Nu re, tarkšķī tēma atgriezusies..
Par to ārā nemešanu. Šķietami laba lieta, bet nemetot neko ārā, situācija veidojas tāda, ka nevajadzīgās (neizmestās) lietas uzkrājas un ir nepieciešama noliktava, kur tās uzglabāt. Labi, piekrītu, drēbes, kā Spārka teica, var pārtaisīt par leļļu drēbēm vai spilventiņiem. Bet kur ellē tik daudz leļļu ņemt un kur glabāt 784 spilventiņus? Tam atkal vajag noliktavu.
Tā kā es esmu ārā metējs un cenšos izmest pēc iespējas vairāk, es vairāk aizstāvu atkritumu pārstrādi, nevis ārā nemešanu.
Manai ārā mešanai gan ir īpatnība - ja jāizmet kādi priekšmeti, es nereti tos izkomplektēju un pievācu lietiņas, kas citur var noderēt - skrūvītes, dažādus elementus, atsevišķas detaļas utml, kur es intuitīvi jūtu, ka saimniecībā kkas no tā var ievajadzēties. Tiesa gan, ik pēc laiciņa es pārskatu arī uzkrāto un ja gadus 3 nekas nav bijis vajadzīgs, tas tāpat tiek izmests. Protams, ka ievajagas tūlīt pēc tam, bet o.k., tas vairs nav svarīgi, izņēmuma situācijām risinājumi rodami attiecīgo materiālu veikalos..