Autors Tēma: Vara, nauda, mīlestība  (Lasīts 2692 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Vara, nauda, mīlestība
« Atbilde #15 : 2021. gada 10. janvāris, 18:41:02 »
Grūti iedomāties, kā mīlestība varētu cilvēku mainīt uz negatīvo pusi  :scratch:   

Oi, cik filmu, romānu tieši par to... vottt iemīlas daiļavā un veco sievu noindē... domā tas pozitīvi? Un Raudupiete? Cik traku gadījumu mīlas dēļ... Nesaki vis... :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #16 : 2021. gada 10. janvāris, 19:11:06 »
..[size=78%] Nauda - tur piekrītu tam teicienam, ka galvenais, lai tās pietiek.[/size]
[/size]
[/size][size=78%]Jo vairak naudas, jo daudzāk vēlmju: lielāka māja, jaudīgāka mašīna, labāka medicīniskā aprūpe, labāka izglītība, lielākas investīcijas...uttt.[/size]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2021. gada 10. janvāris, 20:06:41 »
Neviens jau nesaka, ka būt turīgam slikti. Protams, lielākas iespējas. Runa vien par robežu - man ir nauda un tādēļ varu uzspļaut visam. Piemērus jau šeit pat redzam, visādas Hūtes, Mākoņvīri un Mottesveidīgie smējēji...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2021. gada 10. janvāris, 21:00:10 »
Lieliski. Pasapņosim. Tev ir 100 miljoni. Ko darīsi?

Iedomājies - neko. Saliktu pa vairākām Šveices bankām, piepirktu čupiņu bitkoinu, pabeigtu māju un nerīstītos, kad jānopērk kāds aparāts vai instruments. Un vēl adekvātu aukli varētu noalgot. Plus bērniem normāla izglītība. Pārējais lai grozās un vairojas tā vai šitā. Kāpēc ir tādas iedomas, ka viss tūlīt kaut kur jāiztērē? IMHO naudai ir jābūt, lai nesatrauktu ikdienas problēmas, nevis lai nauda pati sataisītu problēmas. Vismaz es sevī nekad neesmu ieraudzījusi vēlmi pēc aizvien jaunākas un krutākas mašīnas vai aizvien lielākas mājas. Lietas kalpo tikmēr, kamēr pilda savu funkciju, un tā arī ir lietu daba. Lietas kalpo cilvēkam, nevis otrādi.

Grūti iedomāties, ka mīlestība/kaisle mainītu cilvēkus uz negatīvo pusi?  :alt: Es pat samulsu.
Vai maz gadījumu, kad nelaimīgi iemīlējusies būtne sāk mīlas objektu iebarot un iekarot, pa ceļam riebjot visiem, kas patiešām vai iedomāti stāv ceļā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2021. gada 10. janvāris, 21:33:18 »
Nedomāju, ka nauda manu dabu sabojātu, tā drīzāk dotu iespēju izdarīt daudz labu lietu.
Vara? Arī ne. Faktiski es nealkstu pēc varas, tikai savas drošības sajūtas, bet tā, man šķiet, lielā mērā nāktu līdz ar naudu.
Ar mīlestību sarežģītāk - mazums kādas neprātības cilvēki sastrādā mīlestības apmātībā... Atliktu vien cerēt uz to, ka nav jau vairs 20 gadu un šodienas vecā, viedā  :mrgr:  kvadra aiz rozā brillēm sajēgu nepazaudētu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2021. gada 10. janvāris, 21:51:09 »
Esmu sastapusi cilvēkus, kas kā saka, cgrazi v kņazi un uzreiz paļci veijerom... :)

Bet par to Trix minēto, ka nevajag labāku mašīnu... tas jau tā pamazām. Pēc sevis spriežu, ai, nu kādēļ pirkt akcijas preci, ja var atļauties to, kura patīk... tā soli pa solītim, pats nemaz nemani :) Vienkārši salīdzinu, kā bija kad gandrīz nekā nebija.

« Atbilde #21 : 2021. gada 10. janvāris, 22:08:03 »
Grūti iedomāties, ka mīlestība/kaisle mainītu cilvēkus uz negatīvo pusi?  :alt: Es pat samulsu.

Ai, es kaut kā savā naivumā pieņēmu, ka abpusēja mīlestība un bez šķēršļiem vecās sievas izskatā vai utml. Tipa, ja naudas un varas papilnam, aiz kam lai nebūtu laimīga mīlestība. Tad tur labākajā gadījumā varētu aiz matiem vecas trenuškas, halātu un matu ruļļus pievilkt :)     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2021. gada 10. janvāris, 22:22:22 »
Bet par to Trix minēto, ka nevajag labāku mašīnu... tas jau tā pamazām. Pēc sevis spriežu, ai, nu kādēļ pirkt akcijas preci, ja var atļauties to, kura patīk... tā soli pa solītim, pats nemaz nemani :) Vienkārši salīdzinu, kā bija kad gandrīz nekā nebija.

Nez. Tas katram savs. Es zinu, kā bija, kad man bija daudz. Tāpat staigāju savos mīļajos džinsos, kamēr noplīsa, nevis piestiepu pilnu skapi no Palazzo Italia. Nu, jā, ik pa laikam datoru atjaunoju - bet arī piebāzu klāt iekšas, nevis mainīju pret jaunu, kamēr varēju nemainīt (t.i., kamēr vilka ātrdarbība) - riebj pārcelt visu. Tāpat telefonu lietoju, kamēr nosprāga, citi jau tačskrīnus pirka, es ar 5110 Nokiju staigāju, kaut gan varēju arī tačskrīnu ieviest. Mašīnu nobraucu līdz antīkam vecumam - jo besī pārgudra tehnika, un besī riskēt ar jaunām problēmām, ja zinu vecās un ar tām rēķinos. Mašīna ir transporta līdzeklis no punkta A līdz punktam B. Ar komfortu tik, lai tā nesagādā nepatīkamus brīžus.
Nē, nu protams, pie iespējas es pirktu normālu sieru, nevis pusjēlu akcijas siera erzacu, bet ne sieru ar zelta plāksnītēm un iesaiņotu Ķīnas zīda drāniņā.
Vienkārši zinu savus paradumus un tarakānus. Tāpēc es par sevi runāju.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2021. gada 10. janvāris, 22:40:49 »
Ar kaudzi naudu es izdarītos rāmu garu, man 100 milj nemaz nav vajadzīgi. Vara -tas tā slimīgi, vara ir arī bomzim pār savu bezzobaino piedzīvotāju
Mīlestība skan skaļi un tās vārdā bieži vien izdara lielāku ļaunumu nekā dēļ vienaldzības

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2021. gada 10. janvāris, 22:52:18 »
Ir summas, kuras pārsniedzot, laime mēdz beigties

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #25 : 2021. gada 10. janvāris, 22:59:18 »
Nauda patīk. Bet, ja tas pārbaudījums nāk komplektā ar kāpšanu pāri saviem principiem, tad stulbi.

Vai vēlmes aug kopā ar iespējām, jā. Pārbaudīts uz savas ādas. Vai tāpēc atteikties no cilvēcības, nē. Bet arī, viss jau droši vien ir atkarīgs no tā, cik bezcerīgā situācijā dzīve iesviež. Kaut kādā brīdī jau ieslēdzas instinkti, viegli jau sprieduļot ar paēdušu vēderu, siltumā pie krāsaina telefona ekrāna.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2021. gada 10. janvāris, 23:06:25 »
Ir summas, kuras pārsniedzot, laime mēdz beigties

Nja... Nāk prātā kkur dzeltenajā presē lasītais par to, ka viena Latvijas miljonāra (vārdā nesaukšu) mazdēlam vairs nekāda dzimšanas dienas dāvana nespēj sagādāt prieku. Nabaga puišelis... Viss jau dzīvē ir bijis, gan Āfrikā medībās līdzi ņemts, ar gaisa balonu lidojis... Nu ko VĒL tādu varētu izdomāt, gatavā garlaicība...  :m:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2021. gada 10. janvāris, 23:28:55 »
Tas nu tā, bet mēdz jau būt, ka dzīvībai draudi. Naktīs mierīgi nepagulēsi. :)

Vēl dzirdēti stāsti, ka dzīvo kā pēdējais nabadziņš, pēc nāves atklājas taukšķi nabadziņam. Viens jenķu paziņa, kuram īres nami vislaik devis atlaidi nabadzīgam večukam, pēc nāves pusļimona atklājās.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #28 : 2021. gada 11. janvāris, 08:54:06 »
Man nekad nav bijis daudz naudas. Par ļoti daudz vispār nav runas. Ir bijis, ka jāknapinās pamatīgi.
Es laikam nemaz nezinātu, ko darīt ar lielu naudu. Bet daļu noteikti izlietotu labdarībai, kădam man tīkamam projektam. Pieměram, atkritumu văkśanas kustībai.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2021. gada 11. janvāris, 10:34:25 »
manuprāt, cilvēkam brieduma gados (tiem, kam pāri 40) ir tieši tik daudz naudas un varas, ar cik viņi spēj tikt galā. Daži, protams, tiek īpaši kārdināti