Mana 1 radiniece vecumā ap 70 mazgā un uzkrāj pat jogurta un krējuma trauciņus, celofāna iepakojumus no maizes, visādus reklāmas bukletus, utt utp ar domu, ka viss tas saimniecībā noderēs, kaut visbiežāk tas viss tikai krājas un netiek izmantots nekā.
ja krājās grēdās un kaudzēs, tad protams ku-kūu
bet es (man līdz 70 ohohoo...) arī pietaupu izlietoju visādas stikla mazburciņas, plastmasas trauciņus ar vāciņiem (a-la dimdiņkāposti) un reklāmas bukletus un nebūt neuzskatu to par dīvainu ieradumu

dīvainība būtu piem maximas iepirkuma maisu mest miskastē un speciāl pirkt miskastes maisus
bukleti man aiziet ko noklāt darba virsmu un rajonu, kad sīkās zivteles jātīra (nupat ies vaļā, ledus ir!)

plastmasas trauciņi noder āķiem u.c. birstošām sīklietām. vidēji viņi iztur 1-2 gadus, pirms saplīst...kā arī ēdiena līdzdošanai bērniem. Mazgā šos (un burciņas) traukmašīna.
stikla mazburciņas noder sīrupiem un medum. arī pamatā līdzdošanai. atpakaļ nenāk nekas, bet ir dubults ekoloģisks prieks, ka bērni dzer mūsu gatavotās sulas un burciņas ir bijušas apritē 2x
bet par to, ka jauniešiem veciešu ieradumi var šķist smiekļigi - piekrītu

paaudžu maiņa saucās