eiropieši musļus uzskata par cilvēkiem, kamēr musļi eiropiešus - par radībām, kas jāiznīcina.

Mani šī tēma interesē, un es to iespēju robežās pētu. Pētu gan no pavisam citas - teorētiskās - puses. Laikam daudzkam tiešām būtu jābūt un jānotiek citādāk, taču viena daļa jautājumu man ir vairāk vai mazāk skaidri, jo ir zināma pretējās puses nostāja un teorētiskais pamatojums. Jā, gribētos zināt, no kurienes Tev tādi spriedumi?