Autors Tēma: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?  (Lasīts 13252 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?
« : 2016. gada 02. decembris, 10:34:03 »
Viena kliedz, kaujas, draud, lamājas. Cita raud, plēš matus, draud. Trešā uzgāž zupu uz galvas un bladāc krīt gar zemi un ķeras kājās, un draud, raud, draud, raud - kas ir? Kas tas pa sviestu? Nu ja viss, tad taču viss - nasiļno mil ņje budješ. Vēl psiha izrādās, tad vairs ko? Kur loģika, ja ne rekur: Ja jau reiz es esu tas kroplis, kas tavu dzīvi sagrāva, tad kur PALDIES, ka tu vēl joprojām ar mani nemokies, bet tev beidzot ir vīrs, bērni, māja, kredīts... . Es taču esu tas, kas to visu sakārtoja. Vienreiz gadā jau var piezvanīt, pavaicāt, vai ko nevajag, moš uz ZS kādu apsveikumu atsūtīt.... . Vismaz PALDIES? Nē, paslāj uz ielas garām, uzpūtusies, kā mākonis ar trešo bēbi.

Atslēdzies dip

Re: Pamestās. Es viņas nesaprotu jeb kur loģika, a?
« Atbilde #1 : 2016. gada 02. decembris, 10:39:01 »
Viena kliedz, kaujas, draud, lamājas. Cita raud, plēš matus, draud. Trešā uzgāž zupu uz galvas un bladāc krīt gar zemi un ķeras kājās, un draud, raud, draud, raud - kas ir? Kas tas pa sviestu? Nu ja viss, tad taču viss - nasiļno mil ņje budješ. Vēl psiha izrādās, tad vairs ko? Kur loģika, ja ne rekur: Ja jau reiz es esu tas kroplis, kas tavu dzīvi sagrāva, tad kur PALDIES, ka tu vēl joprojām ar mani nemokies, bet tev beidzot ir vīrs, bērni, māja, kredīts... . Es taču esu tas, kas to visu sakārtoja. Vienreiz gadā jau var piezvanīt, pavaicāt, vai ko nevajag, moš uz ZS kādu apsveikumu atsūtīt.... . Vismaz PALDIES? Nē, paslāj uz ielas garām, uzpūtusies, kā mākonis ar trešo bēbi.
Laikam tāpēc, ka izšķirties nespēji pa smuko. Tā tomēr ir liela māāāksla.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2016. gada 02. decembris, 10:41:11 »
Viena kliedz, kaujas, draud, lamājas. Cita raud, plēš matus, draud. Trešā uzgāž zupu uz galvas un bladāc krīt gar zemi un ķeras kājās, un draud, raud, draud, raud - kas ir? Kas tas pa sviestu?

Tu ko, trīs reizē pameti, un visas trīs Tevi šitā apstrādā vienlaicīgi??? Nu dajoš...:D

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2016. gada 02. decembris, 10:44:33 »
Tu ko, trīs reizē pameti, un visas trīs Tevi šitā apstrādā vienlaicīgi??? Nu dajoš...:D
Nu ne tak. Mao dzīve gara. Sieviešu daudz. Un atstāšanas stiliņš nemainās :fryingpan:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2016. gada 02. decembris, 10:45:29 »
Pojesņeņija:
STĀSTS NAV PAR MANI, STĀSTS IR PAR VISPĀR. Un mājiens vienai ar mietu - jā, jā, nelūri baltu aci, es visu rubī.

Bet nu marš apakaļam pie tēmas!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2016. gada 02. decembris, 10:53:16 »
Oi nesaprotu, ko tu gribi, tāpēc par tēmu toč man nav viedokļa...:D Nezinu ko Tu viņai tur "sakārtoji", bet, kā jau Tu pats saki - "mežā zvēri visādi - piepes un vāveres..."

Man ar bijušajiem labas attiecības, laikam māku pamest/tikt pamesta... Nē nu ir eksemplāri, par kuriem nulle intereses, un drošvien uz ielas arī "paslātu" garām, savās domās un rūpēs iegrimusi, un šis tad varētu atvērt tēmu forumā un lauzīt rokas par nepateicīgajiem sievišķiem, kas i pasveicināt neattop, bet nu... man kautkā pofigs :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #6 : 2016. gada 02. decembris, 11:05:15 »
Ja pie tēmas, tad pie tēmas. Tiešām domāju, ka attiecības izbeigtas nesmuki. Aizvainojums iesēdies aknās un citos orgānos.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2016. gada 02. decembris, 11:07:18 »
Nu, ja vīrietis pamet saprasdams, ka nebūs gana labs un sieviete tomēr atrod gana labu, tad viņš ir malacis, jeb akal cūka?

Atslēdzies dip

« Atbilde #8 : 2016. gada 02. decembris, 11:08:30 »
Vo, mazliet piesārņošu tēmu ar salīdzinājumu.
Pieņemsim, ka netiek noslēgts M-R pakts. Vācija pusotrā stundā apēd neatkarīgo Latviju, Lietuvu, Igauniju. Uzsāk karu ar Krieviju. Krievija uzvar. Un kā uzvarētāja pievāc savā īpašumā Latviju, Lietuvu, Igauniju. Vsjo. Pasaules akceptēts darījums.
Tātad - izrādās, ka ir labi, ka mūs okupēja. Mēs atguvām neatkarību. Būtu paldies Krievijai teikuši, bet nē - okupanti, okupanti.
Nu kaut kā tā. Pardon vēlreiz.

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2016. gada 02. decembris, 11:09:35 »
Nu, ja vīrietis pamet saprasdams, ka nebūs gana labs un sieviete tomēr atrod gana labu, tad viņš ir malacis, jeb akal cūka?
Viņš ir malacis, ja spēj to pamešanas brīdī puslīdz ieskaidrot. Bet cūka, ja cūka :rofl:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2016. gada 02. decembris, 11:11:05 »
Viņš ir malacis, ja spēj to pamešanas brīdī puslīdz ieskaidrot. Bet cūka, ja cūka :rofl:

Aha, ieskaidro ko, kad ar kotletēm mētājas...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2016. gada 02. decembris, 11:15:34 »
Vo, mazliet piesārņošu tēmu ar salīdzinājumu.
Pieņemsim, ka netiek noslēgts M-R pakts. Vācija pusotrā stundā apēd neatkarīgo Latviju, Lietuvu, Igauniju. Uzsāk karu ar Krieviju. Krievija uzvar. Un kā uzvarētāja pievāc savā īpašumā Latviju, Lietuvu, Igauniju. Vsjo. Pasaules akceptēts darījums.
Tātad - izrādās, ka ir labi, ka mūs okupēja. Mēs atguvām neatkarību. Būtu paldies Krievijai teikuši, bet nē - okupanti, okupanti.
Nu kaut kā tā. Pardon vēlreiz.

Kaut kā tā.
Tikai - ko iemīl, to gribas paturēt, bet paturēt šajā dzīvē nevar neko /Ēriks/. Tjipa - tāpat paturēšanai būtu laika limits, kā Kaļiņingradai. Tā zoss vienkārši negrib apakaļ normālā pasaulē...

Atslēdzies dip

« Atbilde #12 : 2016. gada 02. decembris, 11:26:06 »
Aha, ieskaidro ko, kad ar kotletēm mētājas...
Trafaretais - es neesmu Tevis cienīgs. Tu esi pelnījusi labāku. Ak jā, paliksim draugi :clap:
Esi redzējis filmu "Par ko runā vīrieši" un "Par ko vēl runā vīrieši". Laba. Tur ir atbildes uz daudziem jautājumiem:)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 02. decembris, 11:27:45 »
Jautājums ir - kāpēc slikti ir jāizturas pret atbrīvotāju? Jo atbrīvojot rozes izbradāja?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #14 : 2016. gada 02. decembris, 11:37:27 »

"nebūs gana labs" ietver sevī vismaz 2 variantus
1. Piekasīgu vai arī tikai konsekventu sievišķi, kas mēģina veci pārtaisīt.
2. Veci, kuram patrāpījusies ne sava plaukta dāma, ar kuru padzīvojot, tas pats saprot, ka nevarēs tikt līdzi ( šeit es domāju galvenokārt garīgo, ne materiālo) un labāk jau uzreiz ir pašķirties.