Autors Tēma: Stulbeņi pie stūres  (Lasīts 6743 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Stulbeņi pie stūres
« Atbilde #30 : 2017. gada 03. novembris, 14:11:13 »
No pases nevar atteikties. Es šogad mainīju dokumentus, apsvēru domu, ka man to grāmatu nevajag, paņemšu tikai ID karti. Nesanāca - migrācijas dienestā man pateica, ka pasei ir jābūt obligāti.

Tikko pirms 10 min man viens pieaudzis cilvēks pateica - man nav pases, tikai ID... Tā ka nebūs taisnība

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2017. gada 03. novembris, 14:38:54 »
man tūlīt būs visi dokumenti jāmaina, visiem iztek termiņš, arī tiesībām. Moš vārdu pie viena samainīt?  :rofl:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2017. gada 03. novembris, 14:53:26 »
Personas kodu vari.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2017. gada 03. novembris, 14:56:46 »
Personas kodu vari.

negribu lai man personas kods būtu tik bezpersonisks kā zirņu burciņas svītrkods

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #34 : 2017. gada 03. novembris, 19:44:20 »
Tad,kad ņēmu ID,darīju to tāpēc,ka man vnk nebija naudas pasei,un tā arī dzīvoju ar kartiņu,nekur nekādas šaizes nav bijušas.Tagad gan laikam būs jāiegādājas pasi.Tikko apskatījos- derīga no 2015.-2020.g.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #35 : 2017. gada 03. novembris, 20:30:55 »
Tikko pirms 10 min man viens pieaudzis cilvēks pateica - man nav pases, tikai ID... Tā ka nebūs taisnība
Es gribēju tikai ID, bet man pateica, ka tā nevar, pasei ir jābūt obligāti. To pateica darbiniece, kas mani fotografēja un ņēma pirkstu nospiedumus dokumentam, tāpēc arī es to pieņēmu kā neapstrīdamu faktu.
Sanāk, ka nevar paļauties pat uz to, ka iestādes darbinieki paši zinās, ko var, ko ne :sad_smiley:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #36 : 2017. gada 03. novembris, 20:41:54 »
Sanāk, ka nevar paļauties pat uz to, ka iestādes darbinieki paši zinās, ko var, ko ne :sad_smiley:

Nevar paļauties.... NEDRĪKST.
Cik nav gadījumu, kad viena iestāde prasa to, ko cita aizliegusi?!
Citreiz nevar saprast - viņi tā runā dēļ nekompetences vai vnk no augšas ir pavēle izvilkt max no iedzīvotājiem ?!
Ja es klausītu CSDD konsultantiem, auto pirkšanai ārpus LV atmestu ar roku.
Tak izteicu viņiem aizdomas, ka viens no mums dzīvo paralēlā pasaulē, jo viņi man saka vienu, cilvēki, kas ar to ikdienā nodarbojas un pielieto praksē - kaut ko citu. Nuuuu.. tālāknpar likumu citēšanu/ pie kam no konteksta izrautiem pantiem/ netikām..

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 03. novembris, 20:53:26 »
Ir idejas, kā šo ārstēt?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2017. gada 03. novembris, 23:29:40 »
Ir idejas, kā šo ārstēt?
Tu tiešām domā, ka šamais ir ārstējams?
Горбатого могила исправит.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2017. gada 03. novembris, 23:39:29 »
Viens iespējams variants ir.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #40 : 2017. gada 03. novembris, 23:52:30 »
Viens iespējams variants ir.

Revolūcija a la maidans?
It kā jā, bet austrumu kaimiņš to tik vien gaida.
Bet sakne jau tā, ka liela daļa varturu diezgan neslēpti un neatkarīgi no politiskā spēka deklarētā virziena, pūš tieši pu stabulē. Kas rafinētāk, kas atklātāk, bet darbības ir kā īlens...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #41 : 2017. gada 04. novembris, 07:09:42 »
Šaruna sāk braukt ierastajās zigsliedēs.Un sāk atgādināt seno Hazanova uzstāšanos par papagaili, kurš bazūnēja "Tīģeriem zoodārā nokrāpj gaļu!! Es neklusēšu!!"

Jā jā, taisiet revolūciju...

Un tā tas sašutums rodas. No virsrakstu lasīšanas, un klaigāšanas. A ja paskatās dziļāk, un vēl padomā , un vēl, re, forumā apspriež... Čiks vien paliek no "problēmas"...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #42 : 2017. gada 04. novembris, 08:56:56 »
Šaruna sāk braukt ierastajās zigsliedēs.Un sāk atgādināt seno Hazanova uzstāšanos par papagaili, kurš bazūnēja "Tīģeriem zoodārā nokrāpj gaļu!! Es neklusēšu!!"

Jā jā, taisiet revolūciju...

Un tā tas sašutums rodas. No virsrakstu lasīšanas, un klaigāšanas. A ja paskatās dziļāk, un vēl padomā , un vēl, re, forumā apspriež... Čiks vien paliek no "problēmas"...

Nu, šitais jau atkal atgādina mūsu politiķu publiskās runas no sērijas "Runāja, runāja, bet neko nepateica." :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #43 : 2017. gada 04. novembris, 09:01:45 »
Nevar paļauties.... NEDRĪKST.
Cik nav gadījumu, kad viena iestāde prasa to, ko cita aizliegusi?!
Citreiz nevar saprast - viņi tā runā dēļ nekompetences vai vnk no augšas ir pavēle izvilkt max no iedzīvotājiem ?!
Ja es klausītu CSDD konsultantiem, auto pirkšanai ārpus LV atmestu ar roku.
Tak izteicu viņiem aizdomas, ka viens no mums dzīvo paralēlā pasaulē, jo viņi man saka vienu, cilvēki, kas ar to ikdienā nodarbojas un pielieto praksē - kaut ko citu. Nuuuu.. tālāknpar likumu citēšanu/ pie kam no konteksta izrautiem pantiem/ netikām..

ir pienācis daudzo un sarežģīto likumu laikmets un es vairs neesmu tik naivs, lai cerētu, ka "uz telefona" sēdēs augstākā ranga speciālists, kas brīvi sērfo pa astoņpadsmit likumiem un trīsdesmit diviem MK noteikumiem, kuru vidējais biezums ir 30 lappuses. Līdz ar to, padomājot reāli, ko šis cilvēciņš var atbildēt.. nu, tā.. kaut kāds priekšstats jau viņam ir par vispārējo kārtību, bet ne sarežģītas detaļas...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #44 : 2017. gada 04. novembris, 09:07:16 »
Revolūcija a la maidans?
It kā jā, bet austrumu kaimiņš to tik vien gaida.
Bet sakne jau tā, ka liela daļa varturu diezgan neslēpti un neatkarīgi no politiskā spēka deklarētā virziena, pūš tieši pu stabulē. Kas rafinētāk, kas atklātāk, bet darbības ir kā īlens...

Nu, vot, bļin, cik labi mēs zinām, ko gaida austrumu kaimiņš! Es vienmēr brīnos, cik mums kaimiņu domāšanas ekspertu! Otrkārt, mūsu "elite" šo kārti visus šos gadus vien izspēlē. Mani, ja atklāti, tas mazliet uzjautrina.  :ou: , tā teikt, tikai nevis grābekļi, bet āķīšus plikus, uz kuriem uzķerties vajadzēja. 25+ gadus no vietas visas savas iespējamās problēmas atrisina, piemetot aizvien jaunu un jaunu malciņu vienas pingvīnu fobijas ugunskuram. Un lai pēc tam kāds pasaka, ka tie pingvīni NAV stulbi.

Ja par lietu, tad nē ... Ir arī cits variants, - par katru līdzīgu gadījumu izmantot savas likumos noteiktās tiesības maksimāli. Ja ir darbinieks, kurš mēģina izvilināt naudu, - momentā sūdzību, lai atbild, lai raksta, lai atrakstās, lai tēlo, ka kko pārbauda. Ir bijis gadījums, kad CP inspektors pamēģināja ... Uzrakstīju papīru ar jautājumu, kāpēc pie viņiem strādā tāds un tāds, kurš CSN nezina? Nu, ko, - rakstījās un atrakstījās. Galvenā ideja - jebkurš līdzīgs mēģinājums izkrāpt Tavu naudu nekad nebeidzas nesodīti, t.i., - kantorim papildu darbs ir garantēts. Kamēr vai nu būs spiesti atzīt, ka mums pofig uz pilsoņu tiesībām (beigs tēlot demokrātiju), vai arī aizrīsies ar sūdzībām savās nelikumībās un nekompetencē.

Un kā stabulē kurš pūš, man ir pilnīgi vienalga.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. novembris, 09:15:39 no Zigfrids »