Autors Tēma: pašu jocīgie ieradumi  (Lasīts 4782 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: pašu jocīgie ieradumi
« Atbilde #15 : 2016. gada 10. decembris, 09:24:25 »
Es pat apstiprinošus teikumus sākot ar " nē"

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2016. gada 10. decembris, 11:44:33 »
Man ir viens pastulbs ieradums apmeklēt vienas un tās pašas pilsētas ārpus LV, piem.Tallinu, Viļņu un Berlīni, uz kurām man īpaši patīk ceļot vienatnē un staigāt pa vienām un tām pašām vietām.  :rofl: Ja Berlīnē esmu bijusi 11 reizes, tad Tallinā pāri par 20, Viļņā vēl daudz vairāk.  :happy: Turklāt vēl Tallinā man ir muļķīgs ieradums nakšņot vienā un tajā pašā viesnīcā. ;d  Kādu brīdi sev iestāstu: nē, šogad gan uz Tallinu nebraukšu, bet paiet laiciņš un sāku kļūt nemierīga...tā man ir tāda kā tradīcija, kas neliek miera, kā rezultātā nav tāda gada, kad nedodos turp 1-2 reizes gadā. Uz Berlīni gandrīz katru gadu, uz Viļņu šobrīd tikpat biež kā uz Tallinu, bet tur vēl "fiška" tāda, ka esmu tur arī studējusi, tāpēc sevišķi mīļa pilsēta. Un nav nekāds noslēpums, ka Rīgā praktiski vispār neiepērku sev ne apģērbu, ne apavus, jo salīdzinājumā ar visām minētajām pilsētām izvēle krietni nabadzīgāka. (Bet ne jau turp tikai šopingot braucu, tas tāds sekundārs mērķis).
Nu un arī uz citām Eiropas pilsētām, kuras man ļoti patīk,  atkārtojos doties :happy:   - Milānā esmu bijusi 4 x, Venēcijā tikpat, Stokholmā - 5, Vīnē 5, Cīrihē 5, utml., nevis kā "normāli" cilvēki, kas katrreiz izvēlas  kādu jaunu ceļojuma maršrutu.
Sakiet vēl. ka tas nav īpatnējs ieradums... ;) BET man nav kompleksu nekādu, tostarp arī pastāstīt par kaut ko tamlīdzīgu. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 10. decembris, 11:49:58 no Narcise »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2016. gada 10. decembris, 13:15:31 »
man palasoties ienācās papildjautajumi :)
Narcise- par to naudu janciigi.. šitas man neienāktu pratā, slēpt no tjipa sevis :) tu veel turpini tadā pat garā?

šāds paradums bija manas mammas krustmāmiņai, no kuras mantojumaa saņēmām dziivokli ar iedziivi.. tad nu man nav ne jausmas cik un ko un vai izmetām ,jo visas vīles un žurnāllapas fiziski nebija iespējams paarbaudiit... slēpts bija viss un visurkur... un mes jau nezinajām kas un kur..jo vinja jau vairs pati nezinaja ko un kur saslēpusi....tas gan sakņojās laikam kara gadu un izsūtīšanas pieredzē.
gredzeni bija satiiti vecās zeķēs un vēl caralaika nauda grāmatu lapās utt...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #18 : 2016. gada 10. decembris, 15:12:29 »
man palasoties ienācās papildjautajumi :)
Narcise- par to naudu janciigi.. šitas man neienāktu pratā, slēpt no tjipa sevis :) tu veel turpini tadā pat garā?

Nē, nē tagad vars tā nedaru jau kādus gadus, laikam man pielipa tas ieradums no manas tantes, kura tāpat darīja. No sevis slēpu tāpēc, ka man bija un ir tendence vienmēr pārtērēties. Toties tagad man cits paradums -faktiski nekad skaidrās naudas nav makā (un mājās arī ne). Tikai banku kartes, un faktiski, dzīvojot Rīgā, gandrīz nekad nerodas vajadzība pēc skaidras naudas, bet ja nu gadījumā vajag, tad izņemu no bankomāta.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2016. gada 10. decembris, 15:43:08 »
Māņiem vairs neticu, bet ieradums palicis refleksu līmenī.

Stāsta, ka virs durvīm piestiprināts zirga pakavs palīdzot atbrīvoties no māņticības :)

Atslēdzies Bacardi

« Atbilde #20 : 2016. gada 11. decembris, 13:39:59 »
Sienas pulksteni pagriežu par minūtēm 7 uz priekšu, lai nenokavētu. Zinu, ka pulkstenis steidzas, bet tik un tā tas nostrādā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #21 : 2016. gada 11. decembris, 14:12:31 »
Arī kādreiz bija pulkstenis, kas nedaudz steidzās un, kamēr starpība ar precīzo laiku nepārsniedza 5 min, pat nedomāju to pieregulēt. Speciāli griezuši uz priekšu gan neesmu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2016. gada 11. decembris, 14:31:47 »
Nekad nekāpju uz kanalizācijas aku vākiem. Man kaut kā bail, vai pretīguma sajūta. Nezinu skaidru iemeslu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2016. gada 11. decembris, 15:53:31 »
Nekad nekāpju uz kanalizācijas aku vākiem. Man kaut kā bail, vai pretīguma sajūta. Nezinu skaidru iemeslu.
Veselīgs pašsaglabāšanās instinkts. Nekad nezini, kurš vāks iebrauks akā kopā ar tevi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #24 : 2016. gada 11. decembris, 16:05:19 »
Ha! Arī nekāpju, bet tas reflekss no skolas laika - kaut kāds ticējums bija, ka uz ķezu (skat. Trix domu)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies itta

« Atbilde #25 : 2016. gada 11. decembris, 16:09:14 »
Sienas pulksteni pagriežu par minūtēm 7 uz priekšu, lai nenokavētu. Zinu, ka pulkstenis steidzas, bet tik un tā tas nostrādā.

Man arii kaadreiz bija nikjis pulksteni pagriest 10 min. :D ar patika, tagad vairs taa nedaru, nav sienas pulkstenja :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies dip

« Atbilde #26 : 2016. gada 11. decembris, 16:23:55 »
Mobilo uzlieku uz 5.30. Tad ik pēc 10 minūtēm nospiežu pogu, lai zvana atkal. Un tā reizes 6-7.
Pulkstenis ātrāks par 6 minūtēm.

Atslēdzies itta

« Atbilde #27 : 2016. gada 11. decembris, 18:23:10 »
Peedeejaa laikaa sevi piekjeeru, ka no vakara aizmirstu uzlikt modinaataaju un tad mostos ap 4:... un reguleeju uz vajadziigo laiku :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2016. gada 11. decembris, 22:56:21 »
un ja nepiecelsies 4os???bet uzreiz 9-os?
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2016. gada 12. decembris, 11:49:00 »
Par pilsētām, kur jau būts, kgan citās nav būts, pievienojos Narcisei. Tik man tās top ir Helsinki un Berlīne.