Autors Tēma: Mīlestība, attiecības  (Lasīts 19416 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Mīlestība, attiecības
« Atbilde #75 : 2016. gada 03. oktobris, 23:46:33 »
Interesants domāšanas veids.
Tātad, ja vīrietis kādu apstākļu dēļ vairs nedzīvo kopā ar sievieti, tad abu kopīgo bērnu audzināšana uz viņu vairs neattiecas???
Nu, nezinu kas labāks izaugs - māte audzinās viena, vai dēls augs ģimenē, kur tētuks žūpos un regulāri kaustīs sievu un atvases.
Es statistiku vākusi neesmu, bet vērojumi no dzīves ir, uzmini nu...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #76 : 2016. gada 04. oktobris, 07:25:05 »
... un vispār ... ko jums, sievietēm, ir devusi šī brīvība...

visā visumā man Tavs domugājiens patīk, tāpēc, lūdzu, neliec man vilties, sabāžot visas sievietes vienā maisā... diskutē un uzrunā konkrēti ineshuku, tuk, un kas nu te vēl ir pavilcies uz mūžīgo tēmu... vispārinājumi padara nebaudāmu jebkuru uzsākto sarunu... man.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #77 : 2016. gada 04. oktobris, 08:04:46 »
Kaut kā sāk uzmākties doma - nez, Zigfrīdam laikam labi maksā par musulmanisma kā ideāla dzīves modeļa propagandēšanu? Ar tādu centību katru dienu stundām rakstīt slavas dziesmas...
Kas tos viņa 4 bērnus tikmēr audzina, palīdz mājasdarbos, māca praktiskas "vīriešu" lietas utt...?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #78 : 2016. gada 04. oktobris, 08:29:42 »

Nu, visiem taču ir tiesības ... Vait' kādu var piespiest?
Un tā stabilitāte takš nevienam šodien nav vajadzīga, ne?  :cool:
Kas ir tā "stabilitāte"?  Pilnīga atkarība no vīrieša, gan materiāla, gan sadzīviska? Un dzīve ar rotām kaklā, nezinot, kurā brīdī "īpašnieks" tevi patrieks un visa "stabilitāte" pazudīs?
Manuprāt stabilitāte ir patstāvība. Tiesības pieņemt lēmumus un izvēlēties. Iespēja pašai pelnīt naudu, lai nav jābaidās savu vienīgo "barotāju" pazaudēt. Līdz ar to izvēles brīvība dzīvot ar to vīrieti, kurš tiešām tīkams un mīlams, nevis ar to, kurš tevi no tēva izpircis un uzņēmies uzturēt, kamēr viņam tas neapniks.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #79 : 2016. gada 04. oktobris, 08:32:38 »
Kā iet runa par attiecībām, tā iebraucam trīs grāvjos uzreiz! Kādēļ gan cilvēkiem vajadzīgas tādas galējības - no vīriešsievietēm līdz gaudojošām ņuņņām parandžā? Kaut kā Zigfrīda viedoklis vairāk simpatizē, jo man patīk katrā lietā paraudzīties drusku dziļāk. Tas noteikti nebūs mans - "kas nav ar mani, tas ir pret mani". Kaut kā stipri virspusēji. Un es nerunāju par musulmanismu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #80 : 2016. gada 04. oktobris, 08:57:45 »
Kas ir vīriešsievietes???, pirmo reizi par šādām transpersonām dzirdu,
domātas sievietes, kuras vienas audzina, uztur bērnus?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #81 : 2016. gada 04. oktobris, 09:07:15 »
Nekādas transpersonas. Ar vīriešsievietēm pilna Latvija. Tās ir tās, kam patiesībā vīrietis dzīvē nav vajadzīgs, jo viņas pašas visu var (un grib!!!). Lai tiktu pie bērniem, satiekas ar nīkuļiem (jo tas vairo viņu vīrišķo pašapziņu) un tālāk lepni "velk slogu" vai arī "rauj, ka pakaļa putās" utt. Un jūtas visvajadzīgākās, visstiprākās, vispareizākās. Phe! Un izaug nīkuļi puikas vai kārtējā visu varošā. Nebeidzamais aplis.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #82 : 2016. gada 04. oktobris, 09:29:29 »
lūk lūk! uz visu to (brīvība, līdztiesība u.c.) var paskatīties arī no dzimstības un iedzīvotāju dabiskā pieauguma aspekta. Ja cilvēks ir pārāk brīvs, tad viņš vienkārši izvirst un tādai sabiedrībai ir jāiznīkst, jo tā nespēj sevi atražot... paskatiet iedzīvotāju dzimstību pēc valstīm -
https://lv.wikipedia.org/wiki/Valstu_uzskait%C4%ABjums_p%C4%93c_dzimst%C4%ABbas_koeficienta - visas attīstītās valstis ir saraksts lejasgalā (t.i. pilnīgā pakaļā).

Domājat Angela ir tik stulba, ka vnk tā laida bēgļus iekšā?? NĒ! lai Vācijai būtu tāds pats dzimstības līmenis kā ASV, izrādās, ka tur nedadzimst pusmiljons cilvēku gadā!! salīdzinot ar nabaga Irāku vai Sīriju cipars vēl x2-3... Attīstīto valstu darbaspēks un karaspēks noveco un tā bēgļu uzņemšana, iespējams, bija kaut kāds mēģinājums situāciju labot.

Atslēdzies tex

« Atbilde #83 : 2016. gada 04. oktobris, 09:38:11 »
Tikai cerība, ka tie migranti būs darbaspēks, nevis papildus nasta socsitēmai, gan bija maigi sakot "naiva" šāda līmeņa politiķei. Gan jau pašai ir īpašumi kkur Austrālijā, Kanādā vaišveicē...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #84 : 2016. gada 04. oktobris, 09:41:21 »
Nē, nu tas jau pat ezītim (kā saka Mao) skaidrs, ka bēgļu politika Vācijā sākotnēji bija iecerēta kā darbaspēka papildināšana - kas tad to veiksmīgo sociālo sistēmu stutēs, ja sabiedrība noveco, bērni nedzimst, nav, kas nākotnē pensijas maksā utt. Tikai neierēķināja atšķirīgo mentalitāti, kultūru un tradīcijas - to visu, kas varētu būt šķēršļi integrācijai tādā virzienā, kāds izmirstošajai Eiropai vajadzīgs

Atslēdzies tuk

« Atbilde #85 : 2016. gada 04. oktobris, 09:43:05 »
Nē, nu var jau dzīvot iekš 3K, neizglītoties, nedomāt par karjeru, nerealizēt sevi darbā.
Nodrošināt vien komfortu laulenim un bērniem, viss ok.
Vienīgi, kas notiek, ja laulenis nomirst?, atraitņu pensijas ir?,
un kur kundzei radīsies vecuma pensija
no tās mājās sēdēšanas un vīra, bērnu kalpones spēlēšanas?

Atslēdzies tex

« Atbilde #86 : 2016. gada 04. oktobris, 09:45:36 »
Kāpēc tik ļoti jāsatraucas par dzimstību? Pasaule vsp esot pārapdzīvota un clv uz zemes ir vairāk kā jelkad pēc ledus laikmeta.
Un tas tikai pierāda, ka sievietes kopumā (atsevišķi indivīdi maybe) nemaz tik ļoti nevēlas vairoties. To uzspiež.
Un tas ka nevar apspiest miljonus un miljardus vai tiem iezaurēt, ka TĀ vajag un citu variantu nav, - ir aplamība. Visa vēsture sastāv no vieniem vienīgiem pierādījumiem tam. Un nav nemaz pa seniem laikiem jāmeklē. Rus miljoniem iedzīvotāju zkorejā arī. Kur būtu problēma kaut apvienoties tūkstošiem lielos baros un kaut nobradāt savus diktatorus? Re, ka kkā neizdodas....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #87 : 2016. gada 04. oktobris, 09:47:44 »
Tikai cerība, ka tie migranti būs darbaspēks, nevis papildus nasta socsitēmai, gan bija maigi sakot "naiva" šāda līmeņa politiķei. Gan jau pašai ir īpašumi kkur Austrālijā, Kanādā vaišveicē...

Par to var strīdēties un diskutēt, naiva vai nē. Iespējams tur bija vairāku gājienu kombinācija. Sākumā pilnīgi pietiktu ar to, ka viņi kaut patēriņu veicinātu, un kaut kāda kustība sāktos ...tad varbūt eirozonai nevajadzetu katru mēnesi 80 miljardus eiro emitēt (lasi - piedrukāt)...

Savulaik, pēc ES paplašināsanās 2004. gadā daudzas valstis atvēra savu darba tirgu (UK, piemēram, kur pa lielam tādas pašas problēmas ar dzimstību), Vācija nē. Rezultātā UKija uz brīdi dabūja dažus miljonus darbaroku... vācija izdomāja - davai mēs ar, labāk vēlāk nekā nekad...  tomēr UKijai tas beidzās ar Brexitu, jo izrādījās, ka iebraucēji nestrādā, bet tāpat cer uz pabastiem... droši vien, ka Vācijai arī neies labāk...

sorry par offtopiku     

PS par dzimstību jāuztraucas tādēļ, lai man sava māja vecumdienās nebūtu jādala ar visādām sievietēm lakatos vai vīriešiem turbānos...un vakariņās varētu cūkgaļu ēst... :) 
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 04. oktobris, 10:00:07 no daddy »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #88 : 2016. gada 04. oktobris, 10:05:06 »
Nu jau var neuztraukties, ar Murķeles gādību tāpat dalīsim, neesam jau ungāri.
Turki Vācijā ideāli vairoja kopproduktu, patēriņu un dzimstību.
Kāpšanu divreiz uz viena grābekļa par prāta spēju kā neuzskatu...

Atslēdzies dille

« Atbilde #89 : 2016. gada 04. oktobris, 11:06:03 »
stabilitāte ir patstāvība. Tiesības pieņemt lēmumus un izvēlēties. Iespēja pašai pelnīt naudu, lai nav jābaidās savu vienīgo "barotāju" pazaudēt.

Konkrēts gadījums. Traģisks visiem iesaistītajiem.
Vīrietis 40+, nav īpaši slimojis vai par ko sūdzējies. Lielveikalā paliek slikti, ātrie atbrauc dažu minūšu laikā, neko vairs glābt- infarkts vai insults, precīzi nepateikšu.
Viņa sieva, pirms gadiem 20+ strādājusi,  bet vīram ļoti patikušas tās siltās čības un gardās vakariņas, ko sieva ikvakarus padod un viņš mudinājis sievu nestrādāt.
Juties pietiekami jauns un uzņēmējs taču un kurš gan par drūmām nākotnes lietām domās?
Realitātē - sievai nekā nav - nav jēdzīgas izglītības, nav darba prakses, nav vadītāja apliecības - nav nekā.
Mugura sāpot, lai ietu kur par apkopēju vai Rimi kasieri.
Reāli mājās nekādu iekrājumu nav, saimniecības naudu vīrs izsniedzis un viss taču bijis tik labi.
Dēls pieaudzis, kaut kur Indijā vai vēl kur citur meklē dzīves jēgu. Tātad arī tur atbalsta nekāda.
Šķiet, pusgadu pēc nāves ir iespēja kaut ko mantot.

Sievietei tomēr jādomā ar perspektīvu.