Autors Tēma: Ilona Balode  (Lasīts 17556 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ilona Balode
« Atbilde #60 : 2018. gada 19. maijs, 00:29:15 »
Nu beidz, un kas tad meiteni attīstīs?,
tam “gudrajam“ puisim tak dumju meiteni vairs nevajadzēs, kad būs attīstījies...
Ņems un pametīs, aizies pie gudrītes un muļķītei  viss darbs vējā... ai, ai, ai :(

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #61 : 2018. gada 19. maijs, 00:30:44 »
It kā jau katrs pats savu dzīvi var "bohēmiski" noplederēt, cik "ātri un nepareizi" pašam tīk. Tikai tā ir nerēķināšanās ar saviem tuvajiem cilvēkiem, vēl jo vairāk - bērniem. Štruntīgi ir kā šajā gadījumā, kad paliek kopjams un vācams uz tuvinieku kakla. Kad paliek jauna sieviete, kas tāda bohēmista pēc norakusi savu dzīvi, un bērns bez tēva atbalsta.
Jā, katrā ziņā, bērnam starta pozīcija dzīvē var būt visai tālu no ideālās.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2018. gada 19. maijs, 00:31:45 »
It kā jau katrs pats savu dzīvi var "bohēmiski" noplederēt, cik "ātri un nepareizi" pašam tīk. Tikai tā ir nerēķināšanās ar saviem tuvajiem cilvēkiem, vēl jo vairāk - bērniem. Štruntīgi ir kā šajā gadījumā, kad paliek kopjams un vācams uz tuvinieku kakla. Kad paliek jauna sieviete, kas tāda bohēmista pēc norakusi savu dzīvi, un bērns bez tēva atbalsta.

Meitene jau ar bij bohēmiste ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #63 : 2018. gada 19. maijs, 00:36:09 »
Esam aizgājuši no konkrētā uz vispārīgo

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2018. gada 19. maijs, 00:37:43 »
Nu beidz, un kas tad meiteni attīstīs?,
tam “gudrajam“ puisim tak dumju meiteni vairs nevajadzēs, kad būs attīstījies...
Ņems un pametīs, aizies pie gudrītes un muļķītei  viss darbs vējā... ai, ai, ai :(
Oi! Te ir jārunā vēl par citiem arhaismiem, kuri savulaik kā nederīgi atmesti. Pilnīgi bail par tumsoni līdzcilvēku acīs tapt. :) Redzi, ir grūti dot kādus derīgus padomus sabiedrībai un tās atsevišķiem indivīdiem tad, kad paradums bikses novilkt pāri galvai ir kļuvis par normu. Katrai dzīvotspējīgai lietai ir sava tehnoloģija, kā šī lieta ir darbināma. Mēģināt pamatot Bībeles tekstus ar astroloģiju taču ir bezcerīgi. Te ir tieši tāda tā situācija.
Mana atbilde ir - laulība ir līgums, un pret to ir jāieaudzina nopietna attieksme kā puišiem ,tā meitenēm. Nez' vai mūsdienu sabiedrībā daudzi šādu padomu ņems par nopietnu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #65 : 2018. gada 19. maijs, 00:42:56 »
"Pirms" stāties laulībā vai gulties gultā ar puisi.
Mana teorija saka ... lai gan - ne mana īstenībā ... Saka, ka (ejam vēl tālāk) Vīrieti dzīvē virza tikai (pa lielam) 2 lietas - sievietes un vara. Otrais pēc visiem likumiem ir pieejams tikai nedaudziem, bet, aplūkojot pirmo, apziņa, ka "esmu gana labs jau, - meiteņu man netrūkst" lielā daļā gadījumu "izslēdz" vīrieša motivāciju attīstīties. Tātad ... Gudrai meitenei ir iespējas ne tikai dot jaunam vīrietim iespēju neapstāties savā attīstībā, bet pat vēl vairāk, - gudra meitene var būt pēdējā jauna vīrieša audzināšanas un uzskatu veidošanas instance. Pēdējo es ļoti labi redzu sava 19 g. v. dēla gadījumā. :)
Apskatāmajā (tēmas) gadījumā man ir aizdomas, ka I.B. nav pielietojusi nevienu no abām iespējām.

Zigi, nepin iekšā te liriku. Veciem narkomāniem jebkurai meitenei ar līkumu vajadzētu apiet. Diemžēl to nesaprot. Nevis vēl kaut kādu atbildību uzņemties.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2018. gada 19. maijs, 00:44:46 »
Esam aizgājuši no konkrētā uz vispārīgo

Konkrēti jau ir kā ir :(
Kuru neskar personīgi, tie visi gudri... ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2018. gada 19. maijs, 00:48:15 »

Zigi, nepin iekšā te liriku. Veciem narkomāniem jebkurai meitenei ar līkumu vajadzētu apiet. Diemžēl to nesaprot. Nevis vēl kaut kādu atbildību uzņemties.

Bet redz, Maliginam ar līkumu apkārt vis negāja, tagad dala ļimonus ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #68 : 2018. gada 19. maijs, 06:56:18 »
Lasīju jau pirms kāda laika žurnālā un kadu laiku nevareju attapties. Kāpēc viņa to dara, man ir neizprotami. Aprakt savu un bērna dzīvi cilvēka dēļ, kurš to pat neapzinās. Ir taču citi cilvēcīgi veidi, kāsituaciju risināt, nenodarot nevienam pāri. Žēl Ilonas un nesaprotu viņu.
Ziga runas par celoņiem un sekām- piedod, galīgi garām. Tā dzīvē notiek bez iemesla, bet nu prātuļot var dažādi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #69 : 2018. gada 19. maijs, 10:49:48 »

Pareizi, nostājai "Es ar narkotiku lietotājiem nesaejos" ir jābūt katra meičuka smadzenēs kā granītā iecirstai. Zinot to, jauni vīrieši, domāju, kļūs stingri rezervētāki kopumā pret to draņķi. Par alko - tāpat.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2018. gada 19. maijs, 10:56:15 »
Un vispār ... Kas ir Ūdrītis? Es sevišķi neinteresējos, bet, cik man zināms, ir bijusi viena kaut cik populāra dziesma savulaik. Viena! Tas ir pietiekoši, lai par viņu kā īpaši tagad interesētos? Domāju, ka nē. Ar tādu "diskogrāfiju" manuprāt ir nepietiekoši, lai preses slejās ilgstoši gozētos.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #71 : 2018. gada 19. maijs, 11:14:17 »
Zigi, vēlreiz - konkrētā publikācija ir par Ilonu Balodi nevis par Rolandu Ūdri.  Iespējams, tāda publikācija būtu aŗī tad, ja Ilonai dzīvotu kopā ar kādu sabiedrībā nezināmu X. Viņa ir pietiekami spilgta un interesanta personība per se, nevis piekabe Rolandam Ūdrim, kurš gan  ar The Hobos un savā laikā izdotajiem albumiem arī bija pietiekami spilgta personība Latvijas rokmūzikā un ne tikai

Atslēdzies tuk

« Atbilde #72 : 2018. gada 19. maijs, 11:36:05 »
Zigfrīdam tak cilvēks ir vienīgi vīrietis... :D
Sekos jautājums, kas tā I.B.?, nav radības kroni atturējusi no dzeršanas... jau rakstīja,
ka tā sievietes misija- uzstādīt vāāārgo virietīti uz pareizā ceļa, vīrietītim pašam grūti
pretoties alko un narko vilinājumiem ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #73 : 2018. gada 19. maijs, 15:59:02 »
Ja Zigīts lasītu grāmatas, tad saprastu  kaut ko vairāk par šiem cilvēkiem. Tas tā, atbildot uz pilnīgi vienpusējo skatījumu un vispār - ne jau par kāda cilvēka kaitīgajiem paradumiem es domāju, lasot to rakstu.

No tādas nelaimes nav pasargāts neviens,un lasot es domāju vairāk par to, vai drīkst pakļaut tādai dzīvei bērnu. Ka kaut kas ir bērna nākotnes labad jāupurē -lojalitāte , pienākuma apziņa, atmiņas par kādreizējo mīlēto cilvēku.Un pašas nākotnes labad, jo nav labi, ka bērna māte ir dzīves sabradāts upuris.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #74 : 2018. gada 19. maijs, 16:42:22 »
“...atmiņas par kādreizējo mīlēto cilvēku...“
Nu tekstā ir vēl joprojām -

“Man ir cilvēks. Ar kuru es apprecējos un kuru mīlu. Viņš ir mājās. Ratiņkrēslā.
Tas neko nemaina. Mīlestība nav tikai rozā baloni. Mīlestība ir arī tas.
Viņš ir mans labākais draugs, vīrs, brālis un tēvs vienā personā.
Tas, ka viņam šobrīd ir slikti, nenozīmē,ka man viņš jāpamet.“
“Var jau atteikties, bet kā dzīvot tālāk? Domā baigi viegli?“
“Nē, nepārproti - mēs esam nelaimīgi, bet abi kopā.“

Nedomāju ka pametot jutīsies labāk un bērns no tā ko iegūs, drīzāk pretēji,
kaut nekur nemanīju, ka bērns būtu kā apdalīts.
Iespējams izaugs līdzcietīgs, empātisks cilvēks, jo zinās ka ne visi ir veseli, smaidīgi
un dzīve vien rožu lauks...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 19. maijs, 16:58:53 no tuk »