Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27586 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #390 : 2025. gada 02. decembris, 15:39:33 »
  Tikai turīgie var atļauties būt slaidi

Nu nez, kāposts ir lētāks par čipsu paku un burgeri...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #391 : 2025. gada 02. decembris, 15:43:07 »
Rezumējam:
1)dzīve kļuvusi vieglāka tai ziņā, ka izdzīvošana vairs neprasa tik daudz fizisku kustību kā agrāk. Nopelnīt var "ar galvu", pārvietoties ar auto, mājas soli atvieglo sadzīves tehnika;
2) pārticība ļauj ēst daudzāk, diktāk, biežāk, bagātīgāk. Un pieejamā pārtika ir kalorijām un piedevu piedevām bagāta un barojoša.

Rezultāts uz jostas vietas un ne tikai.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #392 : 2025. gada 02. decembris, 15:53:13 »
Man reiz patrāpījās veca pavārgrāmata, un palasījos. Tur visas receptes bija par to, kā "no cirvja kāta" zupu izvārīt, respektīvi, no nekā, no ļoti trūcīgām izejvielām uzburt kaut ko puslīdz sātīgu, no kā varētu justies paēdis.
Mūsdienu pavārgrāmatās ir pilnīgi pretējs moto - kā to daudzo un garšīgo padarīt pēc iespējas kalorijām nabagāku, lai mazāk resnētu  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #393 : 2026. gada 16. februāris, 21:33:59 »
Šodien radās iemesls papukstēt. Nosprāga telefons. Beidzot pavisam. Aizdevos uz LMT servisa centru ar savu žēlabu un lūdzu sameklēt, vai šamajam ir vēl garantija, vai jau beigusies. (Ne es viņu pirku, tāpēc papīru uz rokas nav). Bet to visu vajadzētu varēt redzēt pēc IMEI numura. Divas meičas skatās, baksta datorus, groza galvas - nē, neko viņas nevar tādējādi atrast, man esot jāsameklē garantijas papīra lapa, citādi nekā... A kur lai es viņu rauju?
Labi, ka man pietika prāta izmēģināt laimi citā klientu apkalpošanas centrā - tur puisis bez problēmām atrada visu infu pēc iekārtas numura un pieņēma telefonu garantijas remontā.
Tad nu domāju - vai tās meičas abas bija vakar tikai darbā pieņemtas un nekad nebija saskārušās ar tādu vajadzību kā man? Pieņemt telefonu garantijas remontā bija tik unikāla, reti sastopama procedūra?

Man kādreiz kolēģis bija, kurš vēl podziņtelefonu laikos tīrā sporta pēc mēdza ieiet klientu apkalpošanas centros un lūgt konsultāciju jautājumos, uz kuriem atbildes gluži labi zināja pats, un pēc tam vīpsnādams atstāstīja, kā kārtējo reizi viņam kaut kādas muļķības atbildētas. Acīmredzot arī šodien tie darbinieki īpaši profesionālāki nav kļuvuši.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #394 : 2026. gada 17. februāris, 09:07:14 »
Puisis kaut kāds kaitnieks - pēc LV likumiem, ja pirkuma čeka nav - staigā, mīļā, tālāk... kāds tur imejs, šimejs
...ja nu tur telefonam kkāda worldwide lifetime ražotāja garantija, tad protams, cita lieta :)

palaidi garām iespēju tikt pie jauna telefona...  :laugh:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #395 : 2026. gada 17. februāris, 09:13:26 »
sieva savu ~5gadīgo Samsungu pirms kāda laika iesvieda podā... es teicu, būtu labāk grāmatu lasījusi  :evil: :banhead:  nu neko, pažāvējām, bet skaņa čerkst... jāpērk vietā. Nopirku Samsungu tādu, kuru var 1m dziļumā 30 min turēt. Es saku Tu tagad arī vannā varēsi ar telefonu iet :D 

bet vecais izžuva un palika par rezerves. Un tieši vidējā mazmeita (9) savējo sasēdēja... sākumā bērns spīrojās - kā tā vecmammas vecais telefons  :rat:  (it kā vecās apenes piedāvātu), bet sainstalēju visādas spēles un jaunu maciņu nopirkām un bērns laimīgs...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #396 : 2026. gada 17. februāris, 14:59:02 »
Man jau arī tas Samsungs, kas it kā 30 minūtes metra dziļumā var pārdzīvot. Neticu gan  - sasūksies tak ūdens pa visām atverēm! - bet vienalga pērku vienu pēc otra no šitās sērijas, cerot, ka tie tomēr labāk pārdzīvos manus drastiskos lietošanas apstākļus.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #397 : 2026. gada 17. februāris, 15:27:39 »
Man jau arī tas Samsungs, kas it kā 30 minūtes metra dziļumā var pārdzīvot. Neticu gan  - sasūksies tak ūdens pa visām atverēm! - bet vienalga pērku vienu pēc otra no šitās sērijas, cerot, ka tie tomēr labāk pārdzīvos manus drastiskos lietošanas apstākļus.

Tā jau vienmēr - visādi IP68, Gorilla glass, bet pisecs tāpat pielavās... no negaidītas puses :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #398 : 2026. gada 10. maijs, 10:47:20 »
Kā šitais besī! Zvanu cilvēkam, labam čomam. Man ir būtiski, svarīgi un principiāli šobrīd dzirdēt viņa atbildi vismaz jā/nē, intetesē/neinteresē līmenī. NECEĻ TELEFONU! Droši, ka neguļ, jo pataloģisks  cīrulis. Kaut kur nomētājis un klīst apkārt. Kas, grūti kabatā iebāzt?!  Kāpēc es draugiem atsaucos kaut nakts vidū, ja ir vajadzība pēc manis?!   :angry: :angry: :angry:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #399 : 2026. gada 10. maijs, 11:07:09 »
Viņš jau arī atsauktos, tik telefons zem tepiķīša. Pazīstu daudzus, kuri attālinās no telefona.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #400 : 2026. gada 10. maijs, 11:30:49 »
Mazums kas, vrb dušā vai wc... es parasti ja kas steidzams nosūtu SMS, kad var lai fiksi atzvana. Pirms 12.00 vispār nemēdzu privāti traucēt, kur nu vēl brīvdienā, vienalga cīrulis vai pūce.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #401 : 2026. gada 10. maijs, 13:01:19 »
Brīvdienā... Kāda brīvdiena, labi zinu, ka darbadiena tāpat man. Un ka jau pus dienu kā nostrādājis un nez ko apdarījis. Tas nav cilvēks, kas svētdien līdz 11 guļ un 12 dušā iet. Toties apdomāšu, vai vakarā zvanīt, jo varbūt jau atplīsis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #402 : 2026. gada 10. maijs, 13:52:42 »
Ja jau vēl pat vakarā var piezvanīt, tad jau nekas tik steidzams ar nav bijis... vienkāršāk jau teicu, ja tiešām kas svarīgs nosūtīt sms ar īsu paskaidrojumu par aktualitāti zvanam.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #403 : 2026. gada 10. maijs, 14:04:40 »
Ne jau šoreiz vakarā, bet vispār. Šoreiz sen par vēlu būtu.
Kad telefonu paņem rokā, tad tikpat labi redz kā nelasītas ziņas, tā neatbildētus zvanus.

Bet, lai nu pieliktu punktu, pateikšu, ka sazvanīju, dabūju rokā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #404 : 2026. gada 10. maijs, 14:10:50 »
Zvanus redz, bet netop skaidrs vai kas akūts ka jāmet savas nodarbes pie malas un jāatzvana momentāni vai var atzvanīt vēlāk kad ir tam laiks. Īsziņu izlasot uzreiz skaidrs kas un kā...