Autors Tēma: satiku kaķu tanti  (Lasīts 10156 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: satiku kaķu tanti
« Atbilde #60 : 2014. gada 10. decembris, 18:33:18 »
Teiktu biku savādāk, nevis no lopiņiem, - tie dzīvo savu instinktu vadīti kur nu liktenis (vai citi cilvēki) nolikuši kā nu prot - bet cilvēkiem.
Pirmkārt, ja pieķer ļoooti nopietni sodīt mājas dzīvnieku izmetējus - likt apmaksāt turpmāko uzturēšanu "dzīvnieku viesnīcā" vai tml. un piedzīt pēc pilnas programmas - da kaut ar izpildītāju atņemt dzīvokli vai auto vai regulāri cirpt no ienākumiem (ja tādi ir) konkrētā zvēruļa uzturēšanai, kas atbilstu visām labturības prasībām + izveicēji arī algu par to saņemtu... Tur kkādu fondu līdzīgu UGF tikai zvēriem, vajadzētu.

Daļai babuļu - kā olguča aprakstītais, nevis tā par ko bija sākotnējā tēma - toč širmis ir ciet. Diez vai tādā vecumā i psihoterapija līdzētu. Ja babulis ir ko ieņēmis galvā, tad gatavs iet kaut burtiski pāri līķiem ..uz tramvaju..
Piemēram, skatoties trakām acīm uz tramvaju gāzt pa galvu velosipēdistam kas ievēro, satiksmes noteikumus, lai pārskrietu ielu neatļautā vietā ... jo  tālē redzams tramvajs....
Tas pats ar kopīpašuma demolēšanu - ieņēmusi galvā, ka viņas mīļotajiem kaķiem to vajag (da po, ka viņi tur nomocīsies beigti, jo ne jau kaķus mīl vai kaķiem vajag) un lauž.
Ja paštaisns padomju sievišķis ap 70 kko ir ieņēmis galvā (un nav svarīgi, kāds tieši absurds tas ir), tas ir neapturams.
Man reizēm šķiet, ka tādi babuļi tik tiešām skaidri nedomā un pilnīgi trakām acīm rīkojas kā huligāni. IMO, tādi ir nepieskaitāmi un reāli bīstami apkārtējiem (piemēram, var pilnīgi ne par ko nosist velosipēdistu, jo viņai ceļā gadījās), bet pilns ar tādiem - psihenēs nav tik daudz vietu. I nezinu, ko tur valstiski iesākt - gandrīz pareizi, ka izbeigtu maksāt pensijas... Vai enerģiju kkā (bezmaz kā matrixā) savākt u izmantot kam lietderīgākam...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2014. gada 10. decembris, 18:37:59 »
Da apkaunies, tex. Kas to zin, kādas pašas vecumgalā būsim.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #62 : 2014. gada 10. decembris, 19:22:26 »
Lynx, kā tas ir tavā mītnes zemē - ja nav pagalma kaķu koloniju, vai nesavairojas grauzēji?  Jebšu pašvaldība/namsaimnieki ir dikti čakli uz deratizāciju?
Pa manam tak jau labāk kaķi kā žurkas...
Manaa miitnes zemee klainjojoshi kakji nav maniiti. Varbuut taapeec, ka ljauzhi vairaak sunjus tur.
Bet zveeru labturiiba tiek pamatiigi kontroleeta.
Sho staastu es jau kaut kad agraakk SAP-aa staastiiju. Bija muusu tantei pekinietis (nu jau kopsh Lieldienaam citos mediibu laikos). Bet mazais tika miileets un lolots, kaa vien tante prata. Vinja mums taada vecmeita ar suniiti. Bet kaa nu gadiijaas, kaa nee, bet gadus divus atpakalj siiks pamaniijaas starp balkona margaam izspraukties un no otraa staava balkona lejaa nokrist. Nabags salauzaas pamatiigi, seviskji visu pakaljgaljas skeletu sabojaaja. Protams, ka tika uzreiz transporteets saudzeejoshaa rezhiimaa uz tuvaako zveeru kliiniku. Tur nabaga tante bez krenkjiem par miiljoto Dzhilliju dabuuja piedziivot veel citu - vets bez briidinaajuma izsauca municipaaljus un tante dabuuja skaidroties, kaa suns taadas traumas dabuujis - vai nav tapis vardarbiigi ietekmeets.
Un faktiski jau arii tad, kad toreiz veel mazais bumbulis Argo muusmaajaas paraadiijaas vareejaam rakstiit iesniegumu policijai, bet... piedodiet nu visi, bet zemapzinjaa saprataam, ka gribam shito draiskuli sev patureet

Atslēdzies Camma

« Atbilde #63 : 2014. gada 10. decembris, 19:43:20 »
Tie, ko stabulējot jūrā veda slīcināt, laikam bija lemingi... ja ko nejaucu... Nav gadījies ne Zviedrijā, ne Somijā, ne Norvēģijā kādu žurku redzēt. Tāpat kā kaķus. Pie mums gan Moskačkā uz miskastes konteinera vienlaikus tup 2 kašaki un 2-3 žurkuļi.
Visus sakost!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #64 : 2014. gada 10. decembris, 23:52:04 »
Bāc,kā te viss pāris dienās var aizd...sties! EU ATDODIET PISTĶIKU! :banhead: :fryingpan: :no: :angry:

Nu,Olguča stāsts ir gana puķains,iespējams,ne viņai vien tā...skumji,es par minčiem,kas āra netika... :cry:

Mūsu kolonijā-ir hrušcovkas,bet blakus-megagrausts-ķieģeļu ēka,ar brīvām durvju ailēm,savus 300 kvm platībā. Tur tie minki mīt. Kaķu tantēm mājās arī ir savi minki,kas nāk,iet,un klausa uz vārda,pasaukti :hug2: [size=78%].[/size]

Par tām alerģijām-jap,bija,ira un būs..man družkai jau savus 20 gadus uz zirgiem un kaķiem,kā es parādos(man zirga nav :) tā šķauda atspērusies(jo man IR kaķis)un ko tad nu darīt-galēt manus kaķus nost?

Mans priex bij par to,ka tomēr-paēduši kaķi IR stiprāki par nobadinātiem,un mūsējos nebaro ar zivju ķidām pa logu-pati redzēju,ka slapjā paciņbarība un sausā tika dota.

Sterilizācija-jā,jārunā,esmu mēģinājusi,iespējams,komunicējoties vairak ar krievu tantukiem,atbalstot ar finansem,pārliecināšu,un sadarbosimies.

JA KAS-lielāka problēma mūstrepēs par kaķiem  ir-kaimiņš(ap 75),kurš,kā babulis nakc maiņā prom-griež "ātrās filmas" uz pilnu klapi,jo slikti dzird! Vot tas ir p...c! Kad mana mamma bija dzīva,sākumā nesaprata,kas par šumu...tak tagad mans bērns sūdzās-pēc skolas dienā ieskrien nosnausties-a tur aiz sienas-ĀĀĀ,ĀĀĀ, JĒĒĒ,DO IT....

Pēdējo rindkopu ierosinu Nerātno sadaļā-vai jums arī ir tādas problemas? :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #65 : 2014. gada 11. decembris, 13:21:23 »
Da apkaunies, tex. Kas to zin, kādas pašas vecumgalā būsim.
tas, ka kads ir idiots nedod viņam tiesības dusmu epizodē nosist kādu citu. Ja vēl jaunāku un sakarīgāku, tad vel jo vairak no sabiedrības labuma viedokļa labāk būtu, lai ta babula nebūtu...
Vecums nav. Attaisnojums  ne kretīnismam,ne kam citam. Kur nu vēl slepkavības mēģinājumam, kas neizdevās tikai laimīgas sagadīšanās pēc. Arī kaķu slepkavošanai it kā labu gribot...
Tāds babulis ir reāli bīstams un vai ņu nepieskaitāms (psihoterapija?) vai, ja tiešām burtiski ir gatavs un iet pāri līķiem tad būtu jāizolē da kaut cietumā... Īpašuma bojāšana vēl štrunts- profilaksei var mēģināt un arī piedzīt visu reālo skādi komplektā ar tiesu izdevumiem :) ar to no tādas darbības, cerams, izārstēs.
Bet ja vnk skatās trakām acīm un gāž pa galvu garāmgājējam/braucējam pilnīgi bez citiem saprotama iemesla, jo kko ieņēmis savā dullajā galvā... Nu nez...
Zinu ļoooti sakarīgas kundzes arī 80+, bet daļa eksemplāru 65+ ir ar slimīgu tendenci ieņemt kko savā dullajā galvā un tad pāri zālienam, nositot ar tīkliņu velosipēdistu iekļūt tieši šajā tramvajā... Tak pēc 5min nēks nākamais- gan jau tirgu pa to laiku neaizslēgs un kapus neviens nebūs pārvietojis, bet tik tālu aizdomāties vai vsp sevi apgrūtināt ar kaut nelielu padomāšanu , nē, nu kam tas vajadzīgs...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #66 : 2014. gada 11. decembris, 14:29:16 »
Man piedur, ka vairaak energjijas joprojaam gatavi taas nepraatiigaas tanteles paarmaaciishanai veltiit, nekaa regulaaros dziivnieku izmeteejus kjert... Galnaìs, lai probleema no aciim prom, jo tad taas tak nav...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #67 : 2014. gada 11. decembris, 15:32:40 »
ineshuk, un cik dzīvnieku izmetējus tu pati esi noķērusi? un - kur viņi ķerami, un kā atpazīstami - uz pieres rakstīts? vai kādas īpašas pazīmes nodod?

padalies, pls, moš mēs ar kādu pēc norādījumiem atpazīstam...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2014. gada 11. decembris, 16:38:08 »
Nevienu. 2x gadaa piemestie tiek iekaartoti, koloniju nav. Bet tie murgi (savaadaak nenosauksi), lai tanteles visus njem sev, es pat nekomenteeshu savtiigiem, egoistiskiem praatiem... Labi, ka ne visi taadi...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #69 : 2014. gada 11. decembris, 16:46:55 »
nu man gan šķiet, ka nu jau te piektā lapa galīgi nav par "lai visus ņem sev..." bet gan gluži par citu topiku...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #70 : 2014. gada 11. decembris, 17:04:54 »
Jaat. Krietna dalja ir par "paaraudzinaasim vecas tantes"... Kko, kas ljautu dziivot arii dziivniekiem, pagaidaam nemaniiju...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #71 : 2014. gada 11. decembris, 17:13:16 »
dzīvot - kur? :) kur tu gribētu, lai, teiksim, olgucis (kura posti te galvenokārt tiek apspriesti), ļautu dzīvniekiem dzīvot? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #72 : 2014. gada 11. decembris, 17:30:50 »
Ineshuk - tās tantes ir tikai viena maza daļa no visas lielās problēmas.
Vai Tu neapsver domu, ka pie bezmāju kaķbūšanas pašas tanteles arīdzan vainīgas? Nu kaut vai tā - "mums tas minks neder, sviežam ārā- gan tantuki savāks". Varbūt cītīgāk piedomātu, ja zinātu, ka tantuku- ācēju nebūs? Ko par tādu ideju? Un kur tad vāc tos, kurus pēčāk izmet? Pārsvarā - uz ielas, varbūt - no Inešukiem. Nez vai tā 700-800 Eur kašaki pa ielu mētājas. Tas, ka viņi uz ielas vairojas ģeometriskā progresijā, nekrīt svarā? Cik tad ir to izmesto starp kolonijās mītošajiem?
Visus sakost!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #73 : 2014. gada 11. decembris, 18:25:12 »
Tam nu gan nepiekriitu. Shitiem ljaunajiem aaraa meteejiem ir pilniigi vienalga, vai ir tur kaads tantuks vai nav, kas savaac un pabaro.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #74 : 2014. gada 11. decembris, 19:11:41 »
Dziniaala doma ;) nez kaa attaisnot tos pie koka piesietos vai mezhaa kastee pamestos? (Ak, ljaunaa es, dabas kaartiibu izjaucu) ar vainiiga, a to shie buutu dabiski nomirushi?  tanteles, kas peecaak ruupeejas, kaa nu saprot, vainiigas? Risinaajums- sterilizaacija pret vinju argumentiem