Reakcija bija uz šo izteikumu, nevis alkohola tirdzn. ierobežošanu
Slinkums meklēt, bet gan jau par sterilizāciju arī ir viegla novirze no oriģinālās domas
Zigfrīd, man liekas dīvaina šī padomiskā tendence -sagrozīt
Man ir grūti svešās galvās ielīst, y uztvere mums katram savādāka dota ... Kā uztvēru dažu cilvēku tekstus, tā y rakstu.
Un tas izteikums bija ne vairāk kā nopietni domāta neliela provokācija nolūkā pamudināt šejieniešus tā vietā, lai konstatētu situāciju, šaut ārā savus variantus, ko tad darīt, lai to problēmu risinātu?
Man gribas saprast, vai ir tā, ka TPLV ir taisnība jautājumā par 110%, un šī diskusija ir tikai tāda kā paburkšķēšana virtuvē pie galda (ar ko te, starp citu, mūžīgi čīkstošais zigfrids nodarbojoties)? Ja runa ir par risinājumiem, tad (man arī slinkums - visu no jauna nepārlasīšu) rezumē pagaidām ir aptuveni sekojošs:
1. Sterilizēt (vēlējuma izteiksmē). Variants izticis bez redzamas pretestības no pārējo pļāpātāju puses.
2. Aizliegt alkoholu. Reakcija: tas nekam neder, jo ... sausais likums ASV, Svetka - konfetka, NL kandžas aparāts, utt.
3. Par to, ka policija vai soc. dienesti ko vairāk varētu pasākt ... par to tā īsti neviens laikam pat neieminējās, jo ... tie tāpat ir slinki, kamēr kāds nestaigā pa ielu ar nazi mugurā, vienādiņ neko nedarīs ...
Vai vēl kādi bija varianti?