Autors Tēma: Te kāds kustas?  (Lasīts 30415 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Te kāds kustas?
« Atbilde #60 : 2017. gada 20. marts, 23:27:24 »
Lai veicas ;).
A dr vispār nenoliedz alko labvēlīgu ietekmi uz veselību :)
Un no viena apbērēta sportiska drauga izdarīt secinājumus..., hmm...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2017. gada 20. marts, 23:40:25 »
Nu, ja runājam par sportošanu - es jau arī nesportoju. Nedz skrienu, nedz nūjoju, nedz sporta zāli apmeklēju. Man arvien bijis grūti piedabūt sevi kustēties pašas kustēšanās pēc, bez praktiska mērķa. Sportošanu man aizstāj fiziskais darbs un daudz hobij-aktivitāšu svaigā gaisā. I labs darbs padarīts, i rumpis izkustināts, i pašai prieks. Ko vēl vajag?  :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #62 : 2017. gada 21. marts, 07:17:46 »
Neko jau nevienam nespiež darīt un nevienam tāpēc nav savā priekšā jātaisnojas. Cilvekam pašam ir iespējas zināmā mērā veidot savu dzīvi un labāk lai viņš jūtās laimīgs ar sevis izvēlēto dzīvesveidu, nevis lauž sevi kaut kādu vispārēju stereotipu vai iedomu nomocīts un dara to, ko nepavisam negribas..

Atslēdzies dille

« Atbilde #63 : 2017. gada 21. marts, 09:19:05 »
Bet cik forši ir sevi nedaudz pamocīt, piespiest un tad redzēt rezultātus. ka pamazām viss notiek un uzlabojas un pilnīgi nekas nav bezcerīgs, tikai jāgrib un jādara.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #64 : 2017. gada 21. marts, 09:27:59 »
Bet cik forši ir sevi nedaudz pamocīt, piespiest un tad redzēt rezultātus. ka pamazām viss notiek un uzlabojas un pilnīgi nekas nav bezcerīgs, tikai jāgrib un jādara.

tas ir baigi pozitīvi stimulējoši arī laulības dzīvē. Ka vīrs pēc 25 gadiem aizvien neuzkrītoši noskata sievu, kas no dušas iznākusi ar dvielīti apkārt defilē un sieva arī sajūt vīra tīri fizisko vērtību visa ķermeņa (nevis tikai viena orgāna) apjomā

Atslēdzies dille

« Atbilde #65 : 2017. gada 21. marts, 09:49:32 »
Nu nezinu, uz mani vīrs skatās uzkrītoši. bez dvielīša labāk

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #66 : 2017. gada 11. aprīlis, 08:25:20 »
Stirnu bukus kāds skrien? (laikam jautājums nepareizs, bet pardon!) Mēģināšu, bet esmu bik tramīgs, jo pa mežu man ne visai patīk, es pārsvarā šosejnieks.. Ka nepārcenšos :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #67 : 2017. gada 11. aprīlis, 14:38:19 »
Neskrienu. Biķernieku mežā ir ierīkota speciāla marķēta trase Stirnu buka treniņiem. Izgāju ar nūjām, skriet būtu smagi - ir kāpumi, kritumi, koku saknes, birstošas smiltis. Esmu gājusi arī Ogres Zilajos kalnos. Par konkrēto trasi nepateikšu (dažāda garuma trasēm ir atšķirīgs maršruts), bet viegli noteikti nebūs.
Jebkurā gadījumā, lai Tev izdodas, Bobi, tikt līdz finišam! Turēšu īkšķi!  :go_go:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #68 : 2017. gada 13. jūnijs, 07:29:34 »
Skatījos rīta sižetu - čalis apskrējis Latviju pa perimetru 21 dienā. Es teiktu, ka ekstrēma darbība, bet kad gan vēl, ja ne jaunībā. Veselība jau mazākais, bet 21 dienu iziet ārpus pilnīgi visa, ir skarbi. Labi, darbā var paņemt atvaļinājumu, bet pārējais - mājas, ģimene, bērni, - visticamāk, ka čalim vēl nekā no tā nebija, citādi es teiktu, ka tā darbība svārstās uz egoisma/varoņdarba sliekšņa. Bet varbūt tas tikai manā muļķīgā galvā, kur esmu sev uzlicis pienākumu par visu būt atbildīgam, visu nodrošināt, izdarīt utt.

Principā pavelk uz jaunu tēmu, varbūt arī ielikšu - varoņdarbs kā egoisma augstākā izpausme.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #69 : 2017. gada 13. jūnijs, 08:27:47 »
Izskatās, ka te vienīgā kustības forma ir - velšanās. :)
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #70 : 2017. gada 13. jūnijs, 08:41:40 »
Izskatās, ka te vienīgā kustības forma ir - velšanās. :)

Ārā no gultas un iekšā gultā? Un pa grīdceliņu līdz ledusskapim? :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #71 : 2017. gada 30. jūnijs, 09:14:33 »
Stirnu bukus kāds skrien? (laikam jautājums nepareizs, bet pardon!) Mēģināšu, bet esmu bik tramīgs, jo pa mežu man ne visai patīk, es pārsvarā šosejnieks.. Ka nepārcenšos :)

Kā izrādās, tas ir iespējams un nu jau trešo reizi. Protams, nekļūdīšos, ja teikšu, ka Stirnubuks ir grūtākās no populārajiem sacensību seriāliem. Ja neskaita varbūt "Stipro skrējienu", kuram motivāciju tā arī neesmu sapratis, jo tā vairs nav tikai skriešana, bet pārvietošanās pa mākslīgi radītiem šķēršļiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #72 : 2017. gada 30. augusts, 16:37:35 »
Vienības velobraucienu kāds brauc? Tur taču brauc pat pērtiķīši un balerīnas! For fun... Diezkas jau nav, dibens būs beigts, bet ko lai dara? Tautas kustība par lielu naudu taču jāatbalsta!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #73 : 2017. gada 30. augusts, 18:21:31 »
Kad būs tas velobrauciens? Šodien piefiksēju, ka daudzi sporta klases vellapēdisti minās pa ielām.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #74 : 2017. gada 30. augusts, 18:51:34 »
Svētdien