Autors Tēma: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]  (Lasīts 21868 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]
« Atbilde #150 : 2026. gada 01. augusts, 21:07:27 »
 :tea:   :tea:   :tea: 

Puikas atcerējās, ka kādā kaktā jābūt pasen no Aliexpress iepirktam teleskopam – kaut kāds štrunts pa lēto, bet ir. Izvilku no skapja, šie pablēņojās.
Atsūtīja man pusnaktī Watsaap bildi ar lielu pilnmēnesi. Aizrakstīju atpakaļ – "O! Teleskops?"

Un, ko domā – tagad man Facebook rāda teleskopu reklāmas.
Un visādas citādas reklāmas, ko vien man ir bijusi garāmejoša vēlme pameklēt googlē.

Lielais brālis tevi vēro. Nu ļoti vēro...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #151 : 2026. gada 02. augusts, 20:35:13 »
12.08. Saules aptumsums. Ja par vērošanu - Pietiek skaļi par kko parunāt. Iesāc par amariļļiem, uzreiz reklāmu dabūsi

Atslēdzies reno

« Atbilde #152 : 2026. gada 02. augusts, 21:08:19 »
Man bail pat domāt, kas tagad gāzīsies man telefonā -vnk informācijai paskatījos dažas auto markas

Atslēdzies daddy

« Atbilde #153 : 2026. gada 03. augusts, 09:57:29 »
Man bail pat domāt, kas tagad gāzīsies man telefonā -vnk informācijai paskatījos dažas auto markas

ātri sāc runāt, ka jau nopirki un vairs nevajag.  Es savā neprātā riepas pameklēju internetā...  :fp:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #154 : 2026. gada 03. augusts, 11:48:53 »
Es reiz ofisa darbā pavaļas brīdī pameklēju internetā pārgājienu jaku. Sapratu, ka darba datorā tā darīt nevajag  :mrgr: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #155 : 2026. gada 03. augusts, 11:51:12 »
varbūt visam ofisam var iepirkt?? komandas dienai? ;)

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #156 : 2026. gada 05. augusts, 13:18:42 »
:tea:   :tea:   :tea: 

Puikas atcerējās, ka kādā kaktā jābūt pasen no Aliexpress iepirktam teleskopam – kaut kāds štrunts pa lēto, bet ir. Izvilku no skapja, šie pablēņojās.
Atsūtīja man pusnaktī Watsaap bildi ar lielu pilnmēnesi. Aizrakstīju atpakaļ – "O! Teleskops?"

Un, ko domā – tagad man Facebook rāda teleskopu reklāmas.
Un visādas citādas reklāmas, ko vien man ir bijusi garāmejoša vēlme pameklēt googlē.

Lielais brālis tevi vēro. Nu ļoti vēro...

Tas taču jau sen zināms.Vislielākais pārsteigums man bija pasen, kad ieraudzīju ziņu diktorei foršu kleitu un NODOMĀJU, nez kur var nopirkt. Pēc briža ši kleita bija manos tīklos veikala reklāmā.