Nu vot, man arī piemetās "vajadzētu, bet nevar". Puikas samācījušies cept olas. Tātad katru rītu vismaz pa divām uz deguna. Un pa kādai vakarā. Mums ir vienas olas lieluma panniņa, kamēr sacep, vakars pienāk. Vecā padlaiku alumīnija olu panna nenormāli rauj klāt (kā ar šito cīnīties?), uz lielās - negrib, nav tas smukums un foršums (jā, atkal
man vajag, lai viņi iemācās pa virtuvi šiverēt un dara to labprātīgi...).
Domāju - paskatīšos, ko dod "iepērcieties internetā! Tas ir izdevīgi un lēti". Paskatījos. 220. Panna (ne aptaustīt, ne normāli apskatīties, izmēru var saskatīt tikai attēlā uz pannas etiķetes), 6,49. Nu tik daudz varu arī atrast, bildē izskatās pat tā nekas.
"
Atgādinam, ka minimālā pasūtījuma summa ir € 9,99, ja svars ir līdz 1 kg un € 12,99, ja svars ir lielāks par 1 kg."Ha. Man nevajag neko vairāk. Tikai Pannu. Vienu.
Ha 2. Kā es šaipus ekrānam varu zināt, cik tā panna sver? Pat materiāls nav norādīts - man mājās ir skārda pannele, ko pirdiens no plīts nopūš, un ir čuguna panna, ko ar abām rokām jāceļ. Bet cik sver tas, ko nevar pat pacilāt?
Nu labi, paskatīsimies kaut ko normālāku, kaķis maisā pa lēto diez vai būs lietojams. 23,50. Ja paši brauksiet pakaļ (50 km līdz Rīgai un vēl cauri pilsētai, pēc tam atpakaļ), dabūsiet pēc nedēļas. Ja uz pakomātu, tad 11 dienas.
Laikam man tik ļoti nevajag. Lai cep pa vienai.