Bāc,kā te viss pāris dienās var aizd...sties! EU ATDODIET PISTĶIKU!
Nu,Olguča stāsts ir gana puķains,iespējams,ne viņai vien tā...skumji,es par minčiem,kas āra netika...
Mūsu kolonijā-ir hrušcovkas,bet blakus-megagrausts-ķieģeļu ēka,ar brīvām durvju ailēm,savus 300 kvm platībā. Tur tie minki mīt. Kaķu tantēm mājās arī ir savi minki,kas nāk,iet,un klausa uz vārda,pasaukti
[size=78%].[/size] Par tām alerģijām-jap,bija,ira un būs..man družkai jau savus 20 gadus uz zirgiem un kaķiem,kā es parādos(man zirga nav

tā šķauda atspērusies(jo man IR kaķis)un ko tad nu darīt-galēt manus kaķus nost?
Mans priex bij par to,ka tomēr-paēduši kaķi IR stiprāki par nobadinātiem,un mūsējos nebaro ar zivju ķidām pa logu-pati redzēju,ka slapjā paciņbarība un sausā tika dota.
Sterilizācija-jā,jārunā,esmu mēģinājusi,iespējams,komunicējoties vairak ar krievu tantukiem,atbalstot ar finansem,pārliecināšu,un sadarbosimies.
JA KAS-lielāka problēma mūstrepēs par kaķiem ir-kaimiņš(ap 75),kurš,kā babulis nakc maiņā prom-griež "ātrās filmas" uz pilnu klapi,jo slikti dzird! Vot tas ir p...c! Kad mana mamma bija dzīva,sākumā nesaprata,kas par šumu...tak tagad mans bērns sūdzās-pēc skolas dienā ieskrien nosnausties-a tur aiz sienas-ĀĀĀ,ĀĀĀ, JĒĒĒ,DO IT....
Pēdējo rindkopu ierosinu Nerātno sadaļā-vai jums arī ir tādas problemas?