Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81609 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #270 : 2021. gada 05. februāris, 08:42:56 »
80 tūkstoši biedru šobrīd - smuka biedrībiņa....

Pilnīgi PARTIJA sanāk, Covid 2030, lai ar perspektīvu :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #271 : 2021. gada 05. februāris, 22:07:31 »
Tak nebija nekāda lēmuma par to, Šuplinska kaut ko tādu izmuldējās, žurnālisti jau paspēja salikt virsrakstus portālos.
Es jau nošausminājos, vai tiešām tā.. jo nekāda pamata tam nav, situācija nav kļuvusi labāka, lai skolu palaistu vaļā kaut vai tikai mazajiem.. paldies Dievam, valdība nav galīgi jukusi..
Bet Šuplinska šūpojas līdzi māmuļām, kas brēca un vāca parakstus.. bet nu jau arī māmuļas norimušas, jo nu jau galdi un datori iepirkti ..

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #272 : 2021. gada 06. februāris, 07:50:48 »
Man šajā sakarā viens sakāmais. Vai tiešām valdība nevar visu nolemt vienā dienā! Un tikai PĒC TAM informēt cilvēkus un žurnālistus. Nevis visu nedēļu sniedz informāciju par to, ko plāno nolemt, bet galīgo lēmumu pieņem piektdienas vakarā!  :rat: Taču vienojieties savā starpā, tikai tad informējiet sabiedrību!
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 06. februāris, 08:07:43 no ...(cita) »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #273 : 2021. gada 06. februāris, 08:17:28 »
Mīļie un mīļās!
Neviens neko valstī nelemj bez ASV vēstniecības rīkojuma!
Būsim saprātīgi un iecietīgi gan viens pret otru, gan pret (apmaksātiem) vergiem mūsu valdībā!
(īpaši ar jauno ASV valdību)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #274 : 2021. gada 06. februāris, 08:27:54 »
ASV vēstniecībai vajadzētu būt pilnīgi pie kājas mūsu sīkās ķezas. Ja arī viņiem ir kādi nejauki plāni, tad ne jau tik dīvainās detaļās :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #275 : 2021. gada 06. februāris, 08:51:18 »
Kā gan valdība demonstrēs sūro darbošanos tautas labā, ja paziņos vien pēc lēmuma pieņemšanas. Tauta neticēs, ka visu nedēļu strādājuši. Bet tā - tādas domas mums un vēl šādas... un tad uzrodas INFEKTOLOGS un saka - nnnē, būs citādi. Kas valdībai atliek, pat žēl klūst, tā "rāvušies" visu nedēļu  :sarcasm:  (pielieku, lai kāds atkal nesašūmējas)

Atslēdzies reno

« Atbilde #276 : 2021. gada 06. februāris, 10:44:04 »
Ja būtu uzmanīgāk sekojuši, tad jau pāris dienas iepriekš ziņās parādījās šaubas par 1.-2. klasi, ka infktologi iebilst un galīgais lēmums būs piektdien.
Tas , ka sīkie pašlaik ir pārnēsātāji, ir reāls fakts - no rīta veselu atved uz b/d, pēcpusdienā  t 38, nākošā dienā, kā nekas nebūtu bijis, bet vecāki un vecākie bērni saslimst un  jau tā nopietnāk

Atslēdzies tuk

« Atbilde #277 : 2021. gada 06. februāris, 11:31:40 »
Ai, nu sekojuši... tik vien darba kā sekot. Murgains, manuprāt, tas darba stils. Zeķes te drīkst, te nedrīkst pārdot, zābakus nedrīkst ziemas laikā, grāmatas kā sola sūdzēties, drīkst... da nu...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #278 : 2021. gada 06. februāris, 12:27:10 »
Ja būtu uzmanīgāk sekojuši, tad jau pāris dienas iepriekš ziņās parādījās šaubas par 1.-2. klasi, ka infktologi iebilst un galīgais lēmums būs piektdien.
Tas , ka sīkie pašlaik ir pārnēsātāji, ir reāls fakts - no rīta veselu atved uz b/d, pēcpusdienā  t 38, nākošā dienā, kā nekas nebūtu bijis, bet vecāki un vecākie bērni saslimst un  jau tā nopietnāk
Labi, bet ko tad darīt skolām. Ja trešdien ministre paziņo, ka plānojas klātiene, bet ceturtdien sākas runas, ka var būt citādi, piektdien pieņem, ka tomēr attālināti...  Ar pārējiem jautājumiem līdzīgi. Ja neko par saviem nerealizētajiem plāniem nerunātu, tad vismaz varētu pieņemt, ka viss tiks pagarināts...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #279 : 2021. gada 06. februāris, 12:31:16 »
Jā, tos nakts murgus Šuplinska un citi varētu paturēt pie sevis.. Bet tak tvitero un ņemas.. un žurnālisti uzreiz ar saviem skaļajiem virsrakstiem, bet zem tā virsraksta parasti nekā sakarīga, nav.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #280 : 2021. gada 07. februāris, 10:25:08 »
Nu vot, man arī piemetās "vajadzētu, bet nevar". Puikas samācījušies cept olas. Tātad katru rītu vismaz pa divām uz deguna. Un pa kādai vakarā. Mums ir vienas olas lieluma panniņa, kamēr sacep, vakars pienāk. Vecā padlaiku alumīnija olu panna nenormāli rauj klāt (kā ar šito cīnīties?), uz lielās - negrib, nav tas smukums un foršums (jā, atkal man vajag, lai viņi iemācās pa virtuvi šiverēt un dara to labprātīgi...).

Domāju - paskatīšos, ko dod "iepērcieties internetā! Tas ir izdevīgi un lēti". Paskatījos. 220. Panna (ne aptaustīt, ne normāli apskatīties, izmēru var saskatīt tikai attēlā uz pannas etiķetes), 6,49. Nu tik daudz varu arī atrast, bildē izskatās pat tā nekas.

"Atgādinam, ka minimālā pasūtījuma summa ir € 9,99, ja svars ir līdz 1 kg un € 12,99, ja svars ir lielāks par 1 kg."

Ha. Man nevajag neko vairāk. Tikai Pannu. Vienu.
Ha 2. Kā es šaipus ekrānam varu zināt, cik tā panna sver? Pat materiāls nav norādīts - man mājās ir skārda pannele, ko pirdiens no plīts nopūš, un ir čuguna panna, ko ar abām rokām jāceļ. Bet cik sver tas, ko nevar pat pacilāt?

Nu labi, paskatīsimies kaut ko normālāku, kaķis maisā pa lēto diez vai būs lietojams. 23,50. Ja paši brauksiet pakaļ (50 km līdz Rīgai un vēl cauri pilsētai, pēc tam atpakaļ), dabūsiet pēc nedēļas. Ja uz pakomātu, tad 11 dienas.

Laikam man tik ļoti nevajag. Lai cep pa vienai.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #281 : 2021. gada 07. februāris, 10:35:21 »
nākošnedēļ jau varēs ļepatot uz rimjiem-maksimām pēc pannām

Atslēdzies tuk

« Atbilde #282 : 2021. gada 07. februāris, 10:35:51 »
Sapratu, ka no 8.02. Lielveikalos visas preces varēs nopirkt.
Varbūt der kāda no tur esošajām pannām?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #283 : 2021. gada 07. februāris, 10:46:04 »
Nu mums "lielveikals" ir tāds ļoti viduvēji "liels". Te nav Rīga ar Alfu, Akropoli un pārējiem puspilsētas izmēra dižveikaliem. Kaut kādas pannas bija, bet kādas?...
Kaut kā neuzrunā ideja pēcpusdienā (rītos jāasistē skolniekiem) braukt uz veikalu ar nezināmu rezultātu...

Labi, pannu tēma slēgta, risināsim problēmas to ienākšanās kārtībā. Šī pagaidām kancelēta.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #284 : 2021. gada 07. februāris, 10:55:03 »
Nu internetveikalos pērkot jau arī neesi 100% drošs vai derēs vai ne. Ne vien panna... tāpat rezultāts nezināms.