Bet par to Trix minēto, ka nevajag labāku mašīnu... tas jau tā pamazām. Pēc sevis spriežu, ai, nu kādēļ pirkt akcijas preci, ja var atļauties to, kura patīk... tā soli pa solītim, pats nemaz nemani
Vienkārši salīdzinu, kā bija kad gandrīz nekā nebija.
Nez. Tas katram savs. Es zinu, kā bija, kad man bija daudz. Tāpat staigāju savos mīļajos džinsos, kamēr noplīsa, nevis piestiepu pilnu skapi no Palazzo Italia. Nu, jā, ik pa laikam datoru atjaunoju - bet arī piebāzu klāt iekšas, nevis mainīju pret jaunu, kamēr varēju nemainīt (t.i., kamēr vilka ātrdarbība) - riebj pārcelt visu. Tāpat telefonu lietoju, kamēr nosprāga, citi jau tačskrīnus pirka, es ar 5110 Nokiju staigāju, kaut gan varēju arī tačskrīnu ieviest. Mašīnu nobraucu līdz antīkam vecumam - jo besī pārgudra tehnika, un besī riskēt ar jaunām problēmām, ja zinu vecās un ar tām rēķinos. Mašīna ir transporta līdzeklis no punkta A līdz punktam B. Ar komfortu tik, lai tā nesagādā nepatīkamus brīžus.
Nē, nu protams, pie iespējas es pirktu normālu sieru, nevis pusjēlu akcijas siera erzacu, bet ne sieru ar zelta plāksnītēm un iesaiņotu Ķīnas zīda drāniņā.
Vienkārši zinu savus paradumus un tarakānus. Tāpēc es par sevi runāju.