Revolūcija a la maidans?
It kā jā, bet austrumu kaimiņš to tik vien gaida.
Bet sakne jau tā, ka liela daļa varturu diezgan neslēpti un neatkarīgi no politiskā spēka deklarētā virziena, pūš tieši pu stabulē. Kas rafinētāk, kas atklātāk, bet darbības ir kā īlens...
Nu, vot, bļin, cik labi mēs zinām, ko gaida austrumu kaimiņš! Es vienmēr brīnos, cik mums kaimiņu domāšanas ekspertu! Otrkārt, mūsu "elite" šo kārti visus šos gadus vien izspēlē. Mani, ja atklāti, tas mazliet uzjautrina.

, tā teikt, tikai nevis grābekļi, bet āķīšus plikus, uz kuriem uzķerties vajadzēja. 25+ gadus no vietas visas savas iespējamās problēmas atrisina, piemetot aizvien jaunu un jaunu malciņu vienas pingvīnu fobijas ugunskuram. Un lai pēc tam kāds pasaka, ka tie pingvīni NAV stulbi.
Ja par lietu, tad nē ... Ir arī cits variants, - par katru līdzīgu gadījumu izmantot savas likumos noteiktās tiesības maksimāli. Ja ir darbinieks, kurš mēģina izvilināt naudu, - momentā sūdzību, lai atbild, lai raksta, lai atrakstās, lai tēlo, ka kko pārbauda. Ir bijis gadījums, kad CP inspektors pamēģināja ... Uzrakstīju papīru ar jautājumu, kāpēc pie viņiem strādā tāds un tāds, kurš CSN nezina? Nu, ko, - rakstījās un atrakstījās. Galvenā ideja - jebkurš līdzīgs mēģinājums izkrāpt Tavu naudu nekad nebeidzas nesodīti, t.i., - kantorim papildu darbs ir garantēts. Kamēr vai nu būs spiesti atzīt, ka mums pofig uz pilsoņu tiesībām (beigs tēlot demokrātiju), vai arī aizrīsies ar sūdzībām savās nelikumībās un nekompetencē.
Un kā stabulē kurš pūš, man ir pilnīgi vienalga.