Autors Tēma: Esam tālu no dabas aizbizojuši  (Lasīts 89116 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: Esam tālu no dabas aizbizojuši
« Atbilde #75 : 2017. gada 24. maijs, 23:57:33 »
lasu un brīnos,jo man likās,ka BIJU nervozā pilsētniece...izrādās,Camma mani pārsit uz visiem 100
šogad varži maz kurkst,sauss
kukūze arī,vazājas,ta ir,ta nav
zemesvēžus vēl nedzirdu,mož arī nedzirdēšu,jo viņi pa nakti ņemas
bet vsp feini,ap kādiem...Xviņu zin-ta pupuķis,ta kukūze,zīli varētu nošaut..spiedz kā traka

Atslēdzies Camma

« Atbilde #76 : 2017. gada 25. maijs, 00:04:06 »
Nupat visa košku banda grabēdama sabruka pa trepēm augšā - acis izspiedušās, villa gaisā. Domāju, ka kaimiņu suns atkal atbizojis. Bet tas tik šerminošs nav, koškas ar šamo jau apradušas. Ha, izrādās, ka otrpus dīķītim stāv buks un ...rej! Nu tāāādu ērmu mani zverjugas vēl nebija redzējuši.
Visus sakost!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #77 : 2017. gada 25. maijs, 10:59:09 »
Ir jau pie mums arī cikādes (cikādītes). Nu tās kas apšpļauda zāli un špļāvienos dzīvo. Pieņemu, ka kaut kādas skaņas arī izdod, bet sacensties ar dienvidniecēm droši vien nespēj - tās jau tā kā uz ķemmmes zariem tirkšķina.

Par tālu no dabas... Kad tikko sāku skatīties Dabas fonda zivjērgļu tiešraides, dažs pilnā nopietnībā čatoja - vai tad nevarēja tam ērglim kameru citai ligzdai pielikt, jo lūk šai tāds baigs celms (priedes galotnes atliekas) pa vidu!  :faint: Nē nu, protams, tas ērglis vietu ligzdas iekārtošanai izvēlējās tikai tāpēc, ka kamerā selfijus varēs taisīt...  :smej: Pēc šādām bildēm - kurš gan šaubītos.

[attachment deleted by admin]
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #78 : 2017. gada 31. maijs, 09:32:24 »
zemesvēžus vēl nedzirdu, mož arī nedzirdēšu ,jo viņi pa nakti ņemas

Dienā jau šiem dzīves nav, feirīūdeni lej rīklēs ...:D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #79 : 2017. gada 02. jūnijs, 22:55:58 »
Johaidīīīī, nu gan laiki pienākuši - lai izkāptu no autiņa, vispirms gāganu (stārķi) jāaiztišina, citādi tā jokaini - stāv un lūr pa autiņa logu iekšā, ij nezini, vai nedos ar garo knābi bietē, kamēr vīkšķīsies pa durvīm laukā. Aiz traktoreļa staigā kā lielie, nemaz nebīstās. Rūcoša tehnika nekas īpašs, uztver kā popkorna plīti - staigā pakaļ un uzlasa treknos maijvaboļu kāpurus.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #80 : 2017. gada 03. jūnijs, 00:17:17 »
Johaidīīīī, nu gan laiki pienākuši - lai izkāptu no autiņa, vispirms gāganu (stārķi) jāaiztišina, citādi tā jokaini - stāv un lūr pa autiņa logu iekšā, ij nezini, vai nedos ar garo knābi bietē, kamēr vīkšķīsies pa durvīm laukā. Aiz traktoreļa staigā kā lielie, nemaz nebīstās. Rūcoša tehnika nekas īpašs, uztver kā popkorna plīti - staigā pakaļ un uzlasa treknos maijvaboļu kāpurus.

Katram sava sapratne jautājumā, kurš ir īstais īpašnieks un saimnieks gan traktorelim, gan zemei, uz kuras tas stāv. Stārķis takšu jūs pie sevis ciemos aicinājis nebija? Nu, vot y stāv un lūr! Normāla reakcija! :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #81 : 2017. gada 03. jūnijs, 15:43:18 »
Nāāā, šajā gadījienā stārķis bij niaicināc ciemiššš.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #82 : 2017. gada 03. jūnijs, 15:46:33 »
A vot! Apskaudiet! Man personīgs Saules gabals iedāvināts!
Kā no rīta ceļos, tā dzeltens saules gabals redzams - rapša lauks ķēķa logā. Un nav svarīgi, vai saule spīd, vai lietus list - saulains noskaņojums IR garantēts.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #83 : 2017. gada 04. jūnijs, 09:18:29 »
Ak, ku krāšņi - virs priežu jaunaudzes zili-mells mākonis, bet tam pa virsu saule. Un nekust ne lapiņa. Ideāls klusums - ne vardes plist, ne dullā dzeguze bļaustās. Svēcdiena.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #84 : 2017. gada 04. jūnijs, 10:23:55 »
Mana dzeguze, vai pat divas, vismaz 50 gadus šorīt  noskaitīja.

Vārna grozās tuvumā, līdzko uz kompostkaudzes pusi eju. Vakar pametu gaļas krikšus zālē, kādus 3 m no sevis. Cik smieklīgi tā vārna tuvojās, sāniski, visu laiku ar vienu aci uzmanot, vai neķeršu šo aiz astes.

Bet vislielākā dusma uz kaut kādu kaimiņu maitu-kaķi, kas izkašāja dobes savai čupai. Tagad visu nokrāvu ar žagariem, lai nevar aptupties, visu smuko dobju skatu izbojāja.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #85 : 2017. gada 04. jūnijs, 10:26:28 »
Camma, es Tevi apskaužu! Pozitīvi.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #86 : 2017. gada 25. jūnijs, 22:32:56 »
Maniem dārza ežiem ģimenes pieaugums!, šovakar redzēju mazos ezēnus!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #87 : 2017. gada 30. jūnijs, 06:46:04 »
Šorīt izvelkos ar kafijkrūzi uz lieveņa laiku novērtēt. Sīks smidzeklis.
Uz elektrības vada divas žagatas, izskatās pajaunas. Viena ik pa laikam iekrekšķas.
Pa vārtu apakšu ielien kaimiņu kaķis, lai dotos veikt rīta tualeti manās puķdobēs :(
un pamedītu kādu sīkputneli...
Paškicinu prom, uzmetis man nīgru skatu izlien pa vārtapakšu atpakaļ. :)
Hē, bet žagatas pa vadu šim seko un komentē viņa pārvietošanos,
medības rīta agrumā nebūs rezultatīvas gan!
Šorīt ar bļaustīgajām žagatām biju uz viena viļņa un nospriedu,
ka kāda jēga no tām garastēm arī ir ;)
Sīks, ļauns prieciņš par kaimiņu runcim izjaukto rītu :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #88 : 2017. gada 30. jūnijs, 07:11:53 »
Es ar klausos žagatas. Izdomāju, ka tās, kas smalkās balstiņās ķērkuļo ir sievieši, bet rupjajās vīrieši piebalso.

Kaķim nepatīk, ka vējš un viss čab, ausis grozās uz visām pusēm, ka neizmežģī... Palūr uz mani laikpalaikam - "varbūt ejam iekšā labāk?"

Atslēdzies tuk

« Atbilde #89 : 2017. gada 30. jūnijs, 08:05:03 »
...un slapjš, viss pielijis un vēl līņā.
Kaimiņruncim šodien visa diena sačakarēta - paši agri prom,
minkāns līdz vēlam vakaram kā parasti lai, blandās pa kaimiņiem...
Tagad sabozies tup uz viņu virtuves palodzes, jo abas žagatas šo vēljoprojām vaktē,
sēž iepretim uz vada, kā šis izdara kādu mazāko kustību, tā ceļ trauksmi. :)

p.s. daudz netrūkst, ka mani sāks grauzt sirdsapziņa par savu sīko rīta prieciņu,
grūti viņam, līst, auksts, vaktnieces...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 30. jūnijs, 08:13:00 no tuk »