Autors Tēma: Mīlestība, attiecības  (Lasīts 19451 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Mīlestība, attiecības
« Atbilde #135 : 2016. gada 05. oktobris, 16:58:22 »
Labi, rakstīšu īsi. Nekādas, kamēr tā strādājošā un izglītotā nesāk savas intereses un skatījumu uzspiest visām citām.
Un es pat neuzdošu jautājumu, vai sieviete ar 4, 6, 8 bērniem defaultā tiek uzskatīta par nepašrealizējušos un sevi neattīstījušu?

Daži kungi gan zina, ko vajag sievietēm un cenšas uzspiest. :)

Tas jau apsveicami, ka 8 bērnu mātei atliek laiks izglītoties un attīstīties :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. oktobris, 08:17:31 no pitons »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #136 : 2016. gada 05. oktobris, 17:03:00 »
Ahmeds diemžēl nāk un dara un sēž... atšķirībā no eiropiešiem, kuri tikai klusiņām purpina par to, ko viņi grib un ko negrib... :(
labi, ka mēs tik nabagi, nabagāki par Ahmedu...no LV pat Ahmedi bēg...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #137 : 2016. gada 05. oktobris, 17:34:31 »
Kur ieguvums no tiem 6-8 beerniem? Cik viirieshi speej taadu gjimeni uztureet? Veltiit tai laiku, pat ja naudu pamaniitos sapelniit?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #138 : 2016. gada 05. oktobris, 17:43:01 »

Nu es gan vēlos, lai Ahmeds dzīvo un un sakārto savu valsti,
nevis sēž eiropiešiem uz kakla.

Atvaino, bet naivi. Pie Kaddafi demokrātijas bija 10reiz vairāk nekā ASV, y sociālās garantijas vietējiem tādas, kādas vietām rietumos cilvēki sapņos nav redzējuši. Un kur viņš, Lībiju uzcēlušais un sakārtojušais, kā Tu raksti, ir šodien?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #139 : 2016. gada 05. oktobris, 17:45:35 »
Ahmeds diemžēl nāk un dara un sēž... atšķirībā no eiropiešiem, kuri tikai klusiņām purpina par to, ko viņi grib un ko negrib... :(
labi, ka mēs tik nabagi, nabagāki par Ahmedu...no LV pat Ahmedi bēg...

Gribi teikt. ka latvieši nevar būt tādi paši? Kāpēc gan? Cik esmu dzirdējis, poļi jau kustas pa šo ceļu. Jā, pa plecu Briselē vairs neviens neplakšķina un par baigiem malačiem varbūt nesauc, bet ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #140 : 2016. gada 05. oktobris, 17:53:30 »
Kur ieguvums no tiem 6-8 beerniem? Cik viirieshi speej taadu gjimeni uztureet? Veltiit tai laiku, pat ja naudu pamaniitos sapelniit?
Par ieguvumiem nerakstīšu. To var būt vairāki, bet tas būs tikai mans viedoklis, sekojoši, - turpinājumā kādam citam būs pretējs viedoklis un sāksies nejēdzīgs un garš strīds par to, kura gaume ir labāka?

Jautājums vēl, ko nozīmē jēdziens "uzturēt"? Kas ietilpst tajā pakalpojumu un preču grozā? No otras puses, ja tas vīrietis spēj 8 bērnus un sievu uzturēt, kur ir garantija, ka viņš atradīs tādu sievieti, kura arī piedzemdēs?

Laika veltīšana - atkal diskutabls jautājums. Mana vecmutere, dzimusi akurāt pirms 105 gadiem, auga 9 bērnu ģimenē. Domā, mātei un tēvam bija čumā laika, ko veltīt? A nekā! A kādi cilvēki tajos laikos izauga? Visi kādi nespējnieki, pamuļķi un debiloīdi? Gluži otrādi - visi jau no bērnu kājas ielāgoja, ka nedarīsi (sēdēsi pie TV, kompja) - staigāsi tukšu vēderu y pliks kā žurka. Ne tā kā šodien.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. oktobris, 08:18:04 no pitons »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #141 : 2016. gada 05. oktobris, 18:09:01 »
Gribi teikt. ka latvieši nevar būt tādi paši? Kāpēc gan? Cik esmu dzirdējis, poļi jau kustas pa šo ceļu. Jā, pa plecu Briselē vairs neviens neplakšķina un par baigiem malačiem varbūt nesauc, bet ...

par ko Tu??

Gribu teikt, ka LV "bēgļi" jau ir aizbēguši, OK, tā cita tēma, katram savs stāsts, kāpēc viņi ir prom, bet tie plakāti "mēs arī bēgtu" reāli iebesīja...ES NEBĒGTU!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #142 : 2016. gada 05. oktobris, 18:11:23 »

nu zini... a ieguvums no 6 kaķiem?? :D
ja gribi zināt, 6 bērni dod 3x vairāk prieka nekā divi, bet neprasa 3x vairāk rūpes. tāda tā matemātika :) 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #143 : 2016. gada 05. oktobris, 18:13:20 »
Nu mani vecvecāki spēja izglītību apmaksāt vien diviem bērniem no septiņiem.
Dzima ne jau tādēļ, ka tik daudz visi gribēja...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #144 : 2016. gada 05. oktobris, 18:39:45 »
Daddy

Nu kamoooon...

Atslēdzies dille

« Atbilde #145 : 2016. gada 05. oktobris, 22:14:36 »
Labi, rakstīšu īsi. Nekādas, kamēr tā strādājošā un izglītotā nesāk savas intereses un skatījumu uzspiest visām citām.

Tā, un no šīs vietas, lūdzu, konkrēti. Kura sieviete uzspiež savu skatījumu visām citām un kuras ir tās visas citas, kuras kā aitas pieņem vienpusīgu skatījumu un akli tam seko?
Parasti jau ir gluži otrādi, mazizglītotiem un aprobežotiem prātiem var iestāstīt visu, pastulbu pūli viegli vadīt. Līdz ko ir cilvēki ar prātu, zināšanām, spēju izdarīt secinājumus un drosmi, nekāda pūļa vadīšana vairs nesanāk.

Atslēdzies dille

« Atbilde #146 : 2016. gada 05. oktobris, 22:27:07 »

Un es pat neuzdošu jautājumu, vai sieviete ar 4, 6, 8 bērniem defaultā tiek uzskatīta par nepašrealizējušos un sevi neattīstījušu?
Neviens abstrakti neko neuzskata. Daudz bērnu - tas ir skaisti, ja tie ir laimīgi bērni laimīgā ģimenē.
Par to, vai katra konkrētā daudzbērnu māmiņa jūtas realizējusi arī sevi, vai viņai tam ir bijis laiks un iespējas, jājautā katrai sievietei pašai.
Kā arī - vai daudzie bērni bijis apzināts solis un sievietes pašas vēlme (arī tas ir cienījami - būt par mammu) vai arī tas ir rezultāts neizglītotībai, kontracepcijas trūkumam vai arī, kad draugos ir alkohols utt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #147 : 2016. gada 05. oktobris, 23:42:21 »

Laika veltīšana - atkal diskutabls jautājums. Mana vecmutere, dzimusi akurāt pirms 105 gadiem, auga 9 bērnu ģimenē. Domā, mātei un tēvam bija čumā laika, ko veltīt? A nekā! A kādi cilvēki tajos laikos izauga? Visi kādi nespējnieki, pamuļķi un debiloīdi? Gluži otrādi - visi jau no bērnu kājas ielāgoja, ka nedarīsi (sēdēsi pie TV, kompja) - staigāsi tukšu vēderu y pliks kā žurka. Ne tā kā šodien.
Vot, vot. Pirms 100 gadiem 8gadīgs bērns jau salīga pie saimnieka par cūkganu un strādāja no saullēkta līdz saulrietam ar vienu brīvdienu mēnesī. Paaugās - ganīja jau govis. Bērni palīdzēja vecākiem.
Bet šodien kas? Šodienas Europā bērnam ir tikai TIESĪBAS, pienākumu nav nekādu. Toties pienākumi ir vecākiem - uzturēt, kamēr augstskolu pabeidz, izdabāt katrai iegribai un pirkt visus s** gadžetus un šmotkas, ko atvase iekārojusi. Un, dies pasarg, likt kaut ko darīt - bērnam nav jāstrādā. Pat lāgā aizrādīt nedrīkst - var taču morāliski traumēt.  Citādi šis vēl sūdzēsies bērnu tiesībsargiem. Nevienu arīdzan neinteresēs, ir tev čumā laika vai nav, bet tādu bērnu, kas pirms 100 gadiem ganīja cūkas, šodien nedrīkst vienu pašu mājās atstāt.  Un mums te, trešās pasaules valstī, vēl ir labi, par mūsu bērniem pa lielam nevienam nav daļas, bet vecajā Europā pašu kaimiņi nosūdzēs sociālajiem dienestiem par katru "bērnu tiesību pārkāpumu", ko būs caur aizkaru šķirbu pamanījuši. Un juvenālā justīcija neliks sevi ilgi gaidīt...
Laižot pasaulē bērnu, cilvēks (mūsu, civilizētais), automātiski nokļūst pienākumu jūgā un kontrolējošo institūciju uzmanības lokā kā potenciālais noziedznieks, kuram kuru katru brīdi bērnu var atņemt.
"Laimīgi bērni laimīgā ģimenē"?
A muslimu bērnu baram kurš "bērnu tiesības" atseko? To-to.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #148 : 2016. gada 05. oktobris, 23:54:04 »
Ja sievietei ir bērni, tad a priori viņai jābūt ļoti gudrai un izglītotai.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #149 : 2016. gada 06. oktobris, 00:59:03 »

Hei, Zigfrīd, tad, kad diskusijā daža dāma piemin to, ka musulmaņu vīrieši uzspiež savām sievietēm savas intereses un skatījumu, Tu atvēcinies, sakot, ka nav iespējams miljoniem sieviešu ar varu uzspiest neko, ko viņas pašas negribētu, bet te pēkšņi Tu argumentē ar to, ko nupat noliedzi - ka strādājoša un izglītota sieviete spējīga savas intereses un skatījumu uzspiest "visām citām". Vai nav dīvaini? ;)

Mazākais, ko varam secināt - musulmaņu vīrietis nespējīgāks par izglītotu sievieti, hihi. Tas tā, jokam. Bet reāli Tu dzen demagoģiju ;)

Otra lieta - Ahmads Eiropā sataisa bērnus, bet reāli jau viņš nestrādā vispār vai nestrādā tik daudz, lai savus bērnus uzturētu. Par tiem bērnu bariem maksājam mēs ar saviem nodokļiem.